10 λόγοι για τους οποίους τα ραντεβού σήμερα μπορεί να σας τρελάνουν τελείως!

10 λόγοι για τους οποίους τα ραντεβού σήμερα μπορεί να σας τρελάνουν τελείως!

Πολύ συχνά οι άνθρωποι παραπονιούνται ότι το ραντεβού δεν θα σε βγάλει πουθενά στις μέρες μας. Απογοητεύονται και σχεδόν πιστεύουν εξ αρχής ότι τίποτα δεν πρόκειται να πάει καλά. Αρχικά, ας συμφωνήσουμε ότι το να μην έχεις σχέση μπορεί να σε οδηγήσει ακόμη και να συναντήσεις το άτομο με το οποίο θα μπορούσατε να περάσετε το υπόλοιπο της ζωής σας. Το πρόβλημα είναι ότι το να βρεις κάποιον με τον οποίο συνδέεσαι πραγματικά μπορεί να είναι σαν να ψάχνεις ψύλλους στα άχυρα. Ας μιλήσουμε λοιπόν για όλα τα πράγματα που κάνουν όλο και πιο τρελό τον κόσμο των γνωριμιών και ίσως με λίγο χιούμορ να βρούμε κάποια άκρη!

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Εδώ είναι 10 λόγοι που μπορεί να σας τρελάνουν τελείως τα ραντεβού σήμερα:

1. Η ανταλλαγή τηλεφώνων δεν είναι σημάδι ότι ενδιαφέρεται για εσάς

Σωστά. Το ότι πήρε τον αριθμό σου ή σου έδωσε τον δικό του, δεν σημαίνει ότι θέλει να σε ξαναδεί. Δεν σημαίνει καν ότι θέλει να σου ξαναμιλήσει.

Γιατί θα έπαιρνε τον αριθμό σου αν δεν τον ενδιέφερε; Τις περισσότερες φορές είναι επειδή είναι ευγενικός, δεν θέλει να σας απογοητεύσει επί τόπου ή επειδή έχασε το ενδιαφέρον κατά την αρχική σας συνομιλία και πήρε τον αριθμό σας για να ξεφύγει.

2. Παραξενιά στο πρώτο ραντεβού

Ανταλλάξατε αριθμούς, κανονίσατε μια ημερομηνία και τώρα συναντιέστε. Τώρα γίνεται ενδιαφέρον και, τις περισσότερες φορές, πολύ άβολο! Θέλεις να του αρέσεις, θέλει να σου αρέσει, δεν ξέρει τίποτα ο ένας για τον άλλον, δεν είσαι σίγουρη πού θα σε πάει, φρικάρεις με οτιδήποτε μπορεί να μην τον ελκύει.

Στη συνέχεια, πρέπει να συνεχίσετε τη συζήτηση, κάτι που μπορεί να είναι εφιάλτης αν είστε με έναν ντροπαλό άντρα ή έναν άντρα που είναι προφανώς εντελώς τρομοκρατημένος μαζί σας.

Στη συνέχεια, υπάρχει όλο το θέμα της κατανομής των λογαριασμών κατά τη διάρκεια του δείπνου. Το έχω πει εκατομμύρια φορές, το να πάω για δείπνο είναι δύσκολη ιδέα στο πρώτο ραντεβού. Αποφύγετέ το σαν την πανούκλα!

3. Φιλάς;

Θα πάτε σπίτι μετά το πρώτο ραντεβού. Σου αρέσει, αλλά δεν είσαι σίγουρη, αν του αρέσεις κι εσύ. Και οι δύο έχετε διαβάσει συμβουλές που σας λένε πώς πρέπει,  να το «παίξετε χαλαρά», έτσι κανείς από τους δύο δεν δείχνει πραγματικά τα αληθινά του συναισθήματα.

Είναι σαν κάποιο περίεργο παιχνίδι πόκερ σχέσεων. Κανείς δεν ξέρει τι πραγματικά σκέφτεται και αυτό κάνει τον αποχαιρετισμό άβολο.

Φιλάς; Αγκαλιάζεσαι; Ζητάς να τον ξαναδείς ή του αφήνεις να κάνει κάποια κίνηση; Αν τον φιλήσεις, θα σκεφτεί ότι είναι διαβατήριο στα εσώρουχά σου; Θα νιώσει απόρριψη, αν δεν τον προσκαλέσετε;

4. Το παιχνίδι των γραπτών μηνυμάτων

Τι κάνεις τώρα; Του στέλνεις μήνυμα πρώτη; Περιμένεις να σου στείλει μήνυμα; Για άλλη μια φορά, και οι δύο το παίζετε κουλ, ώστε να μην ξέρει κανείς πώς νιώθει πραγματικά.

Ανησυχείτε ότι θα φανείτε απελπισμένη, αν του στείλετε μήνυμα, οπότε περιμένετε να επικοινωνήσει μαζί σας. Το πρόβλημα είναι ότι δεν θέλει ούτε εκείνος να φανεί υπερβολικά ανυπόμονος, οπότε περιμένει να του στείλετε εσείς μήνυμα!

Το αποτέλεσμα είναι ότι κανένας από τους δύο δεν στέλνει μήνυμα, οπότε και οι δύο υποθέτετε ότι το ραντεβού ήταν άχαρο, και συνεχίζετε, λέγοντας στους φίλους σας, «Εν πάση περιπτώσει δεν μου άρεσε πολύ. Και το aftershave του ήταν φρικτό». Την ίδια στιγμή κλαις από μέσα σου, γιατί δεν καταλαβαίνεις γιατί ένας ακόμη άντρας σε «απέρριψε».

5. Η οικειότητα τρομάζει

Εσείς και ο τύπος είπατε επιτέλους ο ένας στον άλλον ότι ενδιαφέρεστε να πάτε τα πράγματα στο επόμενο επίπεδο. Θα τον ξαναδείς. Τώρα αναρωτιέσαι πότε πρέπει να προχωρήσεις μαζί του.

Αν το αφήσεις πολύ καιρό θα χάσει το ενδιαφέρον του και θα λακίσει και αν το κάνεις πολύ σύντομα θα νομίζει ότι είσαι εύκολη και δεν θέλεις να δεσμευτείς, σωστά;

Ίσως θα μπορούσατε να πάτε για κάποιο πιο σεξουαλικό χάιδεμα και να δείτε πώς πάει; Αλλά τώρα ανησυχείτε ότι δεν θα μπορέσετε να ολοκληρώσετε. Κανείς δεν μπόρεσε ποτέ να σας προξενήσει αυτό το συναίσθημα σαν τον πρώτο σας έρωτα, αλλά τώρα ζει σε άλλη πόλη ή χώρα, έχει χωρίσει και έχει ομοφυλοφιλική σχέση με τον παλιό σας δάσκαλο στο Γυμνάσιο! Ναι…

6. Οι φίλοι σας γίνονται όλοι ειδικοί στα ραντεβού

Όταν είστε ενεργά στη σκηνή γνωριμιών, όλοι οι φίλοι σας ξαφνικά θέλουν να σας δώσουν συμβουλές για τους άντρες που συναντάτε. Ξαφνικά όλοι οι φίλοι σας ξέρουν τα πάντα για τα ραντεβού, παρόλο που η μία δεν έχει αγόρι από τα 17 της, η άλλη μισεί τους άντρες, η τρίτη είναι σε έναν γάμο χωρίς αγάπη, η παρακάτω απατά τον σύζυγο και υπάρχει κι εκείνη που ζηλεύει επειδή έχεις πιο ωραίο στήθος από αυτήν.

7. Το να είναι σωματικό δεν σημαίνει ότι ενδιαφέρεται για σένα

Όταν μια γυναίκα κοιμάται με έναν άντρα, είναι σημάδι ότι του αρέσει. Όταν μια γυναίκα είναι οικεία με έναν άντρα, είναι ένα σημάδι ότι θέλει να συνδεθεί μαζί του και πιθανώς να ξεκινήσει μια σχέση.

Το ότι κοιμήθηκε μαζί σου, δεν σημαίνει ότι θέλει σχέση. Μερικές φορές, ανάλογα με τον «άντρα», δεν σημαίνει καν ότι θέλει να σε ξαναδεί!

Δείτε Επίσης
Υπάρχει ένα μυστικό που οι γυναίκες δεν θέλουν να το ξέρετε…

Όταν ένας άντρας κοιμάται με μια γυναίκα, συχνά δεν σημαίνει τίποτα περισσότερο από το ότι ήθελε να κάνει σεξ και σας βρήκε ελκυστική. Οι άντρες δεν ταυτίζουν το σεξ με την αγάπη και είναι κάτι που δυστυχώς πρέπει να καταλάβουν οι γυναίκες.

8. Τώρα πρέπει να δαπανήσετε τόσα χρήματα όσο και οι άνδρες

Παλιά, οι άντρες πλήρωναν πάντα τον λογαριασμό σε ραντεβού και τώρα τους  αποκαλούν ντεμοντέ. Αλλά εσείς, κυρίες, θέλατε την ισότητα, και από πολλές απόψεις, οι άντρες σας την έχουν δώσει.

Μια παρενέργεια αυτού είναι ότι πολλοί άντρες περιμένουν τώρα να μοιράσετε τυχόν έξοδα μαζί τους. Ήρθε η ώρα να αρχίσετε να σκέφτεστε μερικά διασκεδαστικά ραντεβού που δεν κοστίζουν πολύ!

9. Μήπως πληγωθούμε

Σωστά. Εάν πρόκειται να βγείτε ραντεβού, πρέπει να αποδεχτείτε ότι μπορεί να πληγωθούν τα συναισθήματά σας (και ας το παραδεχτούμε, μάλλον θα συμβεί).

Θα πρέπει να εκτεθείτε. Θα πρέπει να ανοίξετε την καρδιά σας και να ρισκάρετε να σας απογοητεύσουν οι άντρες. Απλώς έτσι είναι. Δείτε το σαν εμπειρία.

Σκεφτείτε το ραντεβού ως ένα ταξίδι ανακάλυψης. Αν μια σχέση δεν πετύχει, μην το πάρετε προσωπικά. Σκεφτείτε τα μαθήματα που πήρατε, αγκαλιάστε την εμπειρία και προχωρήστε.

10. Θα μπορούσατε να καταλήξετε να αισθάνεστε ανόητα

Ναι, μερικές φορές το ραντεβού μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ανόητοι. Φανταστείτε τη σκηνή. Κανονίζεις ραντεβού. Ντύνεσαι, στολίζεσαι, κατευθύνεσαι στον χώρο, παραγγέλνεις ποτά και μετά από μια ώρα που μένεις μόνος, συνειδητοποιείς ότι απλώς ήταν μία ανοησία.

Σωστά. Το ραντεβού θα σας εκθέσει σε κάποιες ανόητες καταστάσεις. Σου δίνουν τον αριθμό τηλεφώνου τους και μετά εξαφανίζονται σε έναν κόσμο του κυβερνοχώρου που δεν θα τους δεις ή θα τους ακούσεις ποτέ ξανά. Δυστυχώς, θα συναντήσετε μερικούς «φαντομάδες» στη ζωή σας, οπότε αντί να τρελαίνεστε, γελάστε με αυτό.

Βλέπετε, όσο το ραντεβού μπορεί να είναι κάποιες φορές επώδυνο, μπορεί επίσης να είναι μια διασκεδαστική, συναρπαστική, παθιασμένη, μαγική, διαφωτιστική εμπειρία και αλλαγή ζωής.

Σταματήστε να ανησυχείτε για το πότε θα του τηλεφωνήσετε, πότε θα του στείλετε μήνυμα, πότε θα είστε οικεία μαζί του και αρχίστε να απολαμβάνετε την εμπειρία.

Είναι καιρός όλοι να σταματήσουμε να παίζουμε παιχνίδια γνωριμιών και να γίνουμε ανοιχτοί, αυθεντικοί και ευάλωτοι. Βάζω στοίχημα, αν το κάναμε αυτό, όλοι θα απολαμβάναμε την αγάπη πολύ περισσότερο και πιθανώς θα είχαμε πολύ καλύτερες σχέσεις!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.