4 πράγματα που κάνουν στο κρεβάτι όταν είναι πραγματικά ερωτευμένοι

4 πράγματα που κάνουν στο κρεβάτι όταν είναι πραγματικά ερωτευμένοι

Η αναζήτηση διαβεβαίωσης του έρωτα είναι μια καθολική επιθυμία και οι προσωπικές στιγμές μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες γνώσεις για τα συναισθήματα του συντρόφου σας. Η αναγνώριση αυτών των σημείων απαιτεί παρατήρηση και κατανόηση. Και να θυμάστε, η έκφραση αγάπης δεν είναι πάντα μεγαλειώδεις χειρονομίες. Μερικές φορές, είναι οι λεπτές, τρυφερές στιγμές που μιλούν πολύ. Αλλά μπορούν οι πράξεις κάποιου κατά τη διάρκεια του σεξ να αποκαλύψουν πραγματικά αν σας ερωτεύεται;

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου 

Όταν αρχίζουμε να νιώθουμε ότι  τα συναισθήματά μας βαθαίνουν για κάποιον, αναδύεται συχνά ένα πρωταρχικό ερώτημα: Αισθάνεται κι εκείνος το ίδιο; Κι αρχίζουμε να… ψάχνουμε το καθετί που θα επιβεβαιώσει το κοινό βάθος του συναισθήματος.

Οι ειδικοί λένε ότι ορισμένες συμπεριφορές κατά τη διάρκεια του σεξ μπορούν να υποδηλώνουν τη συναισθηματική κατάσταση ενός ατόμου. Τα πρώιμα στάδια του έρωτα που συχνά περιγράφονται ως «ελαστικότητα», μας βυθίζουν σε έναν ανεμοστρόβιλο ευφορίας και μια βαθιά έλξη, που οδηγούνται από ένα κύμα ορμονών.

Αυτή η μεθυστική φάση μπορεί πράγματι να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο ενεργούμε στις προσωπικές μας στιγμές, καθώς οδηγούμαστε ενστικτωδώς να γοητεύσουμε και να αιχμαλωτίσουμε τον σύντροφό μας.

Εδώ είναι μια ανάλυση του πώς μπορεί να εκφράζεται αυτή η συμπεριφορά, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Δέσμευση και ανοιχτότητα

© OLLY / PEXELS
© OLLY / PEXELS

Το να είσαι αληθινά παρών και ανοιχτός σε προσωπικές στιγμές μπορεί να σηματοδοτήσει αγάπη. Μπορεί να παρατηρήσετε τη γνήσια εμπλοκή του στον τρόπο που σας κοιτάζει ή στην προθυμία του να εξερευνήσει τις επιθυμίες σας. Αυτή η προθυμία να διακινδυνεύσει συναισθηματικά εκφράζοντας τις δικές του επιθυμίες δείχνει μια βαθύτερη σύνδεση.

Επιθυμία να σας ικανοποιήσει

Ένας ερωτευμένος σύντροφος μπορεί να δώσει προτεραιότητα στην ικανοποίησή σας, μερικές φορές ακόμη και πάνω από τη δική του. Η αφοσίωσή του στην εξασφάλιση αμοιβαίας ευχαρίστησης μπορεί να είναι μια βαθιά ένδειξη των συναισθημάτων του για εσάς. Μπορεί να παραμερίσει τις ανάγκες του για να εστιάσει στη δική σας ευχαρίστηση.

Η στοργή βγαίνει στο επίκεντρο

Δείτε Επίσης
Γιατί χωρίζουν τα ζευγάρια; Μπορεί η επιστήμη των μαθηματικών να εξηγήσει την «Ανατομία μιας πτώσης»;

Οι ειδικοί τονίζουν τη σημασία της στοργής κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης. Η προσπάθεια ενός συντρόφου να παραμείνει συνδεδεμένος, μέσω πιο αγγίγματος και φιλιών, για παράδειγμα, δείχνει τη δέσμευσή του και το ενδιαφέρον του, όχι απλώς τη δική του απόλαυση.

Υπερβολική προσπάθεια για εντυπωσιασμό

© OLLY / PEXELS
© OLLY / PEXELS

Ενώ η αγάπη μπορεί να τονώσει την αυτοπεποίθηση, οι ειδικοί μας προειδοποιούν ότι μπορεί επίσης να οδηγήσει σε υπεραντιστάθμιση λόγω ευαλωτότητας.

Αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ο σύντροφος να κρύβει τον πραγματικό του εαυτό για να φαίνεται πιο ελκυστικός. Για τους άνδρες, μπορεί να έχει να κάνει με την απόδειξη της αρρενωπότητάς τους και για τις γυναίκες, μπορεί να περιλαμβάνει τη διασφάλιση της ικανοποίησης του συντρόφου τους, ακόμη και παραβλέποντας εντελώς τη δική τους.

Τέτοιες ενέργειες, αν και καλοπροαίρετες, ενδέχεται να διακινδυνεύσουν τη γνήσια σύνδεση κρύβοντας τον αυθεντικό εαυτό κάποιου. Η συνειδητοποίηση και η ανοιχτή επικοινωνία σχετικά με τις ανάγκες και τους φόβους σας είναι ζωτικής σημασίας.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.