Δεν φαντάζεστε τι προσέχουν πρώτα οι άντρες σε μια γυναίκα!

Δεν φαντάζεστε τι προσέχουν πρώτα οι άντρες σε μια γυναίκα!

Νομίζετε ότι ξέρετε τα πάντα για το τι αρέσει στους άντρες; Πιστεύετε ότι επειδή έχετε παρατηρήσει κάποιους να κοιτάζουν τα… οπίσθια που περνούν από μπροστά τους, είναι και το πρώτο που θα προσέξουν σε μία γυναίκα; Κούνια που σας… κούναγε! Μία νέα έρευνα έρχεται να ταράξει τα έτσι κι αλλιώς ταραγμένα νερά της κατηγορίας «σεξ και σχέσεις» και να σας αφήσει άφωνες με τα ευρήματά της!

από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Psychology today, αυτό που παρατηρούν οι άντρες σε μία γυναίκα, με την πρώτη ματιά, δεν είναι τα οπίσθια όπως ίσως πιστεύαμε ακράδαντα μέχρι σήμερα.

Επίσης δεν είναι ούτε το στήθος, οπότε αν δεν είμαστε προικισμένες δεν έχουμε… σωτηρία, αφού ναι μεν μπορούμε απλά να διαλέξουμε σουτιέν που δημιουργούν την ανάλογη ψευδαίσθηση, αλλά δεν έχει πολλή πλάκα όταν τα ζουλάς και είναι… κενά!

Λοιπόν, το πρώτο πράγμα που προσέχουν οι άντρες πάνω μας είναι… τα μαλλιά! Ναι σωστά διαβάσατε! Το ποσοστό αυτών που ισχυρίζονται ότι αυτό είναι το πρώτο πράγμα που βλέπουν είναι 74%!

Δείτε Επίσης
Oι 3 πιο συχνοί ρόλοι του άνδρα: Ποιον αγαπούν οι γυναίκες περισσότερο;

Όπως διευκρινίζουν είναι πολύ πιο εύκολο να προσέξουν στο μπαρ μία γυναίκα με υπέροχα μαλλιά, παρά μία με αβυσσαλέο ντεκολτέ! Το 82% υποστηρίζει ότι τα μαλλιά είναι ο ορισμός του sex appeal ενώ το 60% ότι θα προτιμούσε να βγει με μία γυναίκα με περιποιημένα μαλλιά, παρά με μία με πλούσιο στήθος.

Πάντως είτε πιστεύετε είτε όχι τα ευρήματα της έρευνας, κλείστε καλού κακού ένα ραντεβού στο κομμωτήριο και προμηθευτείτε όλες αυτές τις μάσκες αναδόμησης, λάμψης και θρέψης που υπόσχονται υπέροχα αποτελέσματα…

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.