Ερωτικό ωροσκόπιο Ιουνίου: Ο ήλιος λάμπει μετά τις 15 του μήνα!

Ερωτικό ωροσκόπιο Ιουνίου: Ο ήλιος λάμπει μετά τις 15 του μήνα!

Το μηνιαίο ερωτικό ωροσκόπιο κάθε ζωδίου είναι εδώ για τον Ιούνιο του 2022, και είναι καιρός να αποκτήσετε την ικανότητα να δημιουργήσετε τη ζωή και τη σχέση που ονειρεύεστε! Υπάρχει μια ισχυρή πτυχή ελευθερίας που σχετίζεται με τον Ιούνιο, η οποία ξετυλίγεται  από τα μέσα του μήνα. Όσο περισσότερο επιτρέπετε στον εαυτό σας να διαλέξει τον δρόμο στον οποίο σας οδηγεί η καρδιά σας, τόσο περισσότερο θα δημιουργήσετε αυτό που επιθυμείτε. Γιατί στον έρωτα, ειδικά αυτόν τον μήνα, όλα είναι πιθανά. Απλώς θα σας ζητηθεί να βάλετε τα δυνατά σας!

Η σεζόν των εκλείψεων έχει τελειώσει και ήρθε η ώρα να δούμε τι έχει απομείνει μόλις καταλαγιάσει η σκόνη. Κατά τη διάρκεια των εκλείψεων, οι αλήθειες αποκαλύπτονται και προκύπτουν καταστάσεις που αμφισβητούν την εικόνα του πώς νομίζατε ότι θα ήταν η ζωή σας.

Αναφέρουν το απροσδόκητο. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Ερμής ήταν επίσης ανάδρομος, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα του παρελθόντος πριν προχωρήσετε παρακάτω.

Ο Μάιος ήταν ένας έντονος μήνας γεμάτος άβολες καταστάσεις Ωστόσο, τώρα ο Ιούνιος είναι εδώ και ο Ήλιος λάμπει για άλλη μια φορά.

Ο Ιούνιος είναι εντυπωσιακά διαφορετικός από τον Μάιο από την αρχή. Ο Ερμής στρέφεται κατευθείαν στον Ταύρο, δίνοντάς σας το πράσινο φως για να κάνετε σχέδια και να εστιάσετε περισσότερο στο μέλλον παρά στο παρελθόν.

Αυτό ενισχύεται από την ανάδρομη στροφή του Κρόνου λίγο μετά στον Υδροχόο. Ο ανάδρομος Κρόνος θα σας εμπνεύσει να αφήσετε πίσω σας γεγονότα ή καταστάσεις του παρελθόντος και αυτές τις εμμονικές ιδέες περί του τι πρέπει να ενσωματώνει η αγάπη ή μια αφοσιωμένη σχέση για να είναι ιδανική!

Το μηνιαίο ερωτικό ωροσκόπιο κάθε ζωδίου είναι εδώ για τον Ιούνιο του 2022, και είναι καιρός να αποκτήσετε την ικανότητα να δημιουργήσετε τη ζωή και τη σχέση που ονειρεύεστε! Υπάρχει μια ισχυρή πτυχή ελευθερίας που σχετίζεται με τον Ιούνιο, η οποία ξετυλίγεται από τα μέσα του μήνα. Όσο περισσότερο επιτρέπετε στον εαυτό σας να διαλέξει τον δρόμο στον οποίο σας οδηγεί η καρδιά σας, τόσο περισσότερο θα δημιουργήσετε αυτό που επιθυμείτε. Γιατί στον έρωτα, ειδικά αυτόν τον μήνα, όλα είναι πιθανά. Απλώς θα σας ζητηθεί να βάλετε τα δυνατά σας! Η σεζόν των εκλείψεων έχει τελειώσει και ήρθε η ώρα να δούμε τι έχει απομείνει μόλις καταλαγιάσει η σκόνη. Κατά τη διάρκεια των εκλείψεων, οι αλήθειες αποκαλύπτονται και προκύπτουν καταστάσεις που αμφισβητούν την εικόνα του πώς νομίζατε ότι θα ήταν η ζωή σας. Αναφέρουν το απροσδόκητο. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Ερμής ήταν επίσης ανάδρομος, πράγμα που σήμαινε ότι έπρεπε να αντιμετωπίσετε ορισμένα προβλήματα του παρελθόντος πριν προχωρήσετε παρακάτω. Ο Μάιος ήταν ένας έντονος μήνας γεμάτος άβολες καταστάσεις Ωστόσο, τώρα ο Ιούνιος είναι εδώ και ο Ήλιος λάμπει για άλλη μια φορά. Ο Ιούνιος είναι εντυπωσιακά διαφορετικός από τον Μάιο από την αρχή. Ο Ερμής στρέφεται κατευθείαν στον Ταύρο, δίνοντάς σας το πράσινο φως για να κάνετε σχέδια και να εστιάσετε περισσότερο στο μέλλον παρά στο παρελθόν. Αυτό ενισχύεται από την ανάδρομη στροφή του Κρόνου λίγο μετά στον Υδροχόο. Ο ανάδρομος Κρόνος θα σας εμπνεύσει να αφήσετε πίσω σας γεγονότα ή καταστάσεις του παρελθόντος και αυτές τις εμμονικές ιδέες περί του τι πρέπει να ενσωματώνει η αγάπη ή μια αφοσιωμένη σχέση για να είναι ιδανική!

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου
Best Love Day: Τρίτη 28 Ιουνίου

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ρίχνει ένα φως αγάπης στο σπίτι και την οικογένειά σας. Εάν τα πράγματα είναι τεταμένα τελευταία, αυτή είναι μια ευκαιρία να τα επαναφέρετε στη σωστή τους τροχιά ή να μπορέσετε να κάνετε τη συζήτηση με τον σύντροφό σας που θέλετε τόσο καιρό.

Ακόμα κι αν μόλις αποφασίσατε να επιστρέψετε στο πεδίο των… ραντεβού, αν το κάνετε κάτω από αυτή την ενέργεια σημαίνει ότι είστε σε θέση να προσελκύσετε τον παντοτινό σας έρωτα και όχι απλώς ένα πάρετε άλλο ένα μάθημα-πάθημα.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου
Best Love Day: Σάββατο 25 Ιουνίου

Ο Βόρειος Κόμβος βρίσκεται στο ζώδιό σας όλο τον χρόνο, επομένως βλέπετε αυτόν τον κύκλο εκλείψεων να συμβαίνει στο ζώδιό σας. Στην αστρολογία, ο Βόρειος Κόμβος αντιπροσωπεύει τη μοίρα προς την οποία κινείστε σε αυτή τη ζωή.

Με αυτή τη συνεργασία με τον Δία, η αφθονία σε όλα τα ερωτικά θέματα είναι δική σας. Φροντίστε να λέτε ναι σε νέες ευκαιρίες και περιπέτειες, ακόμα κι αν νιώθετε έξω από τα νερά σας.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου
Best Love Day: Τετάρτη 22 Ιουνίου

Η Αφροδίτη, ο πλανήτης του έρωτα, μετακομίζει στους Διδύμους, βοηθώντας σας να αξιοποιήσετε στο έπακρο την αγάπη και τις σχέσεις. Αυτό θα βοηθήσει τυχόν τρέχοντα ζητήματα που σας φάνηκαν δύσκολο να επιλυθούν επειδή θα βοηθήσει εσάς και τον σύντροφό σας να δείτε τα πράγματα με παρόμοιο τρόπο.

Δημιουργεί επίσης μια θαυμάσια ατμόσφαιρα για να γνωρίσετε κάποιον νέο  άνθρωπο και να απολαύσετε άφθονο ποιοτικό χρόνο με αυτούς που σας ενδιαφέρουν.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Best Love Day: Τρίτη 28 Ιουνίου

Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο αυτή την ημέρα είναι ένας φάρος ελπίδας που μπορεί να σας βοηθήσει σε αυτό το τρέχον κεφάλαιο της ζωής σας. Με όλες τις αλλαγές που σας συμβαίνουν, ήταν δύσκολο να αισθανθείτε θετικά για το πώς θα μοιάζει η ζωή μόλις φτάσετε στην άλλη πλευρά.

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι ένα δώρο που θα σας αφήσει να δείτε ότι υπάρχει πάντα ομορφιά μετά τον αγώνα και… επιβράβευση.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
Best Love Day: Τρίτη 28 Ιουνίου

Ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς γίνεται ανάδρομος αυτή την ημερομηνία, αναδεικνύοντας θέματα σεξουαλικότητας, οικειότητας, μεταμόρφωσης και μυστικών. Αυτή είναι μια ευκαιρία για εσάς να έχετε πιο στενά συνδεδεμένες σχέσεις που ξεπερνούν πολύ την οικειότητα.

Έχετε καθοδηγηθεί για τον τρόπο προσέγγισης των σχέσεων και αυτή η επόμενη φάση θα σας βοηθήσει να χτίσετε αυτό που ονειρευόσασταν εδώ και πολύ καιρό.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Best Love Day:  Τρίτη 28 Ιουνίου

Η ενέργεια των Ιχθύων είναι πάντα αυτή που αναδεικνύει τα θέματα των ερωτικών σας σχέσεων. Τον περασμένο μήνα συζητήθηκαν πολλά για το τι συνέβη στο παρελθόν, αλλά τώρα υπάρχει μια αλλαγή καθώς μπορείτε να προχωρήσετε με νέους τρόπους.

Δείτε Επίσης

Ποιο στιλ διακόσμησης σας ταιριάζει; Συμβουλευτείτε το ζώδιό σας!

Καθώς ο Ποσειδώνας γυρίζει ανάδρομος στους Ιχθύς, διαλύοντας ψευδαισθήσεις και όρια, θα μπορείτε να δείτε την αλήθεια των συναισθημάτων σας και των συντρόφων σας. Αυτό σας επιτρέπει επίσης να απομακρυνθείτε από τη λήψη αποφάσεων από φόβο και να αγκαλιάσετε την αγάπη που σας αξίζει.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Best Love Day: Τρίτη 14 Ιουνίου

Η Πανσέληνος στον Τοξότη θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τι έχει συμβεί τους τελευταίους έξι μήνες στις σχέσεις σας, ειδικά τον Μάιο. Η ενέργεια του Τοξότη σας βοηθά πάντα να καταλάβετε καλύτερα τα πράγματα.

Σε αυτή την κατάσταση, θα σας κάνει να νιώσετε ότι έχετε επιτέλους όλα τα κομμάτια του παζλ, κάτι που θα σας βοηθήσει να μάθετε πιο οριστικά σε ποια κατεύθυνση πρέπει να κινηθείτε.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
Best Love Day: Τετάρτη 22 Ιουνίου

Ο Δίδυμος κυριαρχεί στην οικειότητα στη ζωή σας, οπότε καθώς η Αφροδίτη ολισθαίνει σε αυτό το ζώδιο, αυτό θα είναι το θέμα για τον επόμενο μήνα. Ενώ θα μπορούσε να αναδείξει το επίπεδο σωματικής οικειότητας στη ζωή σας, θα μπορούσε επίσης να έχει μεγαλύτερο νόημα για το πώς έχετε χρησιμοποιήσει την οικειότητα ή τις σχέσεις σας κατά τη διάρκεια της ερωτικής σας ιστορίας.

Μυστικά θα μπορούσαν να εμφανιστούν, όπως και μια μεγαλύτερη αλήθεια για όλα αυτά. Απλά θυμηθείτε ότι δεν είστε πλέον το άτομο που ήσαστε στο παρελθόν.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Best Love Day: Τετάρτη 22 Ιουνίου

Καθώς η Αφροδίτη μετακινείται στο ζώδιο των Διδύμων, οι ερωτικές σας σχέσεις θα γίνουν το κύριο θέμα συζήτησης. Θα είστε πιο στοχαστικοί και ειλικρινείς σχετικά με αυτές τις επιλογές.

Ωστόσο, θα νιώσετε επίσης τη δύναμη πίσω από τη λήψη αποφάσεων. Οι Δίδυμοι είναι ένα ζώδιο που αντιπροσωπεύει το διπλό και τη δυαδικότητα, επομένως θα προκύψει θέμα επιλογής μεταξύ ανθρώπων, ζωών ή ακόμα και μερών του εαυτού σας.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Best Love Day: Τρίτη 21 Ιουνίου

Ο Καρκίνος είναι το αντίπαλό σου ζώδιο που σημαίνει ότι φέρει και ισορροπία στη ζωή. Εκεί που εσύ ενεργείς, ο Καρκίνος νιώθει. Αυτό ξεκινά μια νέα φάση για εσάς, όπου οι ενέργειές σας επικεντρώνονται περισσότερο στην καρδιά και τα συναισθήματά σας από αυτό που λογικά πιστεύετε ότι πρέπει να κάνετε.

Μπορεί να νιώσετε ότι τα συναισθήματά σας παίρνουν τα ηνία, κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, από ό,τι τους επιτρέπατε συνήθως, ειδικά αν έχετε αφήσει τον εαυτό σας να αποσυνδεθεί από αυτά. Αφήστε τον εαυτό σας να δει ότι τα συναισθήματά σας, γιατί μπορούν να είναι η πυξίδα σας προς τα εμπρός.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Best Love Day: Παρασκευή 17 Ιουνίου

Ο Κρόνος είναι ο πλανήτης που κυβερνά τα καρμικά μαθήματα, τον θεϊκό συγχρονισμό και τα όρια. Αυτήν τη στιγμή διασχίζει το ζώδιό σας, πράγμα που σημαίνει ότι προχωράτε επίσης μέσα από σημαντικά ορόσημα.

Χρησιμοποιήστε αυτήν την ενέργεια σήμερα για να εμπιστευτείτε πού βρίσκεστε στη ζωή και τη σχέση σας. Βεβαιωθείτε ότι τα όριά σας με τους άλλους είναι εκεί για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και τη σχέση σας.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Best Love Day: Τρίτη 28 Ιουνίου

Ο Ποσειδώνας κολυμπάει σταθερά στο ζώδιό σας, όπου είναι και η θέση του, επομένως είναι ισχυρός. Αυτή η φάση σας βοηθά να μάθετε τα όρια και να ανακαλύψετε τι σημαίνει να αγαπάς απόλυτα και άνευ όρων.

Ωστόσο, το μόνο πράγμα με το οποίο εξακολουθείτε να εργάζεστε είναι ο φόβος ή η αμφιβολία σας για το πώς η αγάπη μπορεί να εξελιχθεί διαφορετικά από ό,τι προηγουμένως. Αυτή είναι η μαγεία που έχει αυτός ο Ποσειδώνας σε ανάδρομη ενέργεια, είναι ότι σας βοηθά να δείτε σε ποιον και σε τι αξίζει να έχετε εμπιστοσύνη και πίστη μέσα σας.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.