Κρύσταλλoι για τόνωση της σεξουαλικής σας ενέργειας!

Κρύσταλλoι για τόνωση της σεξουαλικής σας ενέργειας!
Κρύσταλλoι για τόνωση της σεξουαλικής σας ενέργειας!
Ο καπνίας είναι ένας ημιπολύτιμος λίθος που έχει την ιδιότητα να απομακρύνει την αρνητική ενέργεια, τον θυμό και τη ζήλεια
Ο ροδοειδής χαλαζίας βοηθά στο άνοιγμα της καρδιάς και θεωρείται η πέτρα που έλκει την αγάπη!
Ο πορτοκαλί ασβεστίτης σχετίζεται με τη σεξουαλικότητα και λέγεται ότι βοηθά στην τόνωση της θετικής ενέργειας σε όλο το σώμα +1
Προβολή Φωτογραφιών
Κρύσταλλoι για τόνωση της σεξουαλικής σας ενέργειας!

Καθώς οι κρύσταλλοι γίνονται όλο και περισσότερο trendy, τόσο για θεραπευτικούς σκοπούς όσο και στη διακόσμηση του σπιτιού μας, τώρα προτείνονται (ξανά!) και για τη βελτίωση της σεξουαλικής μας ζωής! Γνωρίστε πέντε από αυτούς για να… επαναφορτίσετε τη σεξουαλικότητά σας.

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Για να αναθερμάνετε τη… δράση στην κρεβατοκάμαρά σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ειδικά στρογγυλεμένες ημιπολύτιμες πέτρες σε συνδυασμό με body oils για μασάζ στο σώμα που τονώνουν τη διέγερση και την οικειότητα ανάμεσα στους συντρόφους! Οι ημιπολύτιμοι κρύσταλλοι έχουν μακρά ιστορία ως εργαλεία μασάζ επειδή προωθούν τη χαλάρωση, αλλά και η παρουσία τους σε ένα μπολάκι δίπλα στο κρεβάτι θεωρείται ότι εκπέμπουν τις θετικές τους ιδιότητες!

Δείτε τους πέντε κρυστάλλους που μπορούν να σας βοηθήσουν:

1. Καπνίας (Smoky Quartz)

Ο καπνίας (χαλαζίας) είναι ένας ημιπολύτιμος λίθος που έχει την ιδιότητα να απομακρύνει την αρνητική ενέργεια, συμπεριλαμβανομένου του στρες. Καταπολεμά τη ζήλεια, τον θυμό και  τον φόβο. Ανταποκρίνεται στο τσάκρα της ρίζας που συνδέεται και με θέματα γονιμότητας.

2. Ροδοειδής χαλαζίας (Rose Quartz)

Ημιπολύτιμη μορφή χαλαζία σε χρώμα ροζ, που οφείλεται στα ιόντα μαγγανίου. Ο ροδοειδής χαλαζίας βοηθά στο άνοιγμα της καρδιάς, με άλλα λόγια στην έκφραση συναισθημάτων, τρυφερότητας και αγάπης τόσο σε εσάς όσο και στον σύντροφό σας. Θεωρείται η πέτρα που έλκει την αγάπη!

Δείτε Επίσης
Γενέθλια πέτρα Οκτώβριου: Τουρμαλίνη και Οπάλιο

3. Κόκκινος ίασπις (Red Jasper) 

Το ενδιαφέρον σε αυτό το ορυκτό με το βαθύ κόκκινο χρώμα, με νερά και ραβδώσεις στην επιφάνειά του που δημιουργούν ενίοτε εντυπωσιακά σχήματα, τα οποία θυμίζουν ψυχεδελικούς πίνακες! Θεωρείται από αρχαιοτάτων χρόνων στην Ινδία (βασικός τόπος εξόρυξής του) αφροδισιακό. Βοηθά στη σωματική αντοχή και τη σεξουαλική ευχαρίστηση, ενώ ενισχύει το ταντρικό σεξ.

4. Πορτοκαλί ασβεστίτης (Orange calcite)

Ο πορτοκαλί ασβεστίτης σχετίζεται με τη σεξουαλικότητα και λέγεται ότι βοηθά στην τόνωση της θετικής ενέργειας σε όλο το σώμα, συμπεριλαμβανομένης της διάθεσης για παιχνίδι αλλά ενισχύει και την εμπιστοσύνη. Είναι επίσης γνωστός ως «ο λίθος της Χαράς» , αφού σχετίζεται με το ηλιακό πλέγμα και τα τσάκρα του ομφαλού, ενώ κινείται με κατεύθυνση προς τα πάνω, χαρούμενα και παιχνιδιάρικα. Αυτός ο κρύσταλλος βοηθά να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ των αισθήσεων, των συναισθημάτων, και μιας αίσθησης ευημερίας, ενδυναμώνοντας τα θετικά αισθήματα.

5. Κόκκινος λυχνίτης (Red Garnet Stones)

Είναι οι κόκκινες πέτρες που συνδέονται με το πάθος και την ενέργεια. Είναι ένας κρύσταλλος που αντιπροσωπεύει τη φυσική αγάπη, τον σωματικό έρωτα και ενισχύει ιδιαίτερα τις σχέσεις ενός ζευγαριού.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.