Ο Νο 1 τρόπος να προσελκύσετε κάθε ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Ο Νο 1 τρόπος να προσελκύσετε κάθε ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Πώς να φλερτάρετε και τελικά να κατακτήσετε την καρδιά κάθε ζωδίου; Για μερικούς ανθρώπους, το φλερτ είναι παιχνιδάκι. Άλλοι, ωστόσο, είναι πιο δύσκολο να ενεργοποιήσουν τη γοητεία τους. Η τέχνη του να κερδίζεις ανθρώπους είναι μια δεξιότητα που πρέπει να μάθει ο καθένας για να προχωρήσει στη ζωή, αλλά το να ξέρεις το σωστό δεν είναι πάντα εύκολο. Και αυτό γίνεται ακόμα πιο δύσκολο όταν προσπαθείς να δημιουργήσεις μια ερωτική σχέση. Για να βοηθήσουμε, έχουμε συγκεντρώσει έναν οδηγό για το πώς να προσελκύσετε κάθε ζώδιο, με βάση τις προτιμήσεις, τις αντιπάθειες και τη γλώσσα της αγάπης του. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να τραβήξετε την προσοχή κάθε ζωδίου.

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Οι Κριοί είναι πολύ ανταγωνιστικοί και τους αρέσει να παίζουν στο γήπεδό τους. Έχοντας αυτό κατά νου, ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε κάποιον Κριό θα ήταν να παίξετε σκληρά για να το πετύχετε. Αυτό όχι μόνο θα κεντρίσει το ενδιαφέρον τους – θα τροφοδοτήσει επίσης την ανάγκη τους να επιτύχουν.

Το να τοποθετήσετε τον εαυτό σας ως το απόλυτο ανέφικτο έπαθλο θα τους κρατήσει σε εγρήγορση, αλλά φροντίστε να τους δώσετε την ευκαιρία να σας «πιάσουν» τελικά. Ο Κριός θα αποθαρρυνθεί και θα προχωρήσει σε μια νέα κατάκτηση, αν νιώσει ότι είστε πολύ μακριά από το… πρωτάθλημά τους.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Για να προσελκύσετε έναν Ταύρο, πρέπει απλώς να δώσετε προσοχή στις ανάγκες του και να του δείξετε ότι τον σκέφτεστε. Ως ζώδιο που κυβερνάται από τη ρομαντική και αισθησιακή Αφροδίτη, αυτό το επίμονο ζώδιο της Γης έχει μια μυστική απαλή πλευρά.

Όταν ένας Ταύρος δει πόσο τον σκέπτεστε, τα συνήθως ψηλά τείχη του θα πέσουν. Οι κουβέντες δεν παίζουν μεγάλό ρόλο, όταν πρόκειται να κερδίσετε την εμπιστοσύνη ενός Ταύρου. Οι πράξεις μιλούν πιο δυνατά από τα λόγια και θα καταλάβετε ότι τον έχετε κερδίσει όταν αρχίσει να ανταποδίδει την καλοσύνη και τη στοργή σας.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Κοινωνικοί και γοητευτικοί, οι Δίδυμοι είναι γνωστοί για την τάση τους να λάμπουν σε έναν χώρο. Κυβερνούμενοι από τον Ερμή, τον πλανήτη που επηρεάζει την επικοινωνία, οι Δίδυμοι έχουν τον τρόπο με τα λόγια τους. Στις σχέσεις, τους αρέσει να παραλείπουν «χαζοσυζήτηση» και να βουτούν κατευθείαν στο να μιλάνε για τα μεγαλύτερα μυστήρια της ζωής.

Ο καλύτερος τρόπος για να προσελκύσετε έναν Δίδυμο είναι να απευθυνθείτε στην πνευματική του πλευρά. Οι δικές του απόψεις για τον κόσμο σημαίνουν πολλά για αυτόν και την ταυτότητά του, έτσι συχνά έλκονται από έναν σύντροφο που νοιάζεται να πει τη γνώμη του εξίσου με εκείνους.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Ο Καρκίνος είναι γνωστό ότι είναι γλυκός και ευαίσθητος σε κάθε πτυχή της ζωής. Στις σχέσεις, τα πάνε καλά με έναν σύντροφο που δεν φοβάται να εμβαθύνει στα συναισθήματά του. Για να προσελκύσετε έναν Καρκίνο, φροντίστε να είστε ειλικρινείς μαζί του.

Λατρεύουν απόλυτα τη γνήσια, ευάλωτη συζήτηση και θα τους δείξει ότι είστε προσιτοί. Με το να είστε ανοιχτοί με τα συναισθήματά σας σε έναν Καρκίνο, θα δείξετε ότι μπορείτε να εμπιστευτείτε την καρδιά του—και αυτό το χαρακτηριστικό είναι απλά ακαταμάχητο για εκείνους.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Ο Λέων είναι γνωστός για το ότι είναι αυτός που κλέβει την προσοχή, αλλά υπάρχουν πολλά περισσότερα από αυτά που φαίνονται στο μάτι. Αυτό το παθιασμένο ζώδιο της Φωτιάς είναι επίσης ένα από τα πιο πιστά και προστατευτικά.

Ένας Λέων έλκεται αμέσως από εσάς, αν αφήσετε τη φυσική σας λάμψη να βγει. Θα τους αποδείξει ότι έχετε αυτοπεποίθηση και αυτό θα είναι το πρώτο πράγμα που θα τους τραβήξει το βλέμμα σε ένα δωμάτιο γεμάτο κόσμο. Αλλά για να τον κερδίσετε πραγματικά, ο Λέων πάντα λατρεύει να τον θαυμάζουν. Έτσι, αν κάνετε ένα ή δύο κομπλιμέντα, ενώ βρίσκεστε στη μέση μιας συζήτησης —ή μπροστά σε μια ομάδα ανθρώπων— είναι σίγουρο ότι θα χαϊδέψετε τον εγωισμό του και θα γίνετε το νέο αγαπημένο του πρόσωπο.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Αν και στην αρχή μπορεί να φαίνονται ντροπαλοί, οι Παρθένοι είναι πολύ ιδιαίτεροι και με απόψεις όταν πρόκειται για σχέση. Σε αυτό το αισθησιακό ζώδιο της Γης δεν αρέσει να συμβιβάζεται, πιθανώς επειδή κρατούν τον εαυτό τους σε ακόμη υψηλότερα πρότυπα από ό,τι έχουν τους άλλους.

Αν θέλετε να κερδίσετε έναν Παρθένο, πρέπει να του δώσετε προσοχή. Αυτό το πρακτικό ζώδιο έχει την καρδιά ενός ονειροπόλου και θα σας προσέξει αν του κάνετε προσεκτικές και λεπτομερείς ερωτήσεις σχετικά με τις φιλοδοξίες και τα πάθη του. Το να καταβάλεις την προσπάθεια να μάθεις πραγματικά γι’ αυτά δείχνει στον Παρθένο ότι είσαι έτοιμη να το πας… μακριά.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Διασκέδαση, φλερτ και φαντασία, ο Ζυγός λατρεύει την καλή ζωή. Αυτό το γοητευτικό ζώδιο του Αέρα είναι γνωστό για την αγάπη του για τον αυθορμητισμό. Και με πλανητικό κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη του ρομαντισμού και της έλξης, οι Ζυγοί ξέρουν πώς να παίζουν στο γήπεδο καλύτερα από τον καθένα.

Όσον αφορά την αγάπη, το πιο σημαντικό πράγμα για έναν Ζυγό είναι να διασκεδάζει και να ζει τη στιγμή. Για να τους προσελκύσετε, θα πρέπει να τους δείξετε πόσο χαλαροί και ευέλικτοι είστε. Οι Ζυγοί γνωρίζουν ότι οι άνθρωποι που είναι αυθόρμητοι και διασκεδαστικοί θα προσελκύσουν την ανάγκη τους να δώσουν νέα ώθηση στα πράγματα. Αν αλλάξετε τα σχέδιά σας μαζί, θα τους δείξετε ότι δεν έχετε τίποτα που φοβάστε.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Οι Σκορπιοί είναι γνωστό ότι είναι παίκτες και τους αρέσει να χρησιμοποιούν τη μυστηριώδη αύρα τους προς όφελός τους. Είναι δύσκολο να ξέρεις πραγματικά τι θα κερδίσει έναν Σκορπιό γιατί του αρέσει να κρατά τα συναισθήματά του κρυφά.

Δείτε Επίσης

Τα καλύτερα χειμερινά ραντεβού ανάλογα με το ζώδιο σας

Ωστόσο, όταν αποφασίσουν ότι μπαίνουν σε σχέση, ένας Σκορπιός θα σας κάνει να αποδείξετε τα συναισθήματά σας για αυτόν. Εάν ένας Σκορπιός σας πει ότι ενδιαφέρεται για εσάς, μην παίξετε κανένα παιχνίδι με την καρδιά του. Να θυμάστε τις συζητήσεις σας και μοιραστείτε μαζί τις φιλοδοξίες του, έτσι θα δείξετε στον Σκορπιό τον οποίο προσπαθείτε να φλερτάρετε, ότι είστε σοβαροί μαζί του. Και μόλις κερδίσετε την εμπιστοσύνη τους, τείνουν να είναι βαθιά ρομαντικοί.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Δεν υπάρχει τίποτα συμβατικό στον τρόπο με τον οποίο ο Τοξότης προσεγγίζει τη ζωή. Γνωστοί για την ανάγκη τους για ελευθερία και την αγάπη τους για την περιπέτεια, δεν είναι ο τύπος που εγκαθίσταται σε μια παραδοσιακή σχέση. Αναζητούν κάποιον για να παρέμβει ως συγκυβερνήτης τους στην περιπέτεια της ζωής.

Για να προσελκύσετε έναν Τοξότη, πρέπει να μοιραστείτε τα πάθη σας μαζί του. Μιλήστε τους για τα όνειρά σας και για όλα τα πράγματα που θέλετε να πετύχετε στη ζωή. Πείτε τους για τα χόμπι σας και τι ελπίζετε να μάθετε. Θα ενθουσιαστούν αμέσως με τις φιλοδοξίες σας και θα θέλουν να είναι μέρος της ζωής που δημιουργείτε για τον εαυτό σας. Και αν μπορείτε να τους δείξετε την ίδια υποστήριξη στους στόχους τους, δεν θα μπορέσουν να σας αντισταθούν.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Όσον αφορά τις σχέσεις, οι Αιγόκεροι δεν τους αρέσει να μπερδεύονται. Αυτό το υπεύθυνο και ευθύ ζώδιο αρέσκεται να προσεγγίζει τις σχέσεις σαν μια επαγγελματική συμφωνία. Μερικοί μπορεί να πιστεύουν ότι αυτό δεν είναι ρομαντικό, αλλά για έναν Αιγόκερω, είναι σημαντικό να ανακαλύψουν ότι το άτομο με το οποίο θέλουν να βγουν έχει δυνατότητες μακροπρόθεσμα προτού αφήσουν τα πράγματα να γίνουν σοβαρά.

Εάν προσπαθείτε να προσελκύσετε κάποιον Αιγόκερω, φροντίστε να είστε ειλικρινείς σχετικά με τις αξίες σας μαζί του. Μοιραστείτε νωρίς τις προσδοκίες σας για τη σχέση και δείξτε προκαταβολικά τι χρειάζεται για να είστε ευτυχισμένη σε μια σχέση. Ο Αιγόκερως θα σεβαστεί την ειλικρίνεια σας, και αυτό θα τον διευκολύνει να αποφασίσει εάν εσείς οι δύο ταιριάζετε ή όχι.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Μοναδικός και απρόβλεπτος, ο Υδροχόος είναι ένα άλλο ζώδιο που ακολουθεί μια αντισυμβατική προσέγγιση στις ερωτικές σχέσεις και στον γάμο. Αυτό το γοητευτικό ζώδιο του Αέρα έχει μια μεγάλη ομάδα φίλων, πολλοί από τους οποίους προέρχονται από πολύ διαφορετικά κοινωνικά στρώματα.

Επειδή οι φίλοι ενός Υδροχόου είναι τόσο σημαντικοί για την ευτυχία του, δεν είναι ασυνήθιστο οποιαδήποτε σημαντική σχέση τους να ξεκινά ως φιλία. Για να προσελκύσετε έναν Υδροχόο, να είστε φιλικοί και ανοιχτόμυαλοι. Τους αρέσει όταν οι άνθρωποι δείχνουν τις κρυφές πλευρές της προσωπικότητάς τους και είναι αυτές οι μικρές ιδιορρυθμίες που θα κάνουν έναν Υδροχόο να σας ερωτευτεί. Το πιο σημαντικό πράγμα για έναν Υδροχόο σε κάθε σχέση είναι να νιώθει ότι εκτιμάς τη συντροφιά του, γι’ αυτό ξεκινήστε με τη δημιουργία φιλίας και δείτε πού σας οδηγεί η σχέση σας.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Τελευταίος αλλά όχι λιγότερο σημαντικός είναι ο γλυκός και ευαίσθητος Ιχθύς. Ως ζώδιο του Νερού, οι Ιχθύες αναζητούν για πάντα ένα παραμυθένιο ειδύλλιο – με τον σύντροφο της επιλογής τους να παίζει τον Πρίγκιπα (ή την Πριγκίπισσα) Γοητευτική! Οι Ιχθύες φορούν την καρδιά τους στο μανίκι τους, έτσι τείνουν να ερωτεύονται γρήγορα. Για τον λόγο αυτό, οι Ιχθύες ευδοκιμούν σε σχέσεις με άλλα συναισθηματικά ευαίσθητα ζώδια.

Για να προσελκύσετε κάποιον Ιχθύ, προσπαθήστε να προσελκύσετε την καλλιτεχνική του πλευρά με μουσική, τέχνη ή άλλο δημιουργικό μέσο. Μπορεί να αισθάνεστε ανόητα να απαγγέλετε ένα ερωτικό ποίημα, αλλά ο Ιχθύς σας δεν θα αγαπήσει τίποτα περισσότερο! Ένας Ιχθύς απλά θέλει να ξέρει ότι τον σκέφτεσαι και ότι τον παίρνεις σε ένα βαθύτερο επίπεδο.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.