Οι 3 κορυφαίες τακτικές των γυναικών που μπορούν να αποκτήσουν όποιον άντρα θέλουν

Οι 3 κορυφαίες τακτικές των γυναικών που μπορούν να αποκτήσουν όποιον άντρα θέλουν

Όταν αναρωτιέστε γιατί δεν προσελκύετε τους άντρες, μπορεί να φαίνεται σαν μυστήριο. Ειδικά όταν υπάρχουν γυναίκες τριγύρω που φαίνεται να αποκτούν όποιον άντρα θέλουν. Ποια είναι τα τρία βασικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να προσελκύσετε όποιον άντρα θέλετε;

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Μερικές φορές μπορεί να νιώθετε αόρατη! Αναρωτιέστε «τι κάνω λάθος;» Και πολλές γυναίκες δεν πρόκειται να σας πουν αυτές τις κρίσιμες συμβουλές. Ίσως επειδή δεν συνειδητοποιούν καν γιατί λειτουργούν σαν μαγνήτες.

Ή ίσως επειδή θέλουν να κρατήσουν όλα τα «ποιοτικά παιδιά» για τον εαυτό τους. Αλλά σαφώς κάνουν κάτι σωστά όταν πρόκειται να κάνουν τους άντρες που θέλουν να τις θέλουν κι εκείνοι.

3 βασικές τακτικές

1. Κοιτάξτε τους στα μάτια

Για να γίνετε μαγνήτης για τον άντρα και να προσελκύσετε τους ενδιαφέροντας άντρες με ευκολία, θα κάνετε ένα απλό πράγμα: Θα τους κοιτάξετε. Η οπτική επαφή κάνει τους άντρες να λιώνουν.

Οι μεθυσμένοι και οι «παίκτες» δεν χρειάζονται οπτική επαφή για να σας πλησιάσουν. Οι ποιοτικοί τύποι σας κοιτούν για να τους δώσετε το έναυσμα με οπτική επαφή ώστε να σας πλησιάσουν.

Αυτό ξέρουν οι έξυπνες γυναίκες! Η οπτική επαφή είναι εξαιρετικά σημαντική. Αν δεν μπορούν να δουν τα μάτια σου δεν θα σε πλησιάσουν. Θα νομίζουν ότι δεν ενδιαφέρεσαι να τους γνωρίσεις. Για να τους δώσετε το σήμα ότι είστε προσιτές, κοιτάξτε τους στα μάτια.

Δείτε Επίσης
Έχουν πιθανότητες οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας; Οι ειδικοί ζυγίζουν

2. Συνεργαστείτε με τις φίλες σας

Όταν βγαίνετε με μία φίλη και μπλέκετε βαθιά σε μια συζήτηση, οι άντρες νομίζουν ότι είστε απασχολημένη. Όταν είστε απορροφημένες μεταξύ σας και κλείνεστε, δεν υπάρχει χώρος για να μπει άντρας. Οι γυναίκες «σούπερ σταρ» στηρίζονται η μία στην άλλη, ενώ αφήνουν περιθώριο να συναντήσουν άντρες.

Κρατήστε το σώμα σας ανοιχτό, κοιτάξτε γύρω στο δωμάτιο και οι τύποι θα μπορέσουν να σας πλησιάσουν. Επίσης, κάντε διαλείμματα από τις φίλες σας και πηγαίνετε στο μπαρ ή στην τουαλέτα. Δώστε στους άντρες την ευκαιρία να σας πλησιάσουν όταν είστε μόνες σας. Οι γυναίκες που προσελκύουν τους άντρες έχουν ένα σχέδιο και το εκτελούν στην εντέλεια. Έτσι τραβούν τους άντρες κοντά τους.

3. Κάντε πράγματα που σας αρέσουν — και δείξτε την απόλαυσή σας

Οι άνδρες έλκονται από γυναίκες που είναι ευτυχισμένες. Όταν σας βλέπουν να γελάτε και να χαμογελάτε, έλκονται περισσότερο από εσάς. Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, οι άντρες δεν σας βρίσκουν μυστηριώδεις μόνο και μόνο επειδή δεν διασκεδάζετε. Απλώς μένουν μακριά σας.

Όταν κάνετε πράγματα που σας αρέσουν, οι άντρες φυσικά θα θέλουν να σας γνωρίσουν, επειδή είστε χαλαρές. Και οι χαλαρές, χαρούμενες γυναίκες είναι πιο ελκυστικές. Κάντε πράγματα που σας αρέσουν και θα συναντήσετε έναν άντρα που θέλει να τα κάνει μαζί σας!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.