Ποια πράγματα ΔΕΝ βρίσκουν ελκυστικά οι άνδρες; Ίσως να εκπλαγείτε!

Ποια πράγματα ΔΕΝ βρίσκουν ελκυστικά οι άνδρες; Ίσως να εκπλαγείτε!

Μπορεί να βάζετε τα δυνατά σας για να προσελκύσετε το αντίθετο φύλο, αλλά θα εκπλαγείτε μαθαίνοντας ποιες συμπεριφορές σας μπορεί να έχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, χωρίς καν να το καταλάβετε. Για να πάρετε τον έλεγχο σας χέρια σας, αποφύγετε τα παρακάτω!

Aπό τη Σοφία Κροκιδά

Το υπερβολικό μακιγιάζ

Αν νομίζετε ότι το πολύ μέικαπ, κονσίλερ, μάσκαρα, κραγιόν, σκιές, σας κάνουν να δείχνετε πιο όμορφη, κάνετε λάθος! Στην πραγματικότητα, οι άντρες δεν το θεωρούν καθόλου γοητευτικό, και σύμφωνα με έρευνες φαίνεται πως οι γυναίκες υπερεκτιμούν την ποσότητα του μακιγιάζ που αρέσει στους άντρες, καταλήγοντας να το παρακάνουν. Με άλλα λόγια, φορώντας υπερβολικό μακιγιάζ κινδυνεύετε να απομακρύνεται τους άντρες. Ακολουθήστε ένα πιο φυσικό λουκ, και θα τραβήξετε περισσότερα βλέμματα.

Το κουτσομπολιό

Μπορεί να είναι διασκεδαστικό να μοιράζεστε τα τελευταία κουτσομπολιά και ιστορίες φίλων και γνωστών σας με έναν άντρα, αλλά σίγουρα για αυτόν δεν είναι ακριβώς έτσι. Ενώ για εσάς μπορεί να είναι ένας τρόπος να ανοιχτείτε και να επικοινωνήσετε μαζί του, σκεφτείτε ότι για εκείνον ίσως είναι δείγμα χαμηλής αυτοεκτίμησης. Εάν θέλετε να τραβήξετε τους άντρες, δεν πρέπει να ξεχνάτε πως προτιμούν γυναίκες με αυτοπεποίθηση που δεν μειώνουν τους άλλους για να αισθανθούν ανώτερες. Γι’ αυτό την επόμενη φορά που θα θελήσετε να του πείτε τα πάντα για τα βρώμικα μυστικά των συναδέλφων σας, συγκρατηθείτε!

Την υπερβολική αυτοπεποίθηση

Ενώ το να έχετε υψηλή αυτοεκτίμηση είναι κάτι που οι άντρες βρίσκουν ιδιαίτερα ελκυστικό στις γυναίκες, είναι σημαντικό να καταλάβετε πως υπάρχει μια λεπτή γραμμή ανάμεσα στη σιγουριά και τη ματαιοδοξία. Φυσικά και πρέπει να πιστεύετε στον εαυτό σας και να είστε περήφανη για τις επιτυχίες σας, αλλά μην το παρακάνετε με την επίδειξη. Έρευνες έχουν δείξει πως άνθρωποι που περηφανεύονται συνεχώς για τους εαυτούς τους δεν μπορούν να αναγνωρίσουν την αρνητική αντιμετώπιση που παίρνουν από τους άλλους. Προτιμήστε μια πιο “ταπεινή” στάση, δείχνοντας έτσι πως δεν χρειάζεστε την αυτοπροβολή για να κερδίσετε κάποιον.

Τις ακραίες απαιτήσεις

Φυσικά και είναι σημαντικό για έναν άντρα να νιώθει ότι τον χρειάζεστε και ότι προσθέτει αξία στη ζωή σας. Παρ όλα αυτά, πολλές γυναίκες λανθασμένα παρερμηνεύουν αυτή την ανάγκη του άντρα, και γίνονται υπερβολικά απαιτητικές, ζηλόφθονες και κρέμονται από πάνω του, πράγματα που σίγουρα δεν γοητεύουν έναν άντρα. Αυτό που τους γοητεύει στην πραγματικότητα είναι να νιώθουν όχι ότι είναι το κέντρο του κόσμου σας και ότι η ευτυχία σας εξαρτάται από αυτούς, αλλά ότι συμπληρώνουν όμορφα την καθημερινότητα σας.

Να το παίζετε δύσκολη…

Σίγουρα αληθεύει πως οι άντρες θέλουν γυναίκες εξωστρεφείς και δυναμικές, αλλά μην ξεπερνάτε τα όρια μεταξύ ανεξαρτησίας και μη διαθεσιμότητας. Μπορεί να νομίζετε πως με το να το παίζετε δύσκολες και απόμακρες κερδίζετε έδαφος, αλλά κάνετε το λάθος να μην του δώσετε τον χρόνο που χρειάζεται για να σας πλησιάσει. Στην πραγματικότητα, τα παιχνίδια θα σας κάνουν να φανείτε ανώριμη και απρόθυμη να τον γνωρίσετε, αλλά ακόμα και σνομπ έως και ενοχλητική.

Δείτε Επίσης
Μεταλλικά στοιχεία: Μάθετε όλη την αλήθεια!

Το δράμα

Στα παραμύθια μας μαθαίνουν ότι οι άντρες ερωτεύονται γυναίκες που χρειάζονται τον πρίγκιπα να τις σώσει από τις δυσκολίες της ζωής, αλλά είναι καιρός να προσγειωθείτε στην πραγματικότητα. Στην αληθινή ζωή οι άντρες δεν ενδιαφέρονται για το δράμα που περνάτε, και αν στηριχτείτε σε κάποιο τέτοιο κόλπο το μόνο που θα καταφέρετε είναι να φανείτε απελπισμένη και υπερβολική. Αντί να προσπαθείτε να τραβήξετε την προσοχή του ελπίζοντας πως αυτός θα τρέξει να σας σώσει, επικεντρωθείτε στο να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και να γίνετε πιο αυτάρκης. Οι πρίγκιπες ποτέ δεν ερωτεύονται μια drama queen!

Τα υπερβολικά στιλιζαρισμένα μαλλιά

Μπορεί να περνάτε ατελείωτες ώρες προσπαθώντας να πετύχετε τον τέλειο κότσο που είδατε στην τηλεόραση, αλλά τελικά φαίνεται ότι στους άντρες δεν αρέσουν τα περίπλοκα χτενίσματα. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με έρευνα της Pantene, το 78% των αντρών ελκύεται από λαμπερά και υγιή μαλλιά, και όχι υπερβολικά στιλιζαρισμένα. Αλλά εάν ακόμα δεν έχετε πειστεί. σκεφτείτε ότι το 80% των αντρών βρίσκει αντιαισθητικά τα μη υγιή μαλλιά. Επιπλέον, το 75% ανέφεραν πως τα μαλλιά μιας γυναίκας είναι το πρώτο πράγμα που προσέχουν επάνω της. Με λίγα λόγια, προτιμήστε ένα φυσικό και υγιές λουκ και θα δείτε αποτελέσματα!

Το να συμφωνείτε συνέχεια μαζί του

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, με το να συμφωνείτε συνέχεια μαζί του, τον απομακρύνετε. Εάν φοβάστε να πείτε την άποψή σας και αδυνατείτε να διαφωνήσετε μαζί του, ή θέλετε να αποφύγετε έναν τσακωμό, δεν θα τον κρατήσετε με αυτόν τον τρόπο. Αντίθετα, θα εκτιμήσει την ειλικρίνεια και την αμεσότητά σας. Άλλωστε, με το να εκφράζετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά, σας βοηθάτε να έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Το κλειδί είναι να είστε ο εαυτός σας, και έτσι θα τραβήξετε κάποιον που θα σας εκτιμήσει γι’ αυτό που είστε. Μην ξεχνάτε, δεν αναζητά σε εσάς τον… κλώνο του, αλλά μία σύντροφο που θα αποτελεί κομμάτι της ζωής του!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.