Ποιος άντρας μας αξίζει (σύμφωνα με το ζώδιο του και το δικό μας);

Ποιος άντρας μας αξίζει (σύμφωνα με το ζώδιο του και το δικό μας);

Όλες οι βασικές πληροφορίες που πηγάζουν από τα χαρακτηριστικά των ζωδίων και διευκολύνουν την προσέγγιση ενός συντρόφου χωρίς να χάνεται πολύτιμος χρόνος σε αγόρια που δεν μας ταιριάζουν…

Καμιά μας δεν θα ισχυριστεί ότι η αστρολογία ανοίγει νέα παράθυρα στην καριέρα μας ή αυξάνει τις πιθανότητές μας να βελτιώσουμε τις ικανότητές μας στα χρηματοοικονομικά. Λειτουργεί όμως ανακουφιστικά, όπως μια ζεστή σοκολάτα στις πρώτες ψύχρες του φθινοπώρου και μας δίνει μικρά tips για όλους εκείνους τους άντρες που μας περιμένουν εκεί έξω να μας… ταλαιπωρήσουν με τους κλειστούς τους χαρακτήρες. Ας ανοίξουμε λοιπόν το αιώνιο λυσάρι για να βρούμε τη λύση στον τύπο του άντρα που είναι συμβατός με εμάς σύμφωνα πάντα με το ζώδιό του συγκεντρώνοντας πολύτιμες πληροφορίες όχι μόνο για το ζώδιό εκείνου που μας ενδιαφέρει αλλά και τι ταιριάζει σε εμάς ανάλογα με το ζώδιό μας και πού πρέπει να εστιάσουμε.

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου
Διανοούμενος

Έντονα ανεξάρτητοι χαρακτήρες και απόλυτα λογικοί. Τους αρέσει να περνάνε χρόνο με τον εαυτό τους και τις σκέψεις τους. Αναζητούν έναν άνθρωπο που θα τους παρασύρει σε συζητήσεις και ανταλλαγή απόψεων. Αντίστοιχα οι γυναίκες Κριοί εκτιμούν στους συντρόφους τους την αυτοπεποίθηση και την τιμιότητα. Κανένας ή καμία Κριός δεν έχει χρόνο για χάσιμο.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου
Ισχυρή θέληση

Έχει κάτι ο Ταύρος που τον κατατάσσει στα άτομα που υποκύπτουν συχνά στις ένοχες απολαύσεις τους. Ωστόσο στο πλαίσιο των σχέσεων είναι πολύ αφοσιωμένος, όπως αντίστοιχα και μια γυναίκα Ταύρος, έτσι και ο άντρας χρειάζεται κάποιον που θα μεταφράζει μία σχέση σε ρομαντικές κινήσεις και πάθος. Σε αυτό το ζώδιο αρέσει η αυτονομία με την έννοια της ισχυρής θέλησης και της στήριξης στον εαυτό τους. Τίποτα δεν είναι πιο σέξι για μία γυναίκα Ταύρο από ένα σύντροφο που μπορεί να σταθεί στα πόδια του.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου
Εντιμότητα

Τι σημαίνει να είσαι Δίδυμος; Να δοκιμάζεις νέα πράγματα, να μην φοβάσαι την περιπέτεια, να βουτάς στην κοινωνική ζωή.  Οι Δίδυμοι, άντρες και γυναίκες αναζητούν  δίπλα τους ανθρώπους που θα τρέχουν μαζί τους στους ίδιους ρυθμούς. Μια γυναίκα Δίδυμος ψάχνει πάντα τον άντρα που λέει τη γνώμη του χωρίς περιστροφές, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να είναι παιχνιδιάρης και διασκεδαστικός.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
Καλή καρδιά

Κανένα ζώδιο δεν είναι πιο ευγενές και ευαίσθητο από έναν Καρκίνο (εκτός ίσως από τον Ιχθύ). Τι σημαίνει αυτό σε μια σχέση; Ενδιαφέρονται να προσφέρουν το καλύτερο αλλά αυτό δεν μεταφράζεται αυτόματα σε εύκολη εκμετάλλευσή τους. Μια γυναίκα Καρκίνος, πάλι, ψάχνει έναν άντρα που να της μοιάζει. Να είναι τίμιος, ειλικρινής, ικανός να τα καταφέρνει μόνος του αλλά να περνάει καλά και μέσα σε μια υγιή σχέση.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
Αιώνιο φλερτ

Ο άντρας δίνει σημασία στην πίστη και λειτουργεί καλύτερα όταν του δίνουμε συνεχώς κίνητρα. Αν η σύντροφός του δεν τον εμπνέει σε αυτά τα δύο συγκεκριμένα πεδία, τότε η σχέση γρήγορα διαλύεται. Οι Λιονταρίνες πάλι ψάχνουν για άντρες που είναι εξίσου ευθείς με εκείνες. Οι ίδιες ισορροπούν ανάμεσα σε έναν ειλικρινή χαρακτήρα αλλά και σε ένα λιγότερο βαρύ ή σοβαρό. Ένας σύντροφος που είναι γενναιόδωρος αλλά γνωρίζει και πώς να φλερτάρει είναι ιδανικός.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου
Υπομονή

Ανήκει σε ένα από τα πιο σκεπτόμενα και μυστηριώδη ζώδια. Ποτέ δεν βιάζεται να ανοιχτεί σε άλλους – κάτι που δυσκολεύει τις σχέσεις. Αυτός είναι ο λόγος που και οι γυναίκες Παρθένοι ψάχνουν ένα σύντροφο, ο οποίος να είναι υπομονετικός μαζί τους. Το σίγουρο είναι ότι θα ανταμειφθεί στο τέλος και θα διαπιστώσει ότι άξιζε τον κόπο. Οι θηλυκοί εκπρόσωποι του ζωδίου εκτιμούν σε κάθε περίπτωση τους προσγειωμένους στη γη αλλά και όσους είναι έτοιμοι να υποστηρίξουν τις επιλογές τους. Οι Παρθένοι, γενικά, αφιερώνουν πολύ χρόνο στην ενδοσκόπηση.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου
Πίστη

Διάσημοι για την ισχυρογνωμοσύνη τους! Που σημαίνει είτε ότι είναι πεισματάρηδες ή ότι επιμένουν και δεν εγκαταλείπουν εύκολα – που είναι καλό. Τα πάντα εξαρτώνται από το με ποιον έχουν να κάνουν. Φυσικά η φήμη ότι στηρίζονται στη λογική τους και συνεχώς αναλύουν καταστάσεις είναι αληθινή. Αντίστοιχα για τη γυναίκα Ζυγό, ο πιστός άντρας που προσαρμόζεται είναι το ζητούμενο και της ταιριάζει καθώς και κάποιος που είναι άριστος στην επικοινωνία και δεν είναι επίτηδες αόριστος για να θολώνει τα νερά.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
Πάθος

Έντονοι και σεξουαλικοί μπαίνουν συχνά σε μπελάδες επειδή προτιμούν να προχωρήσουν σε μια απερισκεψία και μετά να αναλογιστούν τις συνέπειες. Από την άλλη πλευρά, όσοι άντρες μπορούν να ταιριάξουν στο πάθος μίας Σκορπιού θα δημιουργήσουν από την αρχή της σχέσης ισχυρούς δεσμούς Ψάχνουν για κάποιον που να είναι διασκεδαστικός και υπομονετικός μαζί τους ειδικά σε φάσεις που οι ίδιοι/ες είναι μπλεγμένοι. Πάντως οι Σκορπιοί είναι καχύποπτοι και παίρνει χρόνο να εμπιστευτούν άλλους.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου
Αισθησιασμός

Ο συνδυασμός περιπέτειας αλλά και εύκολου χαρακτήρα είναι που τους κάνει να κουμπώνουν σε πολλές καταστάσεις. Ο Τοξότης είναι ο τύπος που θα αρπάξει την ευκαιρία να δοκιμάσει μια νέα εμπειρία αλλά δεν τον πειράζει κιόλας να αράξει σπίτι με τη σύντροφό του. Η γυναίκα Τοξότης ερωτεύεται άντρες που είναι αισθησιακοί αλλά χρησιμοποιούν και το χιούμορ για να σπάσουν την ένταση. Επιπλέον, χρειάζονται κάποιον που να είναι δραστήριος, όπως οι ίδιες αλλιώς θα διακόψουν γρήγορα τη σχέση.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου
Σκληρή δουλειά

Έξυπνα και σοβαρά άτομα που σε κάποιες περιπτώσεις αναζητούν ένα ταίρι που να μην είναι τόσο “βαρύ” – τουλάχιστον όχι συνεχώς. Φυσικά είναι το ζώδιο που εκτιμά τα κοινά χαρακτηριστικά με εκείνους γιατί με αυτό τον τρόπο αναπτύσσει σχέσεις σε ένα διαφορετικό επίπεδο. Μια γυναίκα Αιγόκερως θα αναζητήσει έναν άντρα που δουλεύει πολύ μεν αλλά την κάνει και να γελάει. Χρειάζεται οπωσδήποτε να νιώσει ένα είδος ασφάλειας μέσα στη σχέση – στοιχείο που της επιτρέπει να αφεθεί αλλά και να συγκεντρωθεί στην απόλαυση των χαλαρών στιγμών.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου
Γοητεία

Ένα δημιουργικό ζώδιο που μετατρέπει το σεξ σε έντονη εμπειρία. Χρησιμοποιεί το μυαλό του μέσα και έξω από την κρεβατοκάμαρα κάτι που τον κάνει καταπληκτικό σύντροφο για όσες αγαπούν τη μικρή περιπέτεια που λέγεται ζωή. Μία Υδροχόος αναζητά άντρες που είναι γοητευτικοί και γεμάτοι πάθος. Επιπλέον, επιδιώκουν την κοινωνικότητα επειδή τις κάνει να αισθάνονται μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στον εαυτό τους.

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου
Ρομάντσο

Ακούγεται κλισέ αλλά είναι η αλήθεια τους: είναι συναισθηματικοί, χάνονται στις σκέψεις τους και γνωρίζουν πώς να το εκμεταλλευτούν αυτό προς δικό τους όφελος. Δεν θα ανεχτούν πολλά από κάποιον άλλον αλλά είναι αρκετά ευθείς με τη σύντροφό τους αποκαλύπτοντας τι είναι εκείνο που τους ενοχλεί. Οι γυναίκες αντίστοιχα ψάχνουν μια σχέση με κάποιον που να τις σκέφτεται και να τις αισθάνεται. – όπως κάνουν κι εκείνες. Και βέβαια είναι το μόνο ζώδιο που απολαμβάνει μια ρομαντική κίνηση που θα σπάσει την καθημερινότητα.

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.