Πώς να του λείπετε ακόμα περισσότερο!

Πώς να του λείπετε ακόμα περισσότερο!

Όλες το έχουμε σκεφτεί. Όταν είμαστε ερωτευμένες θέλουμε ο σύντροφός μας να μας σκέφτεται όλη την ώρα και να του λείπουμε. Ειδικά όταν κι εμάς μας λείπει συνεχώς! Αν λοιπόν, θέλετε να φέρετε μια ισορροπία στη σχέση σας ή ακόμα και να αλλάξετε τους κανόνες, σας έχουμε τη λύση. Ακολουθήστε τις 5 συμβουλές που συγκεντρώσαμε για εσάς και κάντε τον να ανυπομονεί να σας δει… κάθε φορά!

από τη Σοφία Κροκιδά

1. Μην είστε συνεχώς διαθέσιμη

Αν θέλετε να λείψετε σε κάποιον, το πρώτο βήμα είναι να μειώσετε τον χρόνο που περνάτε μαζί του. Καταλαβαίνουμε, θέλετε να είστε δίπλα του από το πρωί μέχρι το βράδυ και να ζείτε την κάθε στιγμή μαζί. Αν όμως συμβαίνει αυτό, πώς θα του λείψετε;

Από την άλλη, αν περιορίσετε λίγο τον χρόνο που περνάτε μαζί και δεν του λέτε ναι, όσες φορές σας προτείνει να βρεθείτε, τότε είναι πιο πιθανό να θέλει ακόμα περισσότερο να σας δει.

Αν συνηθίζετε να “κολλάτε” πάνω στον σύντροφό σας, είναι μια καλή ευκαιρία να αλλάξετε συνήθειες και να εξασκηθείτε στην αυτοσυγκράτηση. Έτσι, και θα του λείπετε και δεν θα σας θεωρεί δεδομένη.

2. Κρατήστε το μυστήριο

Το να κρατάτε έναν αέρα μυστηρίου στη σχέση σας όχι μόνο σας κάνει πιο ελκυστική αλλά σας βοηθάει και να λείψετε στον σύντροφό σας. Για παράδειγμα, αν σας ρωτήσει που ήσαστε σήμερα και τι κάνατε, μπορείτε να του δώσετε μια γενική απάντηση, χωρίς να μπείτε σε λεπτομέρειες.

Αυτό θα τον κάνει να αναρωτηθεί πώς περνάτε και με ποιούς βγαίνετε και θα αρχίσει να σας σκέφτεται ακόμα περισσότερο. Όταν κάποιος φαντάζετε ότι είστε κάπου και διασκεδάζετε με τους φίλους σας χωρίς να ξέρει πολλές πληροφορίες, θα του λείψετε και θα σκέφτεται πόσο θα ήθελε να είναι μαζί σας.

Τι θα τον κάνει να αναρωτηθεί; Πώς θα του κρατήσετε αμείωτο το ενδιαφέρον; Με ποιον τρόπο θα αισθάνεται ότι του λείπετε όλο και περισσότερο; Θέλει τρόπο! Ακολουθήστε τις τακτικές που θα τον κάνουν να σας σκέφτεται συνεχώς!

3. Μην του απαντάτε αμέσως

Μήπως όταν σας στέλνει ο σύντροφός σας ένα μήνυμα απαντάτε κατευθείαν; Ξέρουμε ότι ανυπομονείτε να του μιλήσετε, αλλά καμιά φορά το να περιμένετε λίγο μπορεί να δουλέψει υπέρ σας.

Δίνοντας λίγο χρόνο παραπάνω μέχρι να του απαντήσετε, θα τον κάνετε να σας σκεφτεί πιο έντονα. Άλλωστε, δεν υπάρχει κανόνας που να σας επιβάλλει να του απαντήσετε με το που δείτε το μήνυμα! Πάρτε τον χρόνο σας, ασχοληθείτε για λίγο με κάτι άλλο και αφήστε τον να κοιτάζει την άδεια οθόνη του κινητού του. Είναι σίγουρο ότι μετά θα σκεφτεί πόσο άξιζε η αναμονή!

Δείτε Επίσης
Έχουν πιθανότητες οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας; Οι ειδικοί ζυγίζουν

4. Καθορίστε εσείς πότε θα τελειώσει η κουβέντα

Αν θέλετε έναν τρόπο έμμεσο αλλά αποτελεσματικό για να του λείψετε, είναι η ώρα να πάρετε τον έλεγχο! Φροντίστε να επιλέγετε εσείς πώς και πότε θα τελειώσει μια τηλεφωνική συνομιλία ή μια σειρά μηνυμάτων. Αποφασίστε ακόμα και πότε θα τελειώσει ένα ραντεβού, δείχνοντάς του ότι ήρθε η ώρα να φύγετε. Όταν θέλετε να λείψετε σε κάποιον, το μυστικό είναι να τον αφήνετε να θέλει κι άλλο!

5. Μην ξεχνάτε τη ζωή σας

Η τελευταία συμβουλή είναι και η πιο σημαντική. Αν θέλετε να λείπετε στον σύντροφό σας και να ανυπομονεί να σας ξαναδεί, θα πρέπει να έχετε τη ζωή σας. Αν είστε από τις γυναίκες που κάνουν στην άκρη τους φίλους, την οικογένεια και τις συνήθειές τους για να αφιερωθούν σε έναν άντρα, ίσως πρέπει να αναθεωρήσετε την τακτική σας.

Το ότι ενδιαφέρεστε για κάποιον δεν σημαίνει ότι πρέπει να παραμελείτε τους υπόλοιπους αγαπημένους ανθρώπους σας ή τις δραστηριότητές σας. Ένας άντρας θα πρέπει να προσφέρει κάτι νέο στη ζωή σας και όχι να γίνεται το επίκεντρό της.

Γι αυτό, μην ξεχνάτε να συνεχίσετε να κάνετε ό,τι κάνατε και πριν τον γνωρίσετε. Όλα αυτά άλλωστε είναι τα πράγματα που σας κάνουν αυτή που είστε. Και είναι ο λόγος για τον οποίο σας ερωτεύτηκε εκείνος!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.