Πώς θα κάνετε χαρούμενο τον σύντροφό σας ανάλογα με το ζώδιό του;

Πώς θα κάνετε χαρούμενο τον σύντροφό σας ανάλογα με το ζώδιό του;

Ποια δεν θέλει να βλέπει τον αγαπημένο της σύντροφο χαρούμενο και ικανοποιημένο; Δεν είμαστε όμως όλοι ίδιοι και ο καθένας γίνεται χαρούμενος με διαφορετικούς τρόπους! Τι πειράζει να πάρουμε και τη βοήθεια της αστρολογίας; Ρίξτε μία ματιά, και ίσως σας βοηθήσει να κάνετε την κάθε ημέρα του λίγο πιο χαρούμενη! Να κάτι, που δεν πρόκειται να μας βλάψει!

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Οι Κριοί θέλουν μόνιμα να πρωταγωνιστούν και συχνά αισθάνονται μία εσωτερική πίεση για να κατακτούν συνεχώς την κορυφή. Για να είναι χαρούμενοι θέλουν να είναι το Νο1 κάθε στιγμή και σε κάθε δραστηριότητα. Για να κάνετε τον σύντροφό σας πιο χαρούμενο, δείξτε του πώς θα απαλλαγεί από αυτή την κατάσταση. Όσο πιο γρήγορα το κάνετε, τόσο πιο γρήγορα θα μπορέσετε να του «δείξετε τον δρόμο» για να αποδεχτεί τον εαυτό του.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Ένας Ταύρος, χρειάζεται να αισθάνεται δεσμευμένος σε κάθε πτυχή της ζωής του και όχι μόνο στα αισθηματικά. Μπορείτε να του δώσετε να καταλάβει πως η μόνη «συνεργασία» που έχει πραγματικά σημασία είναι με τον… εαυτό του. Κάνοντας αυτήν τη σχέση μοναδική, στοργική και παθιασμένη θα καταφέρει χαμογελά πιο πολύ.

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Αφήστε τις πολύ ανάλαφρες κουβέντες και αφεθείτε σε βαθιές συζητήσεις με έναν Δίδυμο. Αν διαπιστώσει ότι του ανοίγεστε θα είναι στην ευχάριστη… θέση να δημιουργήσει ισχυρότερους και πιο διαρκείς δεσμούς μαζί σας. Μια συνθήκη που πραγματικά λατρεύει και που θα τον κάνει πραγματικά ευτυχισμένο.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Περιποιηθείτε τους και γίνετε η αισιόδοξη νότα στη μέρα τους. Οι Καρκίνοι χρειάζονται ανθρώπους που να υποστηρίζουν τα όνειρά τους όταν αισθάνονται χωρίς δύναμη και ανθρώπους που να στέκονται δίπλα τους όταν είναι λυπημένοι. Μόλις νιώσουν πως οι άλλοι τους ακούνε, θα είναι σε θέση να αναλάβουν με θάρρος μια «θέση» στον κόσμο.

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Για να κάνετε έναν Λέοντα χαρούμενο, αναλώστε ενέργεια και χρόνο για να του δείξετε πώς να πάει ένα βήμα πέρα από τα γνωστά και όλα όσα τον κάνουν να αισθάνεται ασφάλεια! Προτείνετέ του οτιδήποτε που θα τον εξελίξει και θα του επιτρέψει να επιδείξει το μεγαλύτερο πλεονέκτημά του που δεν είναι άλλο από την αγάπη του για οτιδήποτε μπορεί να βελτιωθεί ή να χαλιναγωγηθεί.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Όπως και οι Καρκίνοι, ένας Παρθένος θέλει να ευχαριστεί αυτούς που αγαπά και συχνά ξεχνά να δώσει χώρο και σημασία στις δικές του ανάγκες. Για να τον κάνετε πιο χαρούμενο, μπορείτε να του δείξετε πώς να λέει «όχι» σε αυτούς που αγαπά και να μάθει να βάζει όρια, ώστε να «αναπνέει» και ο ίδιος. Αν νιώσει ότι τον σέβονται θα γίνει πολύ μα πολύ ευτυχισμένος!

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Αν οι Ζυγοί βρουν ισορροπία ανάμεσα στις καθημερινές τους δραστηριότητες και στη ζωή τους τότε όλα θα είναι καλύτερα για αυτούς. Για αυτό το ζώδιο είναι σημαντικό να δει πως υπάρχει χρόνος και για απλή χαλάρωση! Δείξτε τους ή προετοιμάστε τους μερικές απλές χαρές για να νιώθουν ευτυχισμένοι.

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Οι Σκορπιοί συχνά διακατέχονται από μία νευρικότητα και χωρίς να το συνειδητοποιούν, δημιουργούν προβλήματα στις προσωπικές τους σχέσεις. Μπορείτε να τους μάθετε να συγχωρούν και να ξεχνούν, ό,τι του βαραίνει. Άλλωστε, αν καταλάβουν πως η βαρύτητα πέφτει στο παρόν και όχι στο παρελθόν τότε θα είναι έτοιμοι να ζήσουν την καλύτερη ζωή τους.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Σίγουρα γνωρίζετε πως οι Τοξότες αγαπούν τις λεκτικές διαμάχες. Απλώς και μόνο για να περνάει η ώρα τους. Έτσι, πριν έρθετε σε αντιπαράθεση μαζί τους, δοκιμάστε μια ήρεμη συνομιλία. Θα διαπιστώσετε ότι η παράλειψη του δράματος θα τους κάνει απευθείας να νιώσουν καλύτερα. Όλοι απολαμβάνουν, άλλωστε, μια χαρούμενη ατμόσφαιρα.

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Είναι γνωστή η εμμονή τους με τη δουλειά τους! Αν καταφέρετε να τον αποσπάσετε από αυτό το θέμα και του δείξετε πώς να ξεκλέψει χρόνο από τη δουλειά και να εστιάσει στην προσωπική του ζωή, θα έχετε καταφέρει κάτι μαγικό. Ακόμη κι αν τους είναι δύσκολο,  τελικά θα νιώσουν καλύτερα, αν σταματήσουν για λίγο να ασχολούνται με τα επαγγελματικά τους και χαλαρώσουν ένα Σαββατοκύριακο!

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Δείξτε τους πως οι ιδιαιτερότητες και οι ιδιοτροπίες τους είναι κάτι φυσιολογικό, ή τουλάχιστον κάτι αποδεκτό. «Αγκαλιάζοντας» όλες τις απόψεις τους και προσπαθώντας να τους δείξετε τον δρόμο για κάτι διαφορετικό, ίσως κάπου να συναντηθούν τελικά με την ικανοποίηση!

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Ανησυχούν για το μέλλον, τρώνε χρόνο και στεναχωριούνται για το παρελθόν και τελικά δε ζουν τη στιγμή. Δείξτε τους, λοιπόν, πως αν πάρουν μια μέρα «ρεπό» από τις σκέψεις τους, θα βοηθηθούν και θα αλλάξουν πραγματικά τον τρόπο που αντιλαμβάνονται την καθημερινότητα.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.