Πώς θα καταλάβουμε ότι του αρέσουμε; Το άστρο του έχει κάτι να μας πει!

Πώς θα καταλάβουμε ότι του αρέσουμε; Το άστρο του έχει κάτι να μας πει!

Ένα εγχειρίδιο αναγνώρισης της ερωτικής πρόθεσης ενός άντρα που φαίνεται να ενδιαφέρεται αλλά δεν το επιβεβαιώνει. Το ζώδιό του θα πει περισσότερα από τον ίδιο…

Πώς διαχειρίζεται κάποιος τον ξαφνικό έρωτα που του έχει χτυπήσει την πόρτα; Πώς εκδηλώνει το ενδιαφέρον του και αφήνει να γίνει δημοσίως γνωστό; Σύμφωνα με την αστρολογία, αλλιώς εκφράζονται τα ζώδια της φωτιάς και διαφορετικά εκείνα του νερού. Πιο εξωστρεφή τα πρώτα, μυστικοπαθή τα δεύτερα… Ο οδηγός που ακολουθεί είναι ένας καλός τρόπος παρατηρώντας κάποιον να ανακαλύψουμε, αν ενδιαφέρεται για εμάς.

Κριός
Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Ευθεία αντιμετώπιση

Τι άλλο να περιμένει κανείς από το πιο τολμηρό και γεμάτο αυτοπεποίθηση ζώδιο; Να κρατήσει μυστικό το ενδιαφέρον του συζητώντας και αναστενάζοντας μέσα στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού του;

Το δεύτερο χαρακτηριστικό τους είναι ότι θα βρουν τον τρόπο όχι μόνο να δείξουν τις προθέσεις τους αλλά να προσελκύσουν και το άτομο που τους ενδιαφέρει.

Ένας Κριός θα κάνει τα πάντα για να κατέβει σε αυτό τον αγώνα διεκδίκησης πανέτοιμος. Η εμφάνισή του θα είναι στα καλύτερά της και θα έχουν επιστρατευθεί χαμόγελα και έξτρα λάμψη στο βλέμμα. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά από τη στιγμή που θα ξεκινήσει η συζήτηση θα έχουν ήδη ζητήσει ραντεβού για φαγητό.

Ταύρος
Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Χαλαρή προσέγγιση

Μπορεί να ακούγεται παλιομοδίτικο αλλά ένας Ταύρος ως γνήσιο ζώδιο της Γης σώζεται μόνο από την κυριαρχία του πλανήτη Αφροδίτη. Χάρη σε αυτή εξισορροπείται η γείωση και η γενικότερη στάση του να παραμένει αιώνια προσκολλημένος σε σταθερές και στεγανά.

Η Αφροδίτη έχει φροντίσει να γεμίσει το οπλοστάσιο ενός Ταύρου με αγάπη και ρομαντισμό, ανεβάζοντας τις μετοχές του. Γι΄αυτό και ένας Ταύρος θα αισθανθεί αμέσως τη συγκίνηση ενός ξαφνικού έρωτα να τον αγκαλιάζει και θα πιάσει με τις κεραίες του πού υπάρχει ενδιαφέρον.

Και ευτυχώς θα το δείξει γιατί θα είναι για εκείνον μια ξεχωριστή περίπτωση. Θα προσεγγίσουν με κλασικό τρόπο και θα σκεφτούν ένα ανέκδοτο που θα σπάσει τον πάγο. Μπορεί να είναι και πετυχημένο και πραγματικά να προκαλέσει αμέσως την προσοχή μιας γυναίκας.

Οι Ταύροι είναι ειδικοί στο φλερτ. Το κρατάμε αυτό! Και θυμόμαστε επίσης και κάτι τελευταίο. Αν και προστατεύουν τον ζωτικό τους χώρο, θα αγγίξουν ελαφρά στο χέρι ή στον ώμο τη γυναίκα που τους αρέσει, ακόμη κι αν μόλις τη γνώρισαν. Έχουν βάλει μπροστά την μηχανή…

Δίδυμοι
Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Τακτική σκωτσέζικου ντους

Δεν υπήρξε ποτέ η πιο δημοφιλής επιλογή των γυναικών. Διπλοί από τη φύση τους, οι Δίδυμοι είναι γρίφος. Ποτέ δεν είμαστε σίγουρες, αν τα έχουμε με έναν Δίδυμο ή μας έχει χωρίσει.

Έχουν μία μαγική ικανότητα να επικοινωνούν και τα δύο μηνύματα προς τα έξω. Γι’ αυτό και πείθουν όλες μας! Μόνο που αν ένας τέτοιος τύπος μας έχει ερωτευθεί αληθινά, τα πράγματα περιπλέκονται.

Η μία πλευρά του θα γείρει πάνω μας, ενώ η άλλη θα παραμείνει ψυχρή. Μπορεί να μην είναι το καλύτερό μας αλλά αν έχει επιστρατεύσει τη διπλή του προσωπικότητα, τότε μας έχει ερωτευθεί. Αυτή η αντίθεση είναι η δική του αλήθεια.

Φυσικά να προσθέσουμε ότι ο Δίδυμος είναι φοβερά δημιουργικός. Ζώδιο του αέρα θα πει μεγάλα λόγια. Του αρέσει. Θα επιστρατεύσει και τη γλώσσα τού σώματος.

Θα τεντωθεί, θα αφήσει να τρέξουν τα δάκτυλα του στα μαλλιά του, θα ανοιγοκλείσει τα μάτια του. Και μόλις εκμαιεύσει το “ναι”, το χαμόγελό του θα απλωθεί από τη μία πλευρά στην άλλη.

Καρκίνος
Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Υπερβολική συστολή

Αν και ένας Καρκίνος έχει μέσα του αποθέματα ενέργειας που τον σπρώχνουν να παίρνει πρωτοβουλίες, το στοιχείο του νερού έχει την τάση να τον μετατρέπει σε ευαίσθητο και ντροπαλό παίκτη.

Ειδικά όταν του αρέσει μια γυναίκα, θα αισθανθεί αμήχανα να την προσεγγίσει. Μόλις τον κοιτάξουμε στα μάτια, θα κοκκινίσει. Ο μικρόκοσμός του δεν είναι έτοιμος να μας δεχτεί.

Ούτε θα εκφράσει φωναχτά για να μας εξομολογηθεί ότι του αρέσουμε. Μόνο την τελευταία στιγμή και με τον φόβο μιας χαμένης ευκαιρίας θα κάνουν την μεγάλη κίνηση που θα κατατρόπωνε ακόμα και έναν Κριό!

Λέων
Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Θεατράλε!

Ποτέ δεν θα κάνουν κάτι διακριτικά. Δεν το «έχουν» προς αυτή την κατεύθυνση. Τα λιοντάρια πρωταγωνιστούν στη σκηνή. Θέλουν να είναι στο κέντρο της προσοχής και θα δείξουν σε όλους ποια τους ενδιαφέρει.

Θα έχουν φροντίσει από πριν να κυνηγήσουν την αγαπημένη τους βρίσκοντας τον κατάλληλο τρόπο να βρεθούν μόνοι μαζί της. Μόλις μείνουν οι δυο τους, αυτόματα θα γίνουν πιο θερμοί, θα γλυκάνουν και θα προσέξουν την καλή τους. Θα παραμείνουν πιστοί και τρυφεροί και θα περιμένουν τουλάχιστον το ίδιο σε αντάλλαγμα.

Παρθένος
Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Μικρά χατίρια μόνο για εμάς

Να πούμε μια αλήθεια: λίγο νευρικός θα είναι ο Παρθένος στην αρχική του προσέγγιση. Αντί να μας απολαμβάνει, έχει προτιμήσει να μας μελετήσει πρώτα. Η εξεταστική του διάθεση προηγείται.

Θα κατέβει μπροστά μας έτοιμος. Θα έχει παρατηρήσει και μάθει τα πάντα για εμάς. Από την προτίμησή μας στα σουβλάκια μέχρι τα όνειρά μας για την καριέρα. Θα του πάρει καιρό αλλά μόλις καλύψει τα κενά του, θα εμφανίζεται μπροστά μας και θα αρχίσει να ικανοποιεί κάθε μας επιθυμία.

Δηλαδή, για να είμαστε πιο ακριβείς, θα μας κάνει μικρές χάρες χωρίς καν να του έχουμε ζητήσει τίποτα. Θα θέλει να εξασφαλίσει συνθήκες που θα μας άρεσαν. Φως ή σκοτάδι… Φυσική ζέστη ή δροσιά από το κλιματιστικό. Ακόμα και ένα αγαπημένο μας χρώμα θα σκεφτεί να το φορέσει σε ένα πουκάμισο που θα μας κάνει να του πούμε πόσο μας αρέσει.

Ο Παρθένος σπάνια θα πάρει την πρωτοβουλία να μας ζητήσει να βγούμε. Αλλά θα μας καλέσει να βγούμε όλοι μαζί με μια παρέα έχοντας στον νου του να βρεθεί κοντά μας σε ένα πιο χαλαρό στιλ.

Ζυγός
Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Απόλυτη ταύτιση

Ο έρωτας είναι το βασικό συστατικό της ζωής του Ζυγού, όπως το νερό και το φαγητό. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι η Αφροδίτη είναι ένας κυρίαρχος πλανήτης και εκείνη φαίνεται να τον σπρώχνει να παραδεχτεί ανοιχτά τα αισθήματά του.

Θα πει στους φίλους του πόσο φοβερή είναι η γυναίκα που γνώρισε και δεν θα νιώσει καμιά ντροπή να κάνει την πρώτη κίνηση. Ακόμα κι αν το παίξει δειλός, θα είναι απλώς μια παράσταση που πρέπει να δώσει.

Σχεδόν μιμούμενος το αντικείμενο του πόθου του, ο Ζυγός θα προσπαθήσει να συγχρονίσει τον βηματισμό του με εκείνη. Όλη του η καθημερινότητα θα προγραμματιστεί πάνω στη δική της. Εξάλλου τα πάντα είναι θέμα ισορροπίας!

Σκορπιός
Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Αυθεντικός παίκτης

Δείτε Επίσης

Τι ζώδιο είστε... στο ινδιάνικο ωροσκόπιο; Και ποιο είναι το χαρακτηριστικό σας;

Σκορπιός είναι και θα κρατήσει τα χαρτιά του κλειστά. Αλλά ένα έξυπνο κορίτσι θα το νιώσει μόλις την κοιτάξει με το χαρακτηριστικό βλέμμα του. Έντονο και διαπεραστικό.

Μπορεί να έχουμε γυρισμένη την πλάτη μας, να συμπληρώνουμε ένα τζόκερ απορροφημένες ή τον ισολογισμό μιας εταιρείας αλλά κάτι θα μας κάνει να γυρίσουμε… Όλο το βάρος της ματιάς του θα μας χτυπάει την πλάτη…. Αυτός είναι ο μαγικός Σκορπιός.

Θα επιδιώξει τη δικτύωσή του μαζί μας και θα φροντίσει να έρθουν έτσι τα πράγματα ώστε να γίνει η πρώτη κίνηση. Το πρώτο αυτό τσεκάρισμα θα είναι ένα τεστ γνησιότητας. Ένα παιχνίδι για γερούς παίκτες.

Θα μας ιντριγκάρει και θα μας κρατήσει στο αγκίστρι του με τις προθέσεις του. Θα αναρωτηθούμε αν συμβαίνει σε εμάς αυτό. Αλλά μέχρι να το καλοσκεφτούμε, θα έχουμε δεθεί στο άρμα του. Γιατί όχι; Θα είναι πιστός και θα παραμείνει έντονος αφήνοντας τη σφραγίδα του πάθους.

Τοξότης
Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Αξιαγάπητος στην εξομολόγηση

Σιγά μην μπορεί ένας Τοξότης να κρατήσει μυστικό. Έχει συνηθίσει να ρίχνει τα βέλη της αλήθειας του παντού… Αυτό έχει γραφτεί στο DNA του και ως γνήσιος ταξιδευτής θα αντικρίσει με θάρρος τη νέα του αγαπημένη νεράιδα και θα την κοιτάξει στα μάτια .

Θα θελήσει να αναμετρηθεί μαζί της και θα χρειαστεί την ανταπόκρισή της. Γλυκό αγόρι θα εκφράσει τον έρωτά του σκύβοντας κυριολεκτικά για να μαζέψει λουλούδια να μας προσφέρει… Ποιος άλλος θα το έκανε έτσι;

Αιγόκερως
Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Η προτεραιότητα είμαστε εμείς

Συγκρατημένος και πειθαρχημένος, ο Αιγόκερως είναι πάνω από όλα ο εργασιομανής τύπος. Μόλις νιώσει συγκινημένος από τη γνωριμία μας, θα πλησιάσει με αργές κινήσεις και μελετημένα βήματα τον στόχο του.

Θα είναι σίγουρος και δεν θα ξεφύγει από ένα βιβλίο καλών τρόπων. Σχεδόν σαν ψέμα θα δούμε τη συμπεριφορά του να μην ξεφεύγει ούτε γραμμή από ένα παλιομοδίτικο πρωτόκολλο.

Θα ελέγχουν κάθε τους κουβέντα και θα παρουσιαστούν μπροστά μας με απόλυτη αυτοσυγκράτηση. Θα ξέρουν πότε ακριβώς θα μας πουν ό,τι χρειάζεται. Και αυτό που θα μας αποκαλύψουν, θα μας κάνει να νιώσουμε βασίλισσες.

Υδροχόος
Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Ξαφνική νευρικότητα

Τι ένας Υδροχόος; Ένα φιλικό αγόρι που έχει το χάρισμα να αποστασιοποιείται με μεγάλη ευκολία και αντικειμενικά να λύνει οποιοδήποτε πρόβλημα χωρίς να εμπλέκεται συναισθηματικά.

Τι γίνεται όταν συναντά την ξεχωριστή γυναίκα που του κάνει κλικ; Θα παραμείνει ψύχραιμος και κουλ; Όχι! Όταν ένας Υδροχόος μάς θέλει, έχει χάσει όλη την ψυχραιμία του. Πάει η περιβόητη απάθειά του.

Θα αρχίσει να δείχνει σημάδια νευρικότητας και καθώς όλο αυτό θα εξελίσσεται, ο Υδροχόος θα κυκλοφορεί με ένα τεράστιο χαμόγελο και μια νέα λάμψη στο πρόσωπο. Μπορεί και να χοροπηδήσει ανέμελα διασχίζοντας την Πανεπιστημίου… Τόσο ερωτευμένος!

Ιχθύες
Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Σταθερή προσέγγιση

Ένα ψάρι είναι καλό στο να κρατάει μυστικά αλλά ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις αν αυτό το αιώνιο παιδί ονειρεύεται ξύπνιο ή έχει πραγματικά ερωτευθεί. Το ρομάντσο είναι το αγαπημένο τους πουκάμισο αλλά μόλις νιώσουν αληθινό ενδιαφέρον το αντικείμενο του πόθου τους θα είναι ένα συνεχές θέμα στην προσωπική τους ατζέντα. Στόχος ζωής!

Ενώ, λοιπόν, το ψάρι είναι μια κλασική περίπτωση ανθρώπου που είναι ευτυχισμένος όταν νιώθει ελεύθερος και απολαμβάνει τον χρόνο μόνος του, μόλις βρει την αγάπη αλλάζει. Θα βρεθεί στον δρόμο της καλής του και θα κάνει όλες τις μικρές θυσίες που απαιτούνται για να είναι πάντα δίπλα της.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.