Πόσα τριαντάφυλλα σας χάρισε;

Οι φωτογραφίες είναι του διάσημου φωτογράφου Nick Knight από τη διαφημιστική καμπάνια της Swarovski για την άνοιξη του 2013

Σας χάρισε τριαντάφυλλα για τα γενέθλιά σας, για τη γιορτή σας, για την επέτειο ή απλά σε κάποιο ραντεβού; Μήπως σας έστειλε ένα μπουκέτο στο σπίτι ή στο γραφείο ως έκπληξη; Πόσα τριαντάφυλλα όμως είχε το μπουκέτο; Έχει τη σημασία του… (όχι τώρα, ότι κι εκείνος ξέρει…) αλλά είναι ο καιρός να μάθουμε όλοι μαζί!

Από τη Νικολέτα Γιαννοπούλου

Μπορεί να αισθανόμαστε τεράστια χαρά αρκεί να έρθει με ένα τριαντάφυλλο στο χέρι ή πάλι μπορεί να θέλουμε να μας γεμίσει με μία ολόκληρη αγκαλιά από υπέροχα λουλούδια… Όπως και να έχει ο αριθμός των λουλουδιών κρύβει ένα μήνυμα και ο κάθε αριθμός συμβολίζει κάτι διαφορετικό για το είδος της σχέσης και για τα αισθήματά του.

Ένα τριαντάφυλλο: Ένα και μοναδικό τριαντάφυλλο συμβολίζει τον έρωτα  με την πρώτη ματιά. Είναι ο «κατάλληλος» αριθμός για τα πρώτα ραντεβού αλλά και στη συνέχεια, μετά από χρόνια σχέσης σημαίνει «Είσαι η μία και μοναδική».

Δύο: Τα δύο τριαντάφυλλα  εκπροσωπούν την αμοιβαία αγάπη και την στοργή.

Τρία: Είναι ο κατάλληλος αριθμός που αντιπροσωπεύει την επέτειο του ενός μήνα ή είναι το δώρο της επετείου των τριών μηνών.

Έξι: Ο αριθμός 6 συμβολίζει το πάθος! Αν σας χαρίσει έξι τριαντάφυλλα θέλει να εκφράσει τον ασίγαστο πόθο του, την ερωτική τρέλα ή είναι σαν να σας εκμυστηρεύεται ότι «θέλει να είναι δικός σου».

Τριαντάφυλλα

Επτά: Ακόμη κι αν μέχρι τώρα πιστεύατε ότι το νούμερο 7 είναι εξαιρετικό… τελικά έχει τα υπέρ και τα κατά του! Επτά τριαντάφυλλα συμβολίζουν το έντονο αλλά σύντομο πάθος ή θαυμασμό.

Εννέα: Παντοτινή αγάπη. Ένα μπουκέτο με εννέα τριαντάφυλλα στέλνουν το μήνυμα «Θα είμαστε για πάντα μαζί».

Δέκα: Ένα μπουκέτο από δέκα τριαντάφυλλα εκφράζει «Η αγάπη μας αγγίζει την τελειότητα» ή πάλι «Είσαι η τέλεια για μένα».

Γιατί είθισται να χαρίζουμε ένα μπουκέτο λουλούδια πάντα με μονό αριθμό; Επειδή ο ζυγός αριθμός συμβολίζει το τέλειο και το ιδανικό! Οπότε, μία ανθοδέσμη πρέπει να έχει μονό αριθμό τριαντάφυλλων και τον ζυγό τον συμπληρώνει το «λουλούδι» που είναι ο αποδέκτης.

Δώδεκα: Μία δωδεκάδα τριαντάφυλλα φωνάζει «Γίνε δικιά μου!».

Δεκατρία: Ο αριθμός υποδηλώνει φιλικά συναισθήματα. Μία τέτοια ανθοδέσμη υπονοεί ότι είναι φίλος, ίσως και παντοτινός. Υπάρχει όμως και η εκδοχή να πρόκειται για κρυφό θαυμαστή.

Δείτε Επίσης
Αφήστε την αγάπη να ανθίσει σε τέσσερα βήματα! Ένα λουλούδι για κάθε φάση

Δεκαπέντε: Ένα μπουκέτο με 15 τριαντάφυλλα είναι ένδειξη συγγνώμης! Είναι ο τρόπος για να εκφράσει τις τύψεις και τη μεταμέλειά του.

Είκοσι: Σας στέλνει το μήνυμα «τα συναισθήματά μου είναι πραγματικά ειλικρινή».

Εικοσιένα: Εδώ σας θέλω! Λένε ότι 21 τριαντάφυλλα σημαίνουν ότι τελικά αισθάνεται ότι αφιερώνεται σε εσάς… μετά από ατασθαλία… κοινώς απιστία!

Εικοσιπέντε: Είναι η ανθοδέσμη που επικροτεί μία επιτυχία σας! «Συγχαρητήρια», λοιπόν!

Τριάντα έξι: Εδώ αρχίζουμε τις… υπερβολές! Οπότε και το μήνυμα είναι ανάλογο! Τρεις δωδεκάδες σημαίνουν ότι «Είμαι παράφορα ερωτευμένος!», «Είμαι τρελός για σένα» ή «Θυμάμαι τις ρομαντικές μας στιγμές». Ποιος στη χάρη σας!

Σαράντα: Υποκρύπτεται και μία… σπάταλη φύση και μαζί ο τρόπος για να πει: «Η αγάπη μου για σένα είναι αληθινή!».

Πενήντα και πάνω: Από εδώ και πέρα πάρτε το όπως νομίζετε! Σίγουρα θέλει να σας εντυπωσιάσει, σίγουρα θέλει να δείξει ότι τα λεφτά δεν παίζουν ρόλο ή να δηλώσει την οικονομική του άνεση… Πάντως ταυτόχρονα λέει ότι και «Η αγάπη του για εσάς δεν γνωρίζει όρια!».

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.