Πού κάνουν σεξ τα χαρούμενα ζευγάρια;

Πού κάνουν σεξ τα χαρούμενα ζευγάρια;

Μήπως ήρθε η ώρα να αφήσετε την κρεβατοκάμαρα; Σύμφωνα με μία νέα έρευνα, η απάντηση είναι ναι. Κι αυτό, γιατί η διασκέδαση και αποφυγή της ρουτίνας του αναμενόμενου δυναμώνει τη… φλόγα!

από τη Σοφία Κροκιδά

Αν το καλοσκεφτείτε, η μόνη διαφορά ανάμεσα στη σχέση σας και τους φίλους σας είναι το σεξ. Είναι αυτό που σας ενώνει και σας κάνει να ξέρετε ο ένας τον άλλο όπως κανείς. Γι’ αυτό και η οικειότητα μεταξύ σας είναι ιδιαίτερα σημαντική.

Στην αρχή μιας σχέσης το σεξ είναι συνήθως τέλειο. Δεν χορταίνετε να αγγίζετε ο ένας τον άλλο και ανυπομονείτε να έρθετε σε επαφή, όπου κι αν βρίσκεστε. Δυστυχώς όμως, αυτό με τον καιρό αλλάζει. Η οικειότητα πλέον έρχεται με άλλους τρόπους και κάποιες φορές το σεξ απουσιάζει εντελώς από την καθημερινότητά σας.

Αλλά αυτό δεν ισχύει για όλους…

Τα πιο δεμένα ζευγάρια είναι αυτά που διατηρούν μια υγιή σεξουαλική σχέση. Και όχι μόνο με το να έρχονται σε επαφή κάθε φορά με τον ίδιο τρόπο, δηλαδή στο κρεβάτι πριν κοιμηθούν.

Σύμφωνα με νέα έρευνα του House Method μερικά από τα καλύτερα μέρη για να κάνετε σεξ είναι εκτός κρεβατοκάμαρας. Και όσοι το κάνουν οπουδήποτε αλλού μάλλον διατηρούν πιο χαρούμενη τη σχέση τους.

Στην έρευνα συμμετείχαν 1.048 άτομα ηλικιών από 18 έως 80, οι οποίοι έχουν σχέση και συζούν με τον σύντροφό τους. Από τα αποτελέσματα βγήκε το συμπέρασμα ότι όσοι έκαναν σεξ και σε άλλα μέρη εκτός από την κρεβατοκάμαρα είναι κατά10,5% πιο ευτυχισμένοι με τη σχέση τους και 33% πιο ικανοποιημένοι από τη σεξουαλική τους ζωή.

Δεν είναι να αναρωτιόμαστε που μια πιο αυθόρμητη και διασκεδαστική προσέγγιση στο σεξ δυναμώνει τη σχέση. Ο αυθορμητισμός βοηθάει το ζευγάρι να κρατήσει τη φλόγα του πρώτου καιρού αναμμένη, ενώ η ρουτίνα στο σεξ κάνει και τη σχέση βαρετή.

Δείτε Επίσης
Oι άνδρες προτιμούν τις 25άρες

Πού κάνουν λοιπόν, σεξ τα χαρούμενα ζευγάρια;

Κάποιες απαντήσεις είναι αναμενόμενες: Πρώτη επιλογή στην έρευνα είναι φυσικά το σαλόνι με 96.6 % ενώ το 82.8% κάνει σεξ στο μπάνιο. Ακολουθεί ο ξενώνας με 64.9% και η κουζίνα με 57.5%.

Και μπορεί τα παραπάνω να αποτελούν μια συνηθισμένη εναλλακτική, αλλά κάποιες απαντήσεις στην έρευνα σίγουρα θα σας εκπλήξουν.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, ένα 8% των ερωτηθέντων προτιμούν την ερωτική επαφή στον κήπο τους, το 10,9% στην σοφίτα και το 12,1% των συμμετεχόντων προτιμά και το παιδικό δωμάτιο!

Συμπέρασμα; Αλλάξτε «παραστάσεις! Αφήστε την κρεβατοκάμαρα, δοκιμάστε νέους χώρους και καινούριες στάσεις και βοηθήστε τη σχέση σας να παραμείνει ζωντανή και… καυτή! Σε ποιον δεν αρέσει άλλωστε η αλλαγή;

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.