Τα 3 αλάνθαστα σημάδια ότι έχει διάθεση για σεξ!

Τα 3 αλάνθαστα σημάδια ότι έχει διάθεση για σεξ!

Στο μπερδεμένο κουβάρι της καθημερινότητας, πολλές φορές χρειαζόμαστε ψυχολογικό GPS  για να ανιχνεύσουμε επιθυμίες και κρυμμένες αλήθειες. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία που οδηγούν με ασφάλεια στην… ταυτοποίηση της επιθυμίας για σεξ;

Aπό τη Δέσποινα Σάμψων

Ισοδυναμεί το φλερτ και μάλιστα σε όλη τη διάρκεια μιας νύχτας με δήλωση συγκατάθεσης για σεξ; Όχι και τις περισσότερες φορές η έλλειψη συναίνεσης λίγο πριν την κρίσιμη στιγμή μπορεί να οδηγήσει όχι μόνο σε παρεξηγήσεις αλλά και σε σοβαρότερες επιπλοκές. Η έλλειψη ξεκάθαρων μηνυμάτων μπορεί να εμφανιστεί ακόμα και ανάμεσα σε συντρόφους με μακροχρόνια σχέση.

Ο μύθος ότι ο άντρας είναι πάντα έτοιμος για σεξ έχει καταρριφθεί από το συσσωρευμένο στρες, ενώ μια γυναίκα συχνά φοράει την κάπα τής συστολής ή σε κάθε περίπτωση της άρνησης να κάνει εκείνη το πρώτο βήμα.  Υπάρχουν ειδικοί που αποκαλύπτουν ότι γυναίκες παραδέχονται ακόμα και τώρα ότι δεν γνωρίζουν πώς να προσεγγίζουν σεξουαλικά έναν άντρα χωρίς να ξεφεύγουν από τη λεπτή γραμμή της υπερβολής ή  -χειρότερο ακόμα- της απελπισίας.

Ωστόσο, υπάρχουν αλάνθαστα σημάδια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν κωδικοί αποστολής των σωστών μηνυμάτων.

Ο ρυθμός της αναπνοής

Όταν τίποτε άλλο δεν έχει ειπωθεί από τα χείλη του, ο τρόπος που αναπνέει ο άλλος είναι ενδεικτικός της επιθυμίας του. Όταν αυξάνεται η επιθυμία, οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν την τάση να αναπνέουν πιο αργά και πιο βαθιά, ιδιαίτερα όσο μειώνεται η φυσική απόσταση με τη γυναίκα του ονείρου τους. Ελέγξτε τον ρυθμό της αναπνοής πριν αποφασίσετε την επόμενη κίνηση.

Η χροιά της φωνής

Μήπως ξαφνικά έχει αλλάξει ο τόνος της φωνής; Μήπως ακούγεται πιο μαλακός σαν να θέλει να σας νανουρίσει; Αν μπορείτε σε κλάσματα δευτερολέπτου να συγκρίνετε τον συνηθισμένο τρόπο που ακούγεται η φωνή του όταν απευθύνεται στο ταμείο μιας τράπεζας ή σε ένα συνεργάτη του και να διακρίνετε σημαντικές διαφορές, τότε μάλλον βρίσκεστε στον σωστό δρόμο. Killing you softly with his words…

Τσεκάρετε το βλέμμα του

Προφανώς τα μάτια του είναι το παράθυρο της ψυχής του. Κι όσο κι αν ακούγεται αφόρητο ως κλισέ, αποτελούν πάντα την είσοδο στον κόσμο των επιθυμιών του. Προσπαθήστε με ψυχραιμία να δείτε αν χρησιμοποιεί την τακτική του απευθείας βλέμματος, του περίφημου look of love. Αν διατηρεί την οπτική επαφή μαζί σας χωρίς να κατεβάζει το βλέμμα του ή να στρέφεται αλλού, έχετε ήδη διανύσει τη μισή απόσταση της ένωσής σας.

+ και το προφανές:

Οι άνδρες λένε ξεκάθαρα τη φράση: “θέλω να κάνω σεξ μαζί σου”! Και το εννοούν! Και το ξεκαθαρίζουμε, επειδή πολλές φορές, η δυσπιστία ή η άρνηση να δούμε την αλήθεια μιας στιγμής διακόπτει τη φυσική ροή μια τέτοιας ξεκάθαρης δήλωσης. Οι άντρες δεν είναι τόσο περίπλοκα όντα ούτε μηχανές παραγωγής παρεξηγήσεων. Δεχτείτε τη δήλωσή τους ως ειλικρινή εκδήλωση της βαθιάς συναισθηματικής τους… καλής ανατροφής και παίξτε με το τζόκερ που μόλις κερδίσατε!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.