Τα αδύναμα σημεία των σχέσεων για κάθε ζώδιο: Τι πρέπει να προσέξετε;

Τα αδύναμα σημεία των σχέσεων για κάθε ζώδιο: Τι πρέπει να προσέξετε;

Έχετε βρεθεί ποτέ σε μια φαινομενικά τέλεια σχέση όπου πέφτετε πάνω σε μία συμπεριφορά που ποτέ πριν δεν είχατε παρατηρήσει; Οι πιθανότητες είναι ότι υπήρχαν προειδοποιητικά σημάδια, αλλά δεν τα αναγνωρίσατε εκείνη τη στιγμή. Ευτυχώς υπάρχει και η αστρολογία! Εάν ξέρετε τις αδυναμίες τού κάθε ζωδίου θα είναι λιγότερο πιθανό να τις παραβλέψετε ή να τις αγνοήσετε. Πάμε να τις γνωρίσουμε, γιατί έτσι κι αλλιώς κανένα ζώδιο δεν είναι τέλειο στις σχέσεις του!

Κριός: Παλεύει να ελέγχει τα συναισθήματά του

Ο Κριός θυμώνει γρήγορα και μπορεί εύκολα να εκραγεί από το πουθενά. Τείνει να είναι πάντα στην τσίτα και έτοιμος να μαλώσει για οτιδήποτε, ακόμα και για μικρά πράγματα όπως το τι θα φάει το βράδυ.

Αν η διάθεσή του είναι ανεξέλεγκτη, μπορεί να αισθάνεστε ότι τσακώνεστε διαρκώς ή ότι κάνετε ό,τι μπορείτε για να αποτρέψετε έναν καυγά. Αντί να του φωνάξετε, εξηγήστε ήρεμα την άποψή σας – το να θυμώσετε και οι δύο δεν βοηθάει κανέναν. Και είναι πιο δύσκολο για τον έναν να φωνάζει διαρκώς όταν ό άλλος είναι ήρεμος και ψύχραιμος.

Ταύρος: Πεισματάρης

Οι Ταύροι αντιπροσωπεύονται από τον ταύρο επειδή είναι εξαιρετικά σκληροτράχηλοι. Έχουν τρομερό πείσμα και θέλουν να τα κάνουν όλα μόνοι τους, κάτι που κάνει τη σχέση μαζί τους δύσκολη, αφού όλες οι σχέσεις απαιτούν κάποιο επίπεδο συμβιβασμού.

Αν διαπιστώσετε ότι πάτε συνεχώς με τα νερά του για να αποφύγετε έναν χαζό τσακωμό, ήρθε η ώρα να αλλάξετε στρατηγική. Προσπαθήστε να τον βοηθήσετε να καταλάβει ότι μια σχέση δεν μπορεί να είναι μονόπλευρη και θα πρέπει κι αυτός να γίνει λίγο πιο ευέλικτος.

Δίδυμοι: Κουτσομπόλης

Οι Δίδυμοι είναι φλύαροι, γι’ αυτό και λατρεύουν το κουτσομπολιό. Και μπορεί πολλές φορές το κουτσομπολιό να είναι άκακο, αν για παράδειγμα μιλάμε για το τελευταίο δράμα κάποιου διάσημου, αλλά κάποιες άλλες φορές αυτό μπορεί να φτάσει στο να μιλάει κανείς πίσω από την πλάτη άλλων ανθρώπων. Άλλωστε, το κλασικό στερεότυπο για τους Διδύμους είναι ότι είναι διπρόσωποι.

Και αν σας λέει άσχημα πράγματα για τους φίλους του, μπορεί να κάνει το ίδιο και για εσάς. Ένας τρόπος για να το χειριστείτε είναι απλώς να μην ασχοληθείτε όταν αρχίσει να κουτσομπολεύει. Αν σταματήσετε να το συζητάτε μαζί του, κάποια στιγμή θα πάρει το μήνυμα. Ή μπορείτε να είστε πιο ξεκάθαρη σχετικά με το θέμα, λέγοντάς του απλά ότι δεν σας αρέσει να μιλάτε για άλλους ανθρώπους.

Καρκίνος: Αμυντικός

Οι Καρκίνοι αντιπροσωπεύονται από το καβούρι επειδή έχουν ένα σκληρό εξωτερικό κέλυφος. Οι Καρκίνοι συνήθως θεωρούνται ευγενικοί και περιποιητικοί—και είναι, αλλά μόνο όταν τους γνωρίσετε καλύτερα.

Γιατί με αυτούς που δεν ξέρουν ή δεν αισθάνονται άνετα μπορούν να είναι αρκετά αδιάφοροι και αμυντικοί. Ή να κλειστούν στον εαυτό τους, αν τους πουν κάτι που δεν τους αρέσει. Για να βοηθήσετε την κατάσταση η καλύτερη μέθοδος είναι να προσπαθήσετε να κάνετε έναν Καρκίνο να συζητήσει μαζί σας σε μια διαφωνία, αντί να αποτραβηχτεί και να αρνηθεί να μιλήσει.

Λέων: Εξαιρετικά επικεντρωμένος στον εαυτό

Οι Λέοντες είναι γνωστοί για το ότι αγαπούν τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά μερικές φορές μπορούν να το παρακάνουν. Για παράδειγμα, μπορεί να προσέξετε ότι βάζουν πάντα τις δικές τους ανάγκες και ενδιαφέροντα πάνω από των άλλων ή θέλουν μόνο να μιλήσουν για τα προβλήματά τους.

Μπορεί να χρειάζονται συνεχή επιβεβαίωση και να ψαρεύουν για κομπλιμέντα. Η πραγματικότητα είναι ότι, ενώ οι Λέοντες μπορεί να θεωρηθούν ματαιόδοξοι,, είναι συνήθως ένας τρόπος για να κρύψουν τις ανασφάλειές τους.

Υπάρχει μια διαφορά μεταξύ ενός πραγματικά αλαζονικού ατόμου και κάποιου που προσπαθεί απλώς να κρύψει τα ελαττώματα του. Βοηθήστε τον να αναγνωρίσει τα δυνατά του σημεία, ώστε να μην αισθάνεται τόσο ανασφαλής.

Παρθένος: Έχει μη ρεαλιστικές προσδοκίες

Οι Παρθένοι είναι τελειομανείς, κάτι που είναι χρήσιμο χαρακτηριστικό σε πολλές καταστάσεις, όπως στη δουλειά ή στο σχολείο. Αλλά περιστασιακά, οι Παρθένοι μπορούν να παρασυρθούν και να έχουν τόσο υψηλές προσδοκίες που είναι πρακτικά αδύνατον να γίνουν πραγματικότητα.

Τίποτα και κανείς δεν μπορεί ποτέ να είναι αρκετά καλός για να ανταποκριθεί στις προσδοκίες ενός Παρθένου. Μπορεί να χωρίσει με κάποιον για μικροσκοπικά, ασήμαντα ζητήματα μόνο και μόνο γιατί θέλει από τον σύντροφό του να είναι τέλειος.

Μάθετε να εκτιμάτε το ταλέντο που έχει στο να προσέχει και την παραμικρή λεπτομέρεια όταν πρόκειται για πράγματα όπως το μαγείρεμα ή η οργάνωση, αλλά διδάξτε του ότι θα πρέπει να κάνει και κάποιους συμβιβασμούς σε άλλα κομμάτια της κοινής ζωής σας.

Ζυγός: Κατά συρροήν… ραντεβουδάκιας

Οι Ζυγοί θέλουν να έχουν πάντα κάποιον δίπλα τους, γι’ αυτό και βγαίνουν συχνά ραντεβού, πηδώντας από τη μία σχέση στην άλλη. Φυσικά, κανείς δεν θέλει να είναι απλά μια περιπέτεια για κάποιον, μέχρι να βρει την επόμενη. Αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα με τους Ζυγούς είναι ότι δεν θα μπορέσουν ποτέ να μάθουν να είναι μόνοι τους, αν είναι συνέχεια σε σχέση.

Αν βγαίνετε με Ζυγό, προσπαθήστε να το πάτε αργά. Ρωτήστε τον για τις προηγούμενες σχέσεις του από νωρίς, έτσι ώστε να καταλάβετε αν όντως ενδιαφέρεται για εσάς ή αν θα έβγαινε με οποιαδήποτε προκειμένου να μην είναι μόνος.

Σκορπιός: Μυστικοπαθής

Οι Σκορπιοί είναι μυστηριώδεις, γεγονός που τους κάνει ιδιαίτερα γοητευτικούς. Ως ζώδιο του Νερού, είναι πολύ συναισθηματικοί, αλλά κρατούν τα συναισθήματά τους θαμμένα βαθιά μέσα τους. Έτσι, ενώ μπορεί να σας ιντριγκάρει ένας Σκορπιός, μπορεί να δυσκολευτείτε πολύ περισσότερο να τον γνωρίσετε στ’ αλήθεια.

Κάντε μικρά βήματα για να τον κάνετε να νιώσει άνετα και να αποκαλυφθεί σταδιακά. Αν πάτε κατευθείαν στους βαθύτερους φόβους και επιθυμίες τους, πιθανότατα θα κλειστούν αμέσως στον εαυτό τους. Μόλις σας ανοιχτούν όμως, οι Σκορπιοί είναι από τους πιο πιστούς συντρόφους που θα μπορούσατε να έχετε.

Τοξότης: Υπερβολικά παρορμητικός

Οι Τοξότες είναι πολύ διασκεδαστικοί, αλλά δεν σκέφτονται πάντα τα πράγματα με την απαραίτητη προσοχή. Είναι πάντα στο κυνήγι για την επόμενη περιπέτεια και είναι υπέροχοι σε πράγματα όπως το να επιλέξουν τη χώρα για το επόμενο ταξίδι σας, αλλά παρακάμπτουν βασικές λεπτομέρειες, όπως την κράτηση του ξενοδοχείου.

Δείτε Επίσης

6 ζωδιακά ζευγάρια που δεν ταιριάζουν, αλλά είναι μαζί!

Για παράδειγμα, θα μπορούσαν να ξοδέψουν μια ολόκληρη περιουσία σε κάτι που δεν επιστρέφεται. Η παρορμητικότητά τους μπορεί να προκαλέσει προβλήματα αν εσείς είστε περισσότερο του προγράμματος. Απολαύστε τον αυθορμητισμό και τη θετικότητά τους, αλλά αναλάβετε τον προγραμματισμό για μεγαλύτερα πράγματα.

Αιγόκερως: Όλο δουλειά και καθόλου παιχνίδι

Πολλές φορές μοιάζει σχεδόν αδύνατο να πείσετε έναν Αιγόκερω να χαλαρώσει. Ακόμη και στις διακοπές, θα τον πιάσετε να ελέγχει τα email του.

Αλλά ένα πράγμα που αρέσει σε έναν Αιγόκερω περισσότερο από τη δουλειά είναι ένα πρόγραμμα, γι’ αυτό βοηθήστε τον να προγραμματίσει συγκεκριμένες στιγμές που πρέπει να αφήσει στην άκρη το τηλέφωνο ή τον υπολογιστή και να κάνει κάτι αποκλειστικά για διασκέδαση. Για παράδειγμα, μπλοκάρετε την ώρα στο ημερολόγιό του για ένα ραντεβού για δείπνο ή για να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας σειρά.

Υδροχόος: Υπερβολικά λογικός

Το να είσαι λογικός σίγουρα δεν είναι κακό, αλλά οι Υδροχόοι μπορούν να φτάσουν στο σημείο να ακούνε τόσο πολύ το μυαλό που να μην μπορούν να έρθουν σε επαφή με τα συναισθήματά τους.

Μπορεί να δυσκολεύονται να εκφραστούν ή να μην ξέρουν πώς να αντιδράσουν όταν τους λέτε πώς νιώθετε. Μπορεί επίσης να δυσκολευτείτε να καταλάβετε έναν Υδροχόο, καθώς μπορεί να μοιάζει εντελώς απρόσιτος.

Προσπαθήστε να τον κάνετε να ανοιχτεί σιγά σιγά. Θα πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι, ενώ μπορεί να μην φαίνεται πολύ στοργικός, μπορεί να σας δείξει πώς νιώθει με άλλους τρόπους.

Ιχθύες: Υπερβολικά ιδεαλιστής

Οι Ιχθύες είναι ονειροπόλοι, κάτι που μπορεί να τους κάνει να «κολλάνε» κάποιες φορές. Μπορεί να έχουν μια τόσο ιδεαλιστική εικόνα για το πώς θέλουν να είναι η σχέση τους που η πραγματικότητα μπορεί να μην είναι σε θέση να ανταποκριθεί σε αυτό που φαντάζονται, αφήνοντάς τους απογοητευμένους.

Φανταστείτε έναν Ιχθύ να περιμένει η ζωή του να είναι ακριβώς όπως μια ταινία της Disney όπου όλα τελειώνουν με το γνωστό «ζήσαν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα».

Ή να παρασύρετε τόσο πολύ από τα όνειρα και τις φαντασιώσεις του που να μην περνάει ποτέ στην πράξη. Μάθετε να εκτιμάτε το πόσο ευφάνταστος και δημιουργικός είναι ένας Ιχθύς προσπαθώντας ταυτόχρονα να τους προσγειώνετε πού και πού στη Γη.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.