Τα ζώδια με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να μείνουν ελεύθεροι, λένε οι αστρολόγοι

Τα ζώδια με τις μεγαλύτερες πιθανότητες να μείνουν ελεύθεροι, λένε οι αστρολόγοι

Είτε είναι επειδή προτιμούν έναν ανεξάρτητο τρόπο ζωής, είτε δεν μπορούν ποτέ να βρουν έναν σύντροφο που να ανταποκρίνεται στα πρότυπά τους, ή πάλι διαρκώς χωρίζουν για μία πιθανή νέα περίπτωση, μερικοί άνθρωποι είναι μονίμως ελεύθεροι. Οι αστρολόγοι λένε ότι αυτό το χαρακτηριστικό μπορεί να έχει να κάνει με το ζώδιο του ωροσκοπίου τους. Διαβάστε παρακάτω για τα ζώδια που είναι πιο πιθανό να είναι μόνοι, ξεκινώντας από εκείνους που δεν βρίσκουν ποτέ αυτό που ψάχνουν, μέχρι τους φοβισμένους με τη δέσμευση και τον νικητή ανάμεσά τους!

6. Σκορπιός

Οι Σκορπιοί τείνουν να έχουν ταραχώδεις σχέσεις – και αν δεν είναι πρόθυμοι να αναπτυχθούν ή δεν μπορούν να βρουν έναν σύντροφο που να είναι πρόθυμος να τους ανεχτεί, πιθανότατα θα δυσκολευτούν να διατηρήσουν κάτι σταθερό.

Τα συναισθήματά τους είναι δυνατά και άγρια, αλλά η αγάπη τους μπορεί να είναι δύσκολο να αντέξει. Η ζήλια, η καχυποψία, οι υψηλές απαιτήσεις, ο «ξυλοδαρμός» του εαυτού τους και το να επιλέγουν με κριτήρια τον σύντροφό τους είναι μόνο μερικές σταγόνες στον ωκεανό… των ερωτικών προκλήσεων του Σκορπιού.

Συχνά φοβούνται να αναπτύξουν βαθιά συναισθήματα και μπορεί να κυνηγήσουν τις σωματικές σχέσεις παρά τις συναισθηματικές.

5. Τοξότης

Ο Τοξότης δεν έχει την υπομονή να ξεπεράσει τις δύσκολες καταστάσεις που συμβαίνουν συχνά σε μακροχρόνιες σχέσεις. Σε τελική ανάλυση, η ζωή είναι πολύ μικρή και υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα να ανακαλύψεις!

«Αν προκύψουν προβλήματα στη σχέση μας, γιατί να βασανιζόμαστε ο ένας τον άλλον, σωστά;», λέει η νοοτροπία τους. Αντίθετα, θα κόψουν τους δεσμούς.

Η μόνη εξαίρεση είναι αν βρουν έναν σύντροφο που είναι επίσης πεινασμένος για νέες εμπειρίες και πρόθυμος να διευρύνει τους ορίζοντές του. Αν δεν περιορίσουν την ελευθερία του, μπορούν να γίνουν ισόβιοι φίλοι.

4. Κριός

Αυτό το ζώδιο έχει ένα ανεξάρτητο πνεύμα, το οποίο μπορεί να τους κάνει επιφυλακτικούς να δεσμευτούν με έναν σύντροφο. Προτιμούν να βασίζονται μόνο στον εαυτό τους και δεν τείνουν να ζητούν βοήθεια σε δύσκολες καταστάσεις.

Η αίσθηση του εγώ τους είναι υψηλή, επομένως ο εσωτερικός τους κόσμος περιστρέφεται γύρω από τις δικές τους ανάγκες, επιθυμίες και προσδοκίες. Όταν όντως συναντούν έναν σύντροφο, συχνά δυσκολεύονται να προσαρμοστούν, επομένως συχνά είναι ο απέναντί τους που πρέπει να συμβιβαστεί για να καλύψει τις ανάγκες του Κριού.

Από τη θετική πλευρά, είναι εύκολο για αυτό το ζώδιο να προσελκύσει πιθανούς συντρόφους. Με το χάρισμα, την απεριόριστη ενέργεια, την αυτοπεποίθηση και τις ηγετικές τους ικανότητες, θα υπάρχουν πάντα πολλοί υποψήφιοι για την καρδιά τους.

3. Αιγόκερως

Αυτό το ζώδιο χρειάζεται συχνά μια ώθηση για να παίξει στο γήπεδο των σχέσεων. Αν όχι, θα περάσουν τις περισσότερες μέρες τους στο γραφείο σε αντίθεση με το φλερτ σε ένα μπαρ.

Οι Αιγόκεροι είναι απίστευτα εστιασμένοι στην καριέρα και τα προσωπικά τους επιτεύγματα και τα αυστηρά τους προγράμματα και τα υψηλά πρότυπα συχνά τους δυσκολεύουν να βρουν έναν σύντροφο που ταιριάζει στον τρόπο ζωής τους.

Αυτή η στάση με την εργασία τους, τους οδηγεί συχνά σε έναν φαύλο κύκλο όπου δυσκολεύονται να συναντήσουν κατάλληλους συντρόφους, επομένως οι παρατεταμένες περίοδοι μοναχικής ζωής, τους είναι κάτι οικείο.

Δείτε Επίσης

Έχουν πιθανότητες οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας; Οι ειδικοί ζυγίζουν

Αναμένετε να τους βρείτε να τιμούνται σε μια διάσκεψη εργασίας για τα επιτεύγματά τους, αλλά να παρευρεθούν στην τελετή απονομής χωρίς συνοδό. Μόνοι τους.

2. Παρθένος

Αυτό το ζώδιο, που θεωρείται ο υπερβολικά αναλυτικός τελειομανής του ζωδιακού κύκλου, οδηγεί με το κεφάλι του και όχι με την καρδιά του. Ο Παρθένος είναι ένα λογικό ζώδιο που βλέπει τα πάντα μέσα από έναν πνευματικό φακό, αλλά η αγάπη απαιτεί να αφήσεις πίσω την αναλυτική σκέψη και να δεις έναν άλλο άνθρωπο ως τον καλύτερο άνθρωπο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πώς μπορούν να υπόσχονται να αγαπούν για πάντα, αν ένας ρομαντικός πυρετός είναι απλώς μια απελευθέρωση ορμονών που σύντομα θα τελειώσει;

Αυτό το ζώδιο είναι πιθανό να εξετάσει τα στατιστικά στοιχεία των διαζυγίων και τα ποσοστά με τα οποία πολλοί άνθρωποι δυστυχούν σε μακροχρόνιες σχέσεις – δύο πράγματα που σκοτώνουν τον ρομαντισμό.

1. Υδροχόος

Ο Υδροχόος απλά δεν εκτιμά τον έρωτα όσο άλλα πράγματα, όπως οι φιλίες, η πνευματική ανάπτυξη και οι πνευματικές σχέσεις. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά ανεξάρτητοι και συχνά βλέπουν τις σοβαρές σχέσεις ως απειλή για την αυτονομία τους.

Ωστόσο, αν βρουν έναν σύντροφο που μπορεί να γίνει ο καλύτερός τους φίλος, να μοιράζονται κοινά ενδιαφέροντα, να συμμετέχουν σε ουσιαστικές συζητήσεις, να αποφύγουν να τους ασκήσουν πίεση και να προσθέσουν ένα άρωμα περιπέτειας στην οικογενειακή τους ζωή, θα χαρούν να «προσγειωθούν» στη ζωή τους.

Το παν είναι να βρεις τον ένα και σημαντικό σύντροφο. Δυστυχώς, οι εκκεντρικότητες και η καινοτόμος σκέψη τους, συχνά κερδίζουν σε αυτή τη μάχη και τους αφήνουν ως το ζώδιο που είναι πιο πιθανό να είναι και να παραμείνουν ελεύθεροι.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.