Τι δηλώνουν τα αγγίγματά του;

Τι δηλώνουν τα αγγίγματά του;

Οι άντρες και οι γυναίκες επικοινωνούν καθημερινά. Τι σημαίνουν όμως στην πραγματικότητα μερικά αγγίγματα από τη μεριά του σε διάφορα σημεία; Τα αποκωδικοποιήσαμε για σας και σας τα παραθέτουμε!

από τη Μαρία Αγγελακοπούλου

Οι άντρες φημίζονται για την ανικανότητά τους να εκφράζουν πολλές φορές τι σκέφτονται, αφήνοντας στις γυναίκες τη γλώσσα του σώματος ως τη μόνη ένδειξη. Το πώς και πού σας αγγίζει, επίτηδες ή κατά λάθος, μπορεί να δηλώσει πολλά για το πώς νιώθει για σας. Η γλώσσα τού σώματος άλλωστε αποτελεί το 55% της επικοινωνίας μεταξύ των ανθρώπων.

Πρόσωπο: Το πρόσωπό μας είναι η περιοχή του σώματός μας που προστατεύουμε περισσότερο και γι’ αυτό έχουμε καθορίσει αυτόν τον «προσωπικό μας χώρο» με ένα δικό μας φανταστικό όριο. Κανείς δεν μπορεί να το παραβιάσει και σπάνια αφήνουμε κάποιον να το κάνει.

Όταν ένας άντρας χαϊδεύει το μάγουλό σας, ακουμπά τη μύτη σας, τρίβει το πιγούνι σας ή ακουμπά οποιοδήποτε άλλο μέρος του προσώπου σας, σημαίνει ότι θέλει μια πιο στενή σχέση μαζί σας. Εάν προσποιείται ότι  βοηθά στο να απομακρύνει μια βλεφαρίδα από το πρόσωπό σας, να ξέρετε ότι σίγουρα ενδιαφέρεται. Εάν δεν ενδιαφερόταν θα σας το υποδείκνυε λεκτικά.

Μαλλιά: Συνήθως τα μαλλιά αναδεικνύουν την προσωπικότητά μας. Το αγαπημένο μας στιλ δείχνει τι τύπος ανθρώπου είμαστε και στέλνει ένα μήνυμα σε όσους μας βλέπουν. Τα μαλλιά θεωρούνται επίσης από πολλούς σύμβολο δύναμης και γοητείας.

Όταν ένας άντρας χαϊδεύει απαλά τα μαλλιά σας, τότε του αρέσει αυτό που εκπέμπετε μέσω αυτών. Μπορεί να μην είναι απαραίτητα ρομαντική κίνηση αλλά εάν τα χάδια του διαρκέσουν περισσότερο από όσο θεωρείτε ότι θα έπρεπε, τότε αυτό αποτελεί αισθησιακό μήνυμα από τον ίδιο σχετικά με τις ρομαντικές προθέσεις του. Το χάδι επίσης αποτελεί από τα προϊστορικά χρόνια ένδειξη πρόθεσης προστασίας.

Χέρια: Η πιο προφανής ένδειξη συναισθημάτων είναι τα χέρια καθώς ως ενήλικες τα λαμβάνουμε ως σημάδι αποδοχής (π.χ. χειραψία). Αυτές οι χειρονομίες μπορεί να μην έχουν πολύ βάθος αλλά…

Όταν ένας άντρας σάς κρατά το χέρι για όλο και περισσότερη ώρα κάθε φορά που βλέπεστε, τότε αυτή του η κίνηση αποτελεί λόγο να σκεφθείτε το κίνητρό του. Κοιτάξτε για σημάδια αμέριστης προσοχής ταυτόχρονα με το άγγιγμά του. Ίσως προσπαθεί να σας πει κάτι.

Πλάτη: Γενικά, όταν κάποιος ακουμπά την πλάτη μας, αποτελεί κίνηση υποστήριξης και καθησυχασμού. Αυτό όμως ισχύει μόνο για το πάνω μισό της πλάτης μας το οποίο αποτελεί ουδέτερη, φιλική ζώνη.

Δείτε Επίσης
Έχετε χάσει το παιδί που κρύβεται μέσα σας; Μάθετε τι να κάνετε

Εάν ένας άντρας φέρει το άγγιγμά του χαμηλότερα, αυτό έχει πιο «στενό» νόημα. Όσο περισσότερο αφήνει το χέρι του σε αυτήν την περιοχή του σώματός σας, τόσο πιο σίγουρη μπορείτε να είστε για την έλξη του προς εσάς.

Μέση και γοφοί: Για το γυναικείο σώμα αποτελούν έναν ισχυρό σεξουαλικό συμβολισμό.

Όταν είστε με έναν άντρα που σας ακουμπά σε αυτό το σημείο και στέκεται πολύ κοντά σας, να είστε σίγουρη ότι σας θέλει. Εάν δεν δείξετε σημάδια αδιαφορίας και δεν τραβηχτείτε προς τα πίσω, μην εκπλαγείτε εάν προσπαθήσει να σας φιλήσει!

Πόδια και μηροί: Δεν υπάρχει αμφιβολία για το ότι οι άντρες ερεθίζονται με τα γυναικεία πόδια. Τα βλέπουν σαν ένα είδος ερωτικού εργαλείου στην τέχνη της σαγήνης.

Εάν ένας άντρας ακουμπήσει απαλά τον μηρό σας όταν μιλάτε καθιστοί, σας πλησιάζει προσπαθώντας να βρεθείτε πιο κοντά. Εάν κάποια στιγμή προσποιηθεί ότι σας ακούμπησε κατά λάθος, τότε τεστάρει την αντίδρασή σας. Εάν αντιληφθεί ότι κι εσάς σας αρέσει, ετοιμαστείτε για λίγους περισσότερους γύρους χαδιών σε εκείνη την περιοχή.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.