Τι σημαίνουν τα λακκάκια χαμηλά στην πλάτη

Τι σημαίνουν τα λακκάκια χαμηλά στην πλάτη
Τι σημαίνουν τα λακκάκια χαμηλά στην πλάτη
Προβολή Φωτογραφιών
Τι σημαίνουν τα λακκάκια χαμηλά στην πλάτη

Όταν πρόκειται για σεξαπίλ, έχουμε επιτρέψει εδώ και καιρό στους άνδρες να καθορίζουν τα πρότυπα του τι είναι καυτό και τι δεν είναι! Ένα από αυτά τα σέξι σημεία είναι τα λακκάκια χαμηλά στην πλάτη…

Επιμέλεια: Νικολέτα Γιαννοπούλου

Στην πραγματικότητα, αυτή η ιστορία ξεκινά στον μακρινό 16ο αιώνα, όταν ο κύριος Μιχαήλ Άγγελος δημιούργησε αυτήν την πρόκληση… στους αναγεννησιακούς πίνακές του!

Αυτά τα λακκάκια, δύο κοίλα σηματάκια που βρίσκονται ακριβώς πάνω από την περιοχή των γλουτών, δεν τα έχουμε όλοι. Πρόκειται για ένα θέμα της γενετικής, ακριβώς σαν να έχετε ένα χαριτωμένο λακκάκι στο πηγούνι. Ο Μιχαήλ Άγγελος τα βάφτισε «τα λακκάκια της Αφροδίτης», όταν τα εντόπισε στις γυναίκες. Δίνοντας ίσες ευκαιρίες και στους άνδρες (όλοι έχουμε δει τον διάσημο πίνακά του «Δαυίδ») ο Michelangelo τα αποκάλεσε αντιστοίχως «τα λακκάκια του Απόλλωνα», όταν τα παρατήρησε σε έναν όμορφο νεαρό της εποχής του!

Αλλά τι είναι αυτό ακριβώς και γιατί τα εξισώνουμε με το συνολικό σεξαπίλ;

Για ένα πράγμα είμαστε σίγουροι, ότι λακκάκια είναι σημάδι εξαιρετικής κυκλοφορίας του αίματος! Κι αυτό σημαίνει ότι αν έχετε λακκάκια, είναι πιο εύκολο να έρθετε σε οργασμό!

Όσες διαθέτουν των λακκάκια της Αφροδίτης πιστεύεται ότι είναι μεγάλες πλανεύτρες. Δεν υπάρχει, όμως κανένα επιστημονικό εύρημα που να συνηγορεί σε αυτή την πεποίθηση. Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται χωρίς τα λακκάκια και προκειμένου να τα αποκτήσουν πάνε το πράγμα… στα άκρα, υποβάλλοντας τον εαυτό τους ακόμη και σε επέμβαση πλαστικής χειρουργικής, ώστε να φαίνονται πιο σέξι. Η απώλεια βάρους μπορεί επίσης να κάνει τα λακκάκια ορατά, αλλά ούτε αυτό είναι εγγύηση.

Ας αφήσουμε λοιπόν, το παραλήρημα… κι ας ξεχάσουμε τις τρελές πεποιθήσεις που κάποιοι προσπαθούν να μας κάνουν να τις πιστεύουμε…

Αλήθεια, εσείς έχετε τα «λακκάκια της Αφροδίτης»;

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.