4 ζώδια που παίρνουν φωτιά με το παραμικρό!

4 ζώδια που παίρνουν φωτιά με το παραμικρό!

Στην αστρολογία, ορισμένα ζώδια είναι γνωστά για το φλογερό ταπεραμέντο τους και την τάση τους να αντιδρούν παρορμητικά σε δύσκολες καταστάσεις. Αυτά τα άτομα διαθέτουν μια παθιασμένη και έντονη ενέργεια που μερικές φορές μπορεί να οδηγήσει σε στιγμές θυμού και απογοήτευσης. Ποια είναι τα τέσσερα πιο… θερμόαιμα;

Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου
© FREEPIK
© FREEPIK

Ο Κριός είναι ένας έτσι κι αλλιώς επικοινωνιακός τύπος που δεν φοβάται ποτέ να σας πει ευθέως οτιδήποτε, ειδικά αν τον στενοχωρήσετε με κάποιο τρόπο. Ως ζώδιο της Φωτιάς, μπορεί να είναι πολύ τολμηροί, παρορμητικοί και παθιασμένοι, κάτι που «ζωντανεύει» και στον θυμό τους.

Ενεργούν με βάση το συναίσθημα και στέκονται απέναντι, όταν αισθάνονται ότι τους αδικούν με κάποιο τρόπο. Το άγριο» θάρρος τους, τους κάνει απαράμιλλους επιχειρηματίες που μερικές φορές αφήνουν τα σκληρά σχόλια να ξεφύγουν (από θυμό) που δεν θα έπρεπε. Προσέξτε αυτά τα φλογερά ταπεραμέντα, γιατί αν αναστατωθούν, δεν υπάρχει εύκολη επιστροφή.

Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου
© FREEPIK
© FREEPIK

Ενώ οι περισσότεροι Λέοντες είναι φιλικοί και ευγενικοί, έχουν την ίδια φλογερή ιδιοσυγκρασία με το ζώδιο του Κριού. Αν ένας Λέων αισθάνεται ότι κάποιος περνάει ένα όριο ή ότι δεν τον σέβονται, μπορεί να περάσει από την ηρεμία σε απίθανα νεύρα, μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα.

Και μόλις η θερμόαιμη πλευρά τους σηκώσει κεφάλι, μια αίσθηση θάρρους και αλήθειας ξεχύνεται από τα χείλη τους, όπως ποτέ άλλοτε. Υποστηρίζουν αυτό που πιστεύουν ότι είναι σωστό και προστατεύουν τους ανθρώπους που αγαπούν μέχρι τα πέρατα της Γης επειδή είναι εξαιρετικά πιστοί. Εάν εκνευρίσετε έναν Λέοντα ή θίξετε κάποιον που λατρεύουν, να είστε προσεκτικοί, μπορεί ξεσπάσει με αληθινή οργή.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου
© FREEPIK
© FREEPIK

Οι Σκορπιοί έχουν μια έντονη ενέργεια γι ‘αυτούς καθώς είναι βαθιά στοχαστές και με εξίσου βαθιά συναισθήματα. Αυτή η έντονη ενέργεια μεταφράζεται στις σχέσεις τους, όπου συχνά μπλέκονται σε ζήλιες που αναδεικνύουν τις ανασφάλειές τους.

Μερικές φορές, αυτή η ένταση απελευθερώνεται μέσω του θυμού, ειδικά όταν αισθάνονται ότι κάποιος που τους ενδιαφέρει έχει προδώσει την εμπιστοσύνη τους ή έχει περάσει ένα όριο με κάποιο τρόπο.

Δείτε Επίσης

Τρεις συνήθειες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που καταστρέφουν σιγά σιγά τη ζωή σας

Οι Σκορπιοί είναι εξαιρετικά πεισματάρηδες, έτσι δεν θα υποχωρήσουν από έναν καυγά και θα υποστηρίξουν ακριβώς αυτό που νιώθουν. Για ένα ζώδιο που έχει ήδη δυσπιστία προς τους άλλους και φοβάται να ανοιχτεί, μην τους μαχαιρώσετε στην πλάτη, γιατί είναι εγγυημένο ότι θα πληρώσετε το τίμημα. Για να μην αναφέρουμε, ότι είναι πιθανόν να χάσετε εντελώς τη φιλία τους ή την αγάπη τους.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου
© FREEPIK
© FREEPIK

Οι Καρκίνοι είναι συνήθως γλυκοί και συναισθηματικοί, και ενώ είναι λιγότερο πιθανό να θυμώσουν όταν πρόκειται για τα συναισθήματά τους, θυμώνουν γρήγορα όταν πρόκειται να προστατεύσουν τους γύρω τους.

Οι Καρκίνοι έχουν από τη φύση τους ενσυναίσθηση και αντιλαμβάνονται τα συναισθήματα όλων, από τους ανθρώπους που αγαπούν έως τους εντελώς ξένους. Ειδικά αν αισθανθούν ότι κάποιος που τους ενδιαφέρει πληγώνεται ή δέχεται επίθεση με κάποιο τρόπο, ένας Καρκίνος είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμος να φτάσει στα άκρα.

Ακόμη και για έναν άγνωστο, είναι πρόθυμοι να σηκώσουν… το ρόπαλο, αν νιώσουν ότι κάποιος αδικείται χωρίς λόγο. Μην υποτιμάτε το θερμόαιμο αυτού του ζωδίου που κοχλάζει κάτω από την επιφάνεια, γιατί μόλις εξοργιστούν, θα σας καταπιούν σαν να μην υπάρχει αύριο.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.