Μερική Ηλιακή Έκλειψη Νέας Σελήνης: Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε!

Μερική Ηλιακή Έκλειψη Νέας Σελήνης: Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε!

Μερικές φορές, ένα σεληνιακό συμβάν συμπίπτει με μια έκλειψη Ηλίου – και αυτό είναι που συνέβη την Τρίτη 25 Οκτωβρίου. Συγκεκριμένα, η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό κάλυψε εν μέρει τον ήλιο και σύμφωνα με την εμπειρογνώμονα αστρολογίας Imani Quinn, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζουμε για να εκμεταλλευτούμε  αυτήν την ενέργεια που συνολικά είναι για το καλό μας!

Η αστρολογία πίσω από τη Νέα Σελήνη και τη Μερική Έκλειψη Ηλίου

Η νέα Σελήνη στον Σκορπιό πραγματοποιείται την Τρίτη 25 Οκτωβρίου, με τη μερική έκλειψη Ηλίου να φτάνει στο μέγιστο σημείο της γύρω στις 7 π.μ. ώρα Γκρήνουιτς.

Η έκλειψη είναι ορατή μόνο από το μεγαλύτερο μέρος της Ευρώπης, τη βόρεια Αφρική, τη Μέση Ανατολή και τα δυτικά μέρη της Ασίας – ωστόσο, σύμφωνα με την Κουίν, όλοι θα αισθανθούμε τον αντίκτυπό της.

«Την Τρίτη θα ξεκινήσει στην πραγματικότητα μια πύλη δύο εβδομάδων, που θα οδηγήσει στην πανσέληνο στον Ταύρο στις 8 Νοεμβρίου. Είναι μια πύλη όπου τα πράγματα επιταχύνονται. Θα δούμε πολλές απροσδόκητες ευλογίες να έρχονται, οπότε είναι καιρός να δώσετε πραγματικά προσοχή σε ό,τι συμβαίνει και δεν περιμένατε», λέει.

Οι πύλες της έκλειψης πιστεύεται επίσης ότι επιταχύνουν το πεπρωμένο μας, προσθέτει η Quinn, οπότε πιθανότατα θα υπάρξουν ευκαιρίες να αλλάξουμε κατεύθυνση ή να ευθυγραμμίσουμε εκ νέου με τα αληθινά μας μονοπάτια. Και μπορεί να αισθανθείτε κάποια αναστάτωση,  αλλά «συνολικά, είναι για το καλό μας», σημειώνει.

Αυτή είναι επίσης μια στιγμή για να χαλαρώσετε λίγο τα ηνία και να εμπιστευτείτε ότι τα πράγματα εξελίσσονται όπως θα έπρεπε. Αν έχετε κάποιο συγκεκριμένο σκοπό, αυτή η πύλη έκλειψης είναι μια ευκαιρία να χαλαρώσετε και να πιστέψετε στο άγνωστο.

Πώς να εργαστείτε με αυτήν την ενέργεια

Μαζί με την εύρεση ενός βαθμού παράδοσης, απελευθέρωσης και εμπιστοσύνης κάτω από αυτή τη μερική ηλιακή έκλειψη νέας Σελήνης, η Quinn προσφέρει μερικές πρακτικές που μπορείτε να κάνετε την ημέρα ή τις αμέσως επόμενες ημέρες από αυτό το γεγονός για να βοηθήσετε στην ενσωμάτωση των ευλογιών του.

Δείτε Επίσης
Η καλύτερη πτυχή κάθε ζωδίου που θα μας εκπλήξει!

«Θα μπορούσατε να κάνετε έναν διαλογισμό στον ήλιο (επειδή αυτή η Νέα Σελήνη επικεντρώνεται ιδιαίτερα στην ηλιακή ενέργεια)». Συνιστά να καθίσετε στον ήλιο και να διαλογίζεστε τι συμβαίνει γύρω σας και στη ζωή σας, καθώς και πώς διευρύνεται η προοπτική σας. Στη συνέχεια, καταγράψτε σε ένα ημερολόγιο τις σκέψεις και τις ιδέες σας.

Συνολικά, η Quinn λέει: «Αυτές οι διελεύσεις μπορούν να σας δείξουν έναν νέο διευρυμένο ορίζοντα ευκαιριών – αλλά πέρα ​​από αυτό που μπορείτε να δείτε. Έτσι, ακόμα κι αν έχετε προθέσεις και σκοπούς πάνω στους οποίους έχετε εργαστεί, αντιμετωπίστε τους με ανοιχτό τρόπο. Έτσι τα πράγματα μπορεί να φτάσουν πέρα ​​από αυτό πιστεύατε ως εφικτό, κι έχετε τη δυνατότητα να το λάβετε».

Τελικά, το όνομα του παιχνιδιού για αυτό το αστρολογικό γεγονός είναι παράδοση και εμπιστοσύνη. Οι εκλείψεις δεν είναι γνωστές ως οι πιο εύκολες διελεύσεις, αλλά κάτω από τον ουρανό αυτής της εβδομάδας, μπορεί απλώς να βρείτε απροσδόκητες ευκαιρίες και οι ευλογίες είναι προ των πυλών.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.