Πώς μας επηρεάζει η έκλειψη του ήλιου; Οι μακροπρόθεσμες θεραπευτικές επιδράσεις σε κάθε ζώδιο

Πώς μας επηρεάζει η έκλειψη του ήλιου; Οι μακροπρόθεσμες θεραπευτικές επιδράσεις σε κάθε ζώδιο

Οι εκλείψεις στην αστρολογία μπορούν να περιγραφούν ως τα πάντα, από «μοιραία γεγονότα» έως διορθώσεις πορείας. Ενώ συμβαίνουν περίπου τέσσερις φορές τον χρόνο, η ενέργειά τους διαρκεί έως και έξι μήνες και τα αποτελέσματα αυτής της θεραπευτικής ενέργειας μπορούν να διαρκέσουν μια ζωή! Η Ηλιακή Έκλειψη στον Κριό μας φέρνει αντιμέτωπους με τις επιθυμίες μας και τις πληγές του παρελθόντος – και μας βοηθά να θεραπευθούμε.

Τα αποτελέσματα αυτής της Νέας Σελήνης εξηγούνται με μεγαλύτερη ακρίβεια χρησιμοποιώντας ένα ωροσκόπιο ανατέλλοντος ζωδίου, αλλά αν δεν γνωρίζετε το ζώδιο που ανατέλλει, επιλέξτε το ωροσκόπιο που ταιριάζει με το ζώδιό σας παρακάτω.

Μακροπρόθεσμα θεραπευτικά αποτελέσματα μετά την έκλειψη Ηλίου για κάθε ζώδιο από τον Απρίλιο του 2024 έως τον Οκτώβριο του 2024:

Κριός: Ήλιος/Σελήνη/Ανατολή

Σίγουρα δεν έχετε κανένα πρόβλημα να φτιάξετε τη ζωή σας όπως τη θέλετε, αλλά αυτή η έκλειψη και η Νέα Σελήνη ρωτούν πώς επηρεαστήκατε από το να πρέπει να τα κάνετε όλα μόνη σας, σχεδόν πάντα.

Αυτό το νέο φεγγάρι μοιάζει λίγο με δίκοπο μαχαίρι. Από τη μια πλευρά, μπορεί να κάνετε κάτι θαρραλέο και γενναίο, και από την άλλη, μπορεί να φανερώσει κάποια προβληματικά σημεία σχετικά με το πώς αντιδρούν οι άνθρωποι απέναντί σε εσάς ή στην εσωτερική σας μάχη με την πραγματικότητα των γενναίων επιλογών που κάνετε.

Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να εντοπίσετε τους ανθρώπους στη ζωή σας που θέλουν να κάνουν χώρο στη ζωή τους για τη γενναιότητα και το θάρρος σας. Ακόμα κι αν είναι κάτι μικρό, αυτό το νέο φεγγάρι θα μπορούσε επίσης να φέρει στην επιφάνεια μια παλιά ιστορία που σχετίζεται με τις δυνατότητές σας ή με το τι σας είπαν κάποιοι ότι μπορείτε ή δεν μπορείτε να κάνετε.

Αφήστε αυτές τις ιστορίες να βγουν στην επιφάνεια και συζητήστε το με αυτούς που εμπιστεύεστε. Θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε ότι ανήκετε κάπου και να νιώσετε ότι έχετε καλή παρέα στο ταξίδι αυτό.

Ταύρος: Ήλιος/Σελήνη/Ανατολή

Αυτή η Νέα Σελήνη είναι μια πρόσκληση για να απομακρυνθείτε από την καθημερινότητα και να νιώσετε άνετα με αυτό. Μια πρόσκληση να κάνετε σχέδια με βάση τις κρυφές σας σκέψεις μπορεί να είναι σημαντικό μέρος τού επόμενου κεφαλαίου της ζωής σας, ειδικά αν αφορά πράγματα που δεν μοιράζεστε με άλλους.

Εάν νιώθετε ορεξάτη και έτοιμη για δημιουργικότητα, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε! Επίσης, είναι μια εξαιρετική στιγμή για να αξιολογήσετε οτιδήποτε σας βοηθά στην ψυχική σας υγεία.

Η ισχυρή έκλειψη είναι εδώ για να φέρει στην επιφάνεια άχρηστες σκέψεις και καταπιεσμένα συναισθήματα και να σας βοηθήσει να θεραπευτείτε από τα τραύματά σας. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να αφήσει για λίγο τον έλεγχο για τις επόμενες μέρες και δείτε πώς θα αλλάξει η ζωή για εσάς.

Δίδυμοι: Ήλιος/Σελήνη/Ανατολή

Μήπως υπάρχει κάτι που ξεκίνησε για εσάς γύρω στον Ιούλιο του 2023 γύρω από τη δημιουργία μιας κοινότητας στην οποία θα μπορείτε να είστε ο εαυτός σας; Αυτή η Έκλειψη Ηλίου είναι μέρος της ιστορίας σχετικά με τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία ανήκετε, πώς θέλετε να σας βλέπουν οι γύρω σας και τι σας εμπνέει να είστε με συγκεκριμένους ανθρώπους.

Αυτή η έκλειψη μπορεί να υπογραμμίσει τη λαχτάρα και την αγωνία του να νιώθετε ότι δεν χρειάζεται να προσπαθείτε υπερβολικά για να βρείτε ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεστε κοινές εμπειρίες.

Με τη βοήθεια της έκλειψης θα μπορέσετε να δρέψετε τους καρπούς των προηγούμενων αγώνων σας και να αναγνωρίσετε πόσο τολμηρή μπορείτε να γίνετε μέσα σε μία κοινότητα. Ξέρετε πώς να είστε ηγέτιδα και αυτή η έκλειψη είναι εδώ για να σας δείξει τι εμπνέει τις ελπίδες και τα όνειρά σας.

Καρκίνος: Ήλιος/Σελήνη/Ανατολή

Αυτή η έκλειψη είναι πολύ σημαντική για εσάς. Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να σκεφτείτε είναι ποιες αλλαγές έχουν συμβεί στην καριέρα και τα επαγγελματικά σας από τον Ιούλιο του 2023. Μήπως γίνατε πιο επιχειρηματική; Ή μήπως ανακαλύψατε νέους τρόπους για να βιοπορίζεστε;

Η ενέργεια μετά την έκλειψη σας ωθεί να παρατηρήσετε καλύτερα τις φιλοδοξίες σας όσον αφορά την καριέρα και την ικανότητά σας να ηγηθείτε. Βρίσκεστε σε ένα νέο μονοπάτι που δημιουργείτε για τον εαυτό σας και που κανείς άλλος δεν έχει ακολουθήσει. Είστε αυτή που δημιουργεί τον χάρτη που θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι.

Είναι λοιπόν, η τέλεια στιγμή για να δείξετε στον κόσμο πως είστε αυτή στην οποία μπορούν να στηρίζονται σε δύσκολες στιγμές. Το να τα κάνετε όλα μόνη σας όμως μπορεί να είναι αρκετά μοναχικό. Θα πρέπει να ορίσετε εσείς η ίδια τι σημαίνει για εσάς να είστε γενναία, ακόμα κι αν ο ορισμός αυτός δεν έχει σχέση με αυτό που σκέφτονται όλοι οι άλλοι.

Λέων: Ήλιος/Σελήνη/Ανατολή

Τα ταξίδια, οι φιλοσοφικές αναζητήσεις και το να έχετε το πάνω χέρι στο πώς αντιλαμβάνεστε την πνευματικότητά σας, όλα αυτά είναι στο μυαλό σας μετά από αυτή την έκλειψη. Ίσως είστε η πρώτη στην οικογένειά σας που ταξιδεύει με τον τρόπο που το κάνετε εσείς ή ίσως ανακαλύπτετε μια νέα προσέγγιση στο πώς βλέπετε τον κόσμο.

Αυτή η περίοδος υπογραμμίζει πώς το να συμβουλεύετε τους άλλους είναι ένα από τα χαρίσματά σας, αλλά πρέπει να το κάνετε με τρόπο που σας ωφελεί. Όσο περισσότερο σκέφτεστε πώς να προσεγγίσετε τα ταξίδια ή ακόμα και τους μακροπρόθεσμους στόχους και τις φιλοδοξίες σας με βάση αυτό που λειτουργεί καλύτερα για εσάς, τόσο πιο αναζωογονημένη θα νιώσετε, ώστε να βάλετε τις βάσεις για το μέλλον.

Είναι η τέλεια ευκαιρία για να παρατηρήσετε με ποιους τρόπους θέλετε να μεταδώσετε τις γνώσεις σας στους άλλους, και πώς αυτές θα τους βοηθήσουν στο δικό τους ταξίδι.

Είναι επίσης η στιγμή να αναζητήσετε ανθρώπους σαν εσάς που κι αυτοί χαράζουν ένα νέο μονοπάτι στη ζωή τους. Σκεφτείτε επίσης το ενδεχόμενο να επιστρέψετε στα θρανία για να μάθετε κάτι νέο, πιο εξειδικευμένο ή να αναλογιστείτε πώς τα ταξίδια θα γίνουν το εισιτήριό σας για να δείτε τον κόσμο με νέα ματιά.

Παρθένος: Ήλιος/Σελήνη/Ανατολή

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτεστε τη λέξη “κληρονομιά;” Μήπως το γενεαλογικό σας δέντρο; Ή μήπως κάτι που σχετίζεται περισσότερο με τα χρήματα;

Αυτή η Έκλειψη υπογραμμίζει όλα όσα έχετε κληρονομήσει από την οικογένειά σας και σας καλεί να σκεφτείτε πώς θα τα αξιοποιήσετε. Επίσης, πρόκειται για μια περίοδο συναισθηματικής ευαισθησίας, όπου θα αποκτήσετε μια νέα αντίληψη του τι χρειάζεστε και τι θέλετε όσον αφορά τις σχέσεις σας, χωρίς να συμβιβάζεστε και να σπαταλάτε την ενέργειά σας. Σκεφτείτε όλα όσα σας τρομάζουν αλλά σας φαίνονται πολλά υποσχόμενα και τι πρέπει να προσέξετε, και εμπιστευτείτε το ένστικτό σας.

Ζυγός: Ήλιος/Σελήνη/Ανατολή

Σχέσεις. Σχέσεις. Σχέσεις. Αυτή η έκλειψη σας φέρνει αντιμέτωπη με πράγματα που νιώθετε πως μπαίνουν εμπόδιο στις σχέσεις σας με τους άλλους.

Ίσως πρέπει να μιλήσετε ανοιχτά και να εκφράσετε τις επιφυλάξεις σας, ή ίσως πρέπει να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας χωρίς δεύτερες σκέψεις. Είναι η στιγμή να αποφασίσετε πόσο θέλετε να προσπαθήσετε για τις σχέσεις σας και το πώς θέλετε να σας βλέπουν.

Είναι μια δύσκολη διαδικασία, και θα πρέπει να αξιολογήσετε το πώς θα ακουστούν όλα όσα έχετε να πείτε. Η έκλειψη μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παλιές υποθέσεις, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν ανήκουν στο παρελθόν. Πάρτε την ευκαιρία να επουλώσετε τις πληγές σας και να προχωρήσετε όπως σας αξίζει.

Σκορπιός: Ήλιος/Σελήνη/Ανατολή

Αυτή η νέα έκλειψη Σελήνης σας υπενθυμίζει τις τολμηρές νέες ενέργειες που κάνετε στην επαγγελματική σας ζωή. Οι εκλείψεις του περασμένου φθινοπώρου θα μπορούσαν να σας φέρουν ένα απότομο τέλος σε αυτόν τον τομέα, αλλά τώρα ίσως έχετε περάσει σε κάτι που ποτέ δεν πιστεύατε ότι θα κάνατε.

Νιώστε περήφανη για όλα όσα έχετε καταφέρει και βάλτε μπρος τα επόμενα σχέδια που έχετε στο μυαλό σας. Έχετε τη δύναμη να το κάνετε και αποδεικνύετε στον εαυτό σας πως ξέρετε πως να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα.

Δείτε Επίσης

Το 93% των ανθρώπων δεν γνωρίζει αυτή την αλήθεια για το ζώδιό τους. Εσείς;

Επίσης, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να σκεφτείτε όλα όσα σας δημιουργούν πάθος και έμπνευση στην καθημερινότητά σας, ώστε να βάλετε τις σωστές προτεραιότητες στη ζωή σας. Και αν νιώθετε πως αυτή την περίοδο έχετε αφήσει πίσω την υγεία και την ευεξία σας, δώστε χρόνο στον εαυτό σας να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί όσο χρειάζεται.

Τοξότης: Ήλιος/Σελήνη/Ανατολή

Αυτή η έκλειψη σηματοδοτεί το τέλος μιας εποχής και την ανανέωση ζητημάτων που έχουν να κάνουν με το συναίσθημα, την απόλαυση και τη δημιουργική έκφραση.

Συγκεκριμένα, μετά την έκλειψη θα έρθουν στην επιφάνεια προβλήματα από παλιές σχέσεις ή ακόμα και οι δυσκολίες σας να έρθετε κοντά με κάποιον, και τώρα είναι η στιγμή να απελευθερωθείτε από όλα αυτά και να λάμψετε. Αυτό μπορεί να σημαίνει μια νέα δημιουργική διέξοδο ή απλώς να επιτρέψετε στον εαυτό σας να νιώσει και πάλι παιδί.

Μπορεί να υπάρξουν συζητήσεις για το ποιες είναι οι ανάγκες σας, τι σας κάνει χαρούμενη, και μπορεί αυτές οι συζητήσεις να φέρουν διαφωνίες αλλά θα ξεκαθαρίσουν επίσης το τοπίο. Η έκλειψη αυτή σας καλεί να ζήσετε τη στιγμή και να αφεθείτε στην καλοπέραση.

Αιγόκερως: Ήλιος/Σελήνη/Ανατολή

Μεγάλες ή ξαφνικές αλλαγές μπορεί να συμβαίνουν στο σπίτι και στην οικογένειά σας και μπορεί να νιώθετε ότι πρέπει να πάρετε ηγετικό ρόλο. Αυτό ίσως σας φέρει πίσω σε στιγμές όπου νιώθατε την ανάγκη να είστε γενναία ή να αναλάβετε μια ακόμη ευθύνη όταν ήσασταν νεότερη.

Αυτή είναι η ιδανική στιγμή για να αξιολογήσετε ποιες είναι οι ανάγκες σας σε σχέση με τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις που έχετε απέναντι στην οικογένειά σας.

Το ζητούμενο εδώ είναι να καταλάβετε καλύτερα τα όριά σας και να κρατάτε για τον εαυτό σας ό,τι χρειάζεστε ενώ ταυτόχρονα δίνετε. Η έκλειψη αυτή είναι μια τέλεια ευκαιρία για να σκεφτείτε τι σημαίνει για εσάς ένα ξεκούραστο σπίτι και πώς θα βάλετε τις βάσεις για κάτι τέτοιο μελλοντικά.

Υδροχόος: Ήλιος/Σελήνη/Ανατολή

Η ενέργεια μετά την έκλειψη φέρνει στην επιφάνεια κάτι από το παρελθόν σας σχετικά με ζητήματα που αντιμετωπίσατε μαθαίνοντας πράγματα και πως το να εμπιστεύεστε τον τρόπο που επιλέγετε να μαθαίνετε είναι εξίσου σημαντικό.

Στην προσπάθειά σας να μάθετε τον εαυτό σας ή κάτι που άλλοι δεν μαθαίνουν, φέρνετε την δική σας οπτική, που είναι μοναδική και αξίζει να μοιραστείτε με άλλους. Επιπλέον, αυτή η έκλειψη υπογραμμίζει την ανάγκη σας να δημιουργήσετε και να ξεκινήσετε νέους δεσμούς, ακόμα κι αν βλέπετε το περιβάλλον σας να αλλάζει ή την επιθυμία σας να αλλάζετε συχνά δεσμούς.

Αυτή είναι η τέλεια στιγμή για να εξετάσετε νέες ευκαιρίες εισοδήματος με βάση τα νέα πράγματα που μαθαίνετε αυτήν τη στιγμή και πώς το άμεσο περιβάλλον σας μπορεί να σας βοηθήσει σε κάτι τέτοιο. Για παράδειγμα μια νέα γνωριμία ή ένα νέο στέκι μπορεί να σας δώσει την απαραίτητη ώθηση για ανανέωση.

Ιχθύες: Ήλιος/Σελήνη/Ανατολή

Ποια είναι η σχέση σας με τα χρήματα αυτή τη στιγμή; Περνάτε μήπως κάποια φάση όπου επεξεργάζεστε παλιές υποθέσεις που σας επηρέασαν γύρω από τα οικονομικά;

Ή μήπως φτάνετε σε μια νέα συνειδητοποίηση ότι είστε ικανή να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι για να τα βγάζετε πέρα; Αυτή η έκλειψη φέρνει στην επιφάνεια θέματα αυτοεκτίμησης, υλικών αγαθών, δημιουργίας εισοδήματος και απελευθέρωσης από τη βοήθειά σας από τους άλλους που σας έκανε να νιώσετε άβολα.

Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες δύσκολες επιλογές γύρω από την αφοσίωση και την προσπάθεια που πρέπει να κάνετε για να τα καταφέρετε με τον τρόπο σας, αλλά το σημαντικό είναι ότι θα έρθουν και νέες ιδέες και τρόποι για να προχωρήσετε.

Η ενέργεια της έκλειψης υπογραμμίζει επίσης τα σημεία όπου θα πρέπει να βάλετε όρια, ώστε να μην δίνετε στις σχέσεις σας περισσότερα από αυτά που μπορείτε. Αν σας εμφανιστούν νέες ευκαιρίες, πριν αποφασίσετε να προχωρήσετε κάντε πρώτα τις κατάλληλες ερωτήσεις.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.