Το καλύτερο ζώδιο για να «κολλήσεις» σε ένα έρημο νησί, λένε οι αστρολόγοι

Το καλύτερο ζώδιο για να «κολλήσεις» σε ένα έρημο νησί, λένε οι αστρολόγοι

Το να εγκλωβιστείς σε ένα έρημο νησί ακούγεται σαν εφιάλτης – αλλά ίσως δεν θα ήταν τόσο κακό αν ήσουν με τους κατάλληλους ανθρώπους. Είτε πρόκειται για κάποιον που θα ήταν μια ήρεμη παρουσία, είτε για κάποιον που μπορεί να δημιουργήσει διασκεδαστικές στιγμές ή πάλι με αυτόν που θα βγει νικητής σε μια κρίση! Είναι προφανές ότι ορισμένοι άνθρωποι θα έκαναν καλύτερη παρέα από άλλους. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια λένε οι αστρολόγοι ότι είναι τα καλύτερα ζώδια για να βρεθείτε σε ένα έρημο νησί, με τα διαφορετικά προσόντα τους!

6. Ζυγός

Οι Ζυγοί μπορεί να μην είναι το καλύτερο άτομο για να βοηθήσουν σωματικά σε ένα έρημο νησί, αλλά είναι υπέροχοι στο να κρατούν τη διάθεση και το ηθικό ψηλά! Πιστεύουν στην ισορροπία και τη δικαιοσύνη, η οποία λειτουργεί όταν προσπαθείτε να δημιουργήσετε μια θετική σχέση με τους άλλους.

Έχουν καθαρό κεφάλι και μπορούν να λύσουν διαφορές, μπορούν να βοηθήσουν στη διατήρηση του ηθικού και να ενσταλάξουν την ελπίδα σε μια μάλλον απελπιστική κατάσταση.

Επίσης, ως ζώδιο του Αέρα, είναι μια κοινωνική δύναμη. Η συζήτηση θα είναι πάντα ρέουσα όταν ένας Ζυγός είναι εκεί, καθώς και θα φροντίζει ώστε οι ανάγκες όλων να καλύπτονται όσο καλύτερα μπορούν.

5. Παρθένος

Οι ικανότητες προγραμματισμού και οι οργανωτικές ικανότητες του Παρθένου είναι ζωτικής σημασίας για την επιβίωση σε ένα έρημο νησί. Εκεί που άλλα ζώδια τα χάνουν, η Παρθένος θα είναι σε θέση να αξιολογήσει σχολαστικά τους διαθέσιμους πόρους και να αναπτύξει αποτελεσματικά συστήματα για τη διαχείριση τροφής, νερού και άλλων προμηθειών.

Εφόσον είναι ένα μεταβλητό ζώδιο της Γης, μπορούν να προσαρμοστούν γρήγορα στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες. Ωστόσο, να ξέρετε ότι οι τελειομανείς τους τάσεις και η ανάγκη τους να έχουν δίκιο όλη την ώρα μπορεί να ενοχλήσουν μερικούς ανθρώπους.

4. Κριός

Ο Κριός είναι το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου, γι’ αυτό τους αρέσει να ηγούνται και να είναι επικεφαλής. Είναι αυτοί που θα εξερευνήσουν το νησί, θα πολεμήσουν τα… θηρία και θα προμηθευτούν τροφή. Αυτό το ζώδιο είναι κυνηγός, πολεμιστής και σκληρά εργαζόμενος.

Ο Κριός δεν θα κάνει πάντα τις πιο πρακτικές ή λογικές επιλογές, αλλά τα πρωταρχικά του ένστικτα είναι ισχυρότερα από οποιοδήποτε άλλο ζώδιο και συχνά καθοδηγούνται για να πάρουν την καλύτερη απόφαση ακόμη και υπό έντονη πίεση. Λάβετε υπόψη ότι βάζουν τους εαυτούς τους πρώτους, ωστόσο, οπότε αν υπάρχει πιθανότητα να ξεφύγετε, μπορεί να σας αφήσουν πίσω!

3. Τοξότης

Ο Τοξότης μπορεί πραγματικά να διασκεδάσει όπου κι αν βρίσκεται. Είναι περιπετειώδεις, αισιόδοξοι και μπορούν πάντα να δουν το καλύτερο σε οποιαδήποτε κατάσταση.

Ως παγκόσμιοι ταξιδιώτες του ζωδιακού κύκλου, η εξερεύνηση αχαρτογράφητης περιοχής σαν ένα έρημο νησί βρίσκεται ακριβώς στην «τιμονιέρα» τους.

Με μια άσβεστη περιέργεια, αυτό το ζώδιο της Φωτιάς μπορούν να ανακαλύψουν λύσεις που σώζουν ζωές ή νέους τρόπους χρήσης υλικών και προμηθειών γύρω τους.

Και σε αντίθεση με τον Κριό, θα φροντίσουν όλοι οι άλλοι να αισθάνονται ασφαλείς και άνετα. Οι Τοξότες δεν χρειάζονται πολλά για να επιβιώσουν, επομένως θα ήταν έξυπνοι με τους πόρους τους. Επιπλέον, μπορούν να προσαρμοστούν πολύ πιο γρήγορα από άλλους.

2. Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι το πιο οργανωμένο και εργατικό ζώδιο, οπότε είναι σπουδαίοι ηγέτες. Είναι πρακτικοί και σοφοί και δεν φοβούνται να λερώσουν τα χέρια τους.

Δείτε Επίσης

«Εγκέφαλος ποπ κορν»: Η αλλαγή που προκαλείται από την τεχνολογία στην προσοχή μας

Αλλά οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου της Γης έχουν επίσης μια ηρεμιστική παρουσία και θα είναι εκεί για υποστήριξη εάν αισθάνεστε καταβεβλημένοι. Μπορούν εύκολα να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και θα ξέρουν τι να κάνουν ανεξάρτητα από τα εμπόδια που συναντούν.

Είναι επίσης ένα αξιόπιστο ζώδιο, επομένως πάντα είναι αφοσιωμένοι στον στόχο της επιβίωσης και μπορούν να αισθάνονται σιγουριά όσοι εξαρτώνται από αυτούς στις πιο δύσκολες στιγμές.

1. Υδροχόος

Ο Υδροχόος θα έδινε το καλύτερο και των δύο κόσμων σε ένα έρημο νησί γιατί πιστεύουν στη δύναμη της κοινότητας και των συστημάτων υποστήριξης, αλλά κατανοούν επίσης τη σημασία της ανεξαρτησίας.

Όχι μόνο είναι ανθρωπιστές στην καρδιά, αλλά οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου του Αέρα έχουν έναν καινοτόμο τρόπο σκέψης που θα μπορούσε να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από δύσκολες καταστάσεις.

Μπορούν να εξετάζουν σενάρια που άλλα ζώδια δεν θα μπορούσαν να ονειρευτούν, όσο κι αν προσπαθούσαν. Ξέρουν πώς να φτιάχνουν ένα ραδιόφωνο από καρύδες και μια βάρκα από φύλλα μπανάνας…

Και ας μην ξεχνάμε ότι είναι επίσης εξαιρετικοί στην επικοινωνία, οπότε θα σας βοηθήσουν να κάνετε την εμπειρία διασκεδαστική, ακόμα κι αν έχετε μείνει στο έρημο νησί… περισσότερο από όσο θα θέλατε.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.