Το πιο δυστυχισμένο ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Το πιο δυστυχισμένο ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Ο ήλιος, τα ουράνια τόξα και τα χαμόγελα δεν είναι για όλους. Ορισμένοι άνθρωποι περνούν τη ζωή με μισοάδειο ποτήρι και δεν φαίνεται να βρίσκουν χαρά σε τίποτα. Προχωρούν πολύ γρήγορα για να εκτιμήσουν τις μικρές στιγμές της ζωής. Σίγουρα, θα μπορούσαν απλώς να έχουν κακή διάθεση, αλλά οι αστρολόγοι λένε ότι το ωροσκόπιό τους θα μπορούσε επίσης να είναι ένας λόγος για τον οποίο αυτοί οι άνθρωποι είναι τόσο μελαγχολικοί. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε τα πιο δυστυχισμένα ζώδια, από ελαφρώς λυπημένα έως άθλια μίζερα.

6. Ιχθύες

Είναι δύσκολο να είσαι ευτυχισμένος όταν πάντα ξεφεύγεις από την πραγματικότητα. Οι Ιχθύες συχνά χάνουν πράγματα και μπορεί να απομονώνονται από καιρό σε καιρό επειδή είναι πάντα παγιδευμένοι μέσα στο κεφάλι τους.

Οι αστρολόγοι σημειώνουν ότι βρίσκουν χαρά στη φαντασία τους, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Στη ζωή, είναι επιρρεπείς στο μαρτύριο! Θα θυσιαστούν για το καλό των άλλων, αλλά μετά θα κλάψουν τον εαυτό τους ως θύμα.

Φαίνεται ότι δεν μπορούν να ξεφύγουν από αυτό το μονοπάτι προς τη θλίψη, ακόμα κι αν είναι συναισθηματικά ανθυγιεινό. Και ενώ μπορεί να φαίνονται χαρούμενοι με σύντομες εκρήξεις, είναι γενικά πιο πεσμένοι από τους περισσότερους.

5. Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι έχουν υψηλά πρότυπα και προσδοκίες για όλους, συμπεριλαμβανομένου του εαυτού τους. Αλλά αυτή η ανάγκη για επιτυχία μπορεί να είναι ο κλέφτης της χαράς.

Από τη μια πλευρά, αυτή η εστίαση στον σκοπό και τον στόχο μπορεί να είναι καλή, αλλά από την άλλη, μπορεί να προκαλέσει πολλή δυστυχία όταν τίποτα δεν φαίνεται αρκετά καλό.

Αυτά τα ζώδια της Γης επίσης δεν παίρνουν σχεδόν ποτέ ρίσκα επειδή φοβούνται πολύ να αποτύχουν. Το να παίζουν πάντα με ασφάλεια σίγουρα τους κάνει να χάνουν συναρπαστικά και χαρούμενα πράγματα.

4. Παρθένος

Όπως ο Αιγόκερως, έτσι και ο Παρθένος είναι ένα ζώδιο της Γης που έχει επίσης μη ρεαλιστικά πρότυπα για τον εαυτό του – είναι τελικά οι τελειομανείς του ζωδιακού κύκλου. Εξαιτίας αυτού, δεν είναι ποτέ πραγματικά ευτυχισμένοι.

Με τον πήχη να είναι τόσο ψηλά, ανεξάρτητα από το τι κάνουν ή πόσο σκληρά εργάζονται, θα μπορούσε πάντα να ήταν καλύτερα. Χωρίς περιθώρια για ακαταστασία ή αυθορμητισμό στη ζωή τους, η έλλειψη χαράς είναι πραγματική.

3. Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ανιδιοτελής, βάζοντας πάντα πρώτα τους άλλους ανθρώπους. Φανταστείτε πώς θα ήταν να δίνετε συνεχώς και να μην λαμβάνετε ποτέ… αρκετά εξουθενωτικό και αποθαρρυντικό.

Ο Καρκίνος πιστεύει ότι πρέπει να είναι η κόλλα που κρατά όλους τους άλλους μαζί. Υπάρχει μεγάλη πίεση σε αυτόν τον ρόλο, που μπορεί να τους κάνει να νιώθουν δυστυχισμένοι και ανικανοποίητοι. Και όταν αισθάνονται έτσι, αυτά τα καβούρια υποχωρούν στο καβούκι τους, ειδικά όταν έχουν πληγωθεί.

2. Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι το πιο έντονο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου και το έντονο αίσθημα οδηγεί σε δυστυχία. Αν πληγωθούν, αυτή η πληγή πηγαίνει βαθιά, ειδικά αν τους πρόδωσε κάποιος κοντά τους.

Δείτε Επίσης

«Εγκέφαλος ποπ κορν»: Η αλλαγή που προκαλείται από την τεχνολογία στην προσοχή μας

Αυτά τα συναισθηματικά ζώδια του Νερού είναι κλειστά, αλλά θέλουν να τα αγαπούν όπως κάθε άλλο ζώδιο. Έχουν την τάση να προσκολλώνται σε καταστάσεις για πολύ καιρό και που ουσιαστικά ανασύρει τη δική τους δυστυχία.

Οι Σκορπιοί είναι ειδικοί στο να απορροφούν τις «κακές δονήσεις» των άλλων ανθρώπων [ακόμα και] αν δεν το γνωρίζουν. Αυτό μπορεί να τους αφήσει με βαριά ενέργεια που πιθανότατα δεν τους ανήκει αλλά προκαλεί ένα παλιρροϊκό κύμα δυστυχίας.

1. Κριός

Ο Κριός επιδιώκει πάντα αυτό που θέλει. Αν δεν το επιτύχουν, η ατμόσφαιρα τους μετατρέπεται σε ένα μίζερο παιδί—και, είναι τα πρωτότοκα του ζωδιακού κύκλου.

Παγιδεύονται υπερβολικά στο τελικό αποτέλεσμα σε αντίθεση με το ταξίδι, που τελικά τους κάνει το πιο δυστυχισμένο ζώδιο, ενώ ούτε ο εγωισμός τους βοηθάει.

Αυτά τα ζώδια της Φωτιάς είναι πάντα εν κινήσει, οπότε η επιβράδυνση για να απολαύσουν τις μικρές απολαύσεις της ζωής δεν είναι απαραίτητα στο μυαλό τους. Μην εκπλαγείτε αν είναι συνεχώς συνοφρυωμένοι ή σκυθρωποί γιατί τα χαμόγελα είναι σπάνια για αυτούς.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.