Τα λιγότερο «παρηγορητικά» ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Τα λιγότερο «παρηγορητικά» ζώδια, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Εάν είστε στενοχωρημένοι ή χρειάζεστε συναισθηματική υποστήριξη, ξέρετε ότι υπάρχουν πάντα ορισμένα άτομα στα οποία μπορείτε να στηριχτείτε και άλλα που πρέπει να αποφύγετε με κάθε κόστος. Αυτοί οι άνθρωποι δεν μπορούν να ασχοληθούν πραγματικά. Είναι πιο πιθανό να σας δώσουν ένα σύντομο χάδι στην πλάτη παρά μια μεγάλη, παρηγορητική αγκαλιά. Ανακαλύψτε ποια ζώδια νοιάζονται λιγότερο για τα προβλήματά σας από το αυτό που θα σας νοιαστεί λίγο έως αυτό που δεν θα ασχοληθεί καθόλου!

6. Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Χάρη στη διττή τους φύση, οι Δίδυμοι μπορεί να είναι λίγο υπερβολικά πέρα δώθε για μερικούς ανθρώπους. Οι Δίδυμοι έχουν δύο πρόσωπα και μπορεί να φαίνεται ότι νοιάζονται, αλλά θα μοιραστούν τα μυστικά σας σαν ένα… καρδιοχτύπι.

Ξέρετε ότι αυτό το ζώδιο του Αέρα λατρεύει να μιλάει, αλλά μερικές φορές δεν έχουν τα πιο ανακουφιστικά πράγματα να πουν. Είναι επίσης ένα μεταβλητό ζώδιο που σημαίνει ότι είναι προσαρμοστικοί και ευέλικτοι, αλλά σημαίνει επίσης ότι είναι ασυνεπείς και ίσως και λίγο αναξιόπιστοι.

Οι Δίδυμοι είναι γρήγοροι στοχαστές, αλλά η τάση τους να αλλάζουν από θέμα σε θέμα τους κάνει να φαίνονται αδιάφοροι για οποιοδήποτε είδος βαθύτερης, πιο ουσιαστικής συνομιλίας.

Τείνουν να ακολουθούν τη ροή και να στέκονται στα ενδιαφέροντά τους, γεγονός που μπορεί να δυσκολέψει τους άλλους να αισθάνονται ότι λαμβάνουν ένα σταθερό επίπεδο προσοχής ή υποστήριξης

5. Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Οι Τοξότες έχουν γενικά μια θετική άποψη για τη ζωή, αλλά δεν τους αρέσει να κάθονται ήσυχοι ή να μένουν σε ένα μέρος για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Αυτό μπορεί μερικές φορές να τους κάνει ανήσυχους και να επικεντρώνονται στη δική τους προσωπική ανάπτυξη παρά στο να νοιάζονται για τους άλλους.

Ως ζώδιο της Φωτιάς, είναι παθιασμένοι με τόνους ενέργειας. Εκτιμούν την ελευθερία και την ανεξαρτησία τους περισσότερο από κάποια άλλα ζώδια. Εξαιτίας αυτού, φαίνονται εγωιστές και αδιάφοροι για τους γύρω τους – αλλά αν τους γνωρίζετε αρκετά καλά, θα σας είναι πιστοί.

4. Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Οι Σκορπιοί έχουν έναν αέρα μυστηρίου και θα κάνουν τα πάντα για να πάρουν αυτό που θέλουν. Δεν τους αρέσει να τους λένε τι να κάνουν και δυσκολεύονται να βασιστούν στους άλλους.

Είναι δύσκολο για τους ανθρώπους να τους πλησιάσουν, καθώς συχνά έχουν μια αρνητική προοπτική που δεν φωνάζει ακριβώς «Νοιάζομαι για σένα». Χρειάζεται λίγος χρόνος για να εμπιστευτούν αυτοί οι άνθρωποι και δεν το παίρνουν καλά όταν τους αδικούν — επομένως είναι καλύτερο να παραμείνετε στην καλή τους πλευρά.

Η ανεξαρτησία και η απροθυμία τους να είναι ευάλωτοι μπορεί να τους δυσκολεύει να συνδεθούν με άλλους συναισθηματικά. Είναι ζώδιο του Νερού, που τους κάνει πιο συναισθηματικούς και διαισθητικούς. Αλλά τείνουν να είναι πιο κλειστοί στον εαυτό τους και μυστικοπαθείς, κάτι που τους κάνει να φαίνονται αδιάφοροι.

3. Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Αν ψάχνετε για συμπάθεια, μην καλείτε έναν Υδροχόο. Ως ζώδιο του Αέρα, ξέρουν να επικοινωνούν καλά, αλλά δεν σημαίνει ότι το θέλουν απαραίτητα. Λόγω του μοναδικού τρόπου σκέψης τους, προτιμούν τη λογική και τη ψυχραιμία από τα έντονα συναισθήματα.

Είναι επίσης γνωστοί για την τάση τους να είναι επαναστατικοί και αντισυμβατικοί, κάτι που μπορεί να τους δυσκολέψει να συμμορφωθούν με τις παραδοσιακές αξίες της φροντίδας και της τρυφερότητας. Αποφεύγουν ενεργά να εμπλακούν σε δράματα άλλων ανθρώπων, απλά επειδή δεν τους νοιάζει κάτι τέτοιο.

2. Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Φαίνεται ότι ο Αιγόκερως είναι απασχολημένος με την καριέρα του όλη την ώρα. Τους κυβερνά ο Κρόνος, ο πλανήτης που διέπει την πειθαρχία και τη δομή.

Δείτε Επίσης

«Εγκέφαλος ποπ κορν»: Η αλλαγή που προκαλείται από την τεχνολογία στην προσοχή μας

Είναι γνωστοί για την επίτευξη των στόχων τους, καθώς και για τις πρακτικές τους προοπτικές. Ωστόσο, αυτό έρχεται συχνά σε βάρος των σχέσεών τους και της συναισθηματικής τους σχέσης με τους άλλους.

Δεδομένου ότι είναι ζώδιο της Γης, είναι πιο προσγειωμένοι και είναι λιγότερο πιθανό να επηρεαστούν από τα συναισθήματά τους. Θα τους δείτε να δίνουν προτεραιότητα στον εαυτό τους και τη δική τους επιτυχία παρά να νοιάζονται για τους άλλους.

1. Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Ο Κριός είναι γνωστός για το ότι είναι λίγο επιθετικός, ειδικά όταν πρόκειται να είναι επικεφαλής ή να πάρει αυτό που θέλει. Η ήττα δεν είναι επιλογή για αυτούς.

Είναι επίσης παρορμητικοί και δεν μασούν τα λόγια τους – το να σκέφτονται τα συναισθήματά σας δεν περιλαμβάνεται στη λίστα με τις υποχρεώσεις τους. Εξαιτίας αυτού, είναι το λιγότερο παρηγορητικό ζώδιο.

Η ψυχρή και ανταγωνιστική φύση τους, τους αφήνει αδιάφορους για αυτούς που πρέπει να πατήσουν καθώς σκαρφαλώνουν στην κορυφή. Σχεδόν πάντα βάζουν τον εαυτό τους πρώτο και αν προσπαθήσουν να προσφέρουν παρηγοριά, πιθανότατα θα αισθανθούν αναγκασμένοι.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.