Τι μου λείπει; Η Νο1 ανάγκη στη ζωή μας, σύμφωνα με το ζώδιο μας!

Τι μου λείπει; Η Νο1 ανάγκη στη ζωή μας, σύμφωνα με το ζώδιο μας!

Με βάση το ζωδιακό κύκλο, κάθε ζώδιο μοιάζει να έχει τις δικές του ηθικές αξίες, χαρακτηριστικά, προτιμήσεις, πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Υπάρχει, όμως, ένα σημείο που αν και καθορίζει την υπόσταση κάθε ζωδίου μοιάζει να λείπει από την καθημερινότητά μας. Ποιο είναι και πώς μπορούμε να το εντάξουμε στη ρουτίνα μας;

Κριός: Αναγκαίος ο προσωπικός χρόνος!

Ως ζώδιο της Φωτιάς που κυβερνάται από τον πλανήτη Άρη, είστε τόσο κοινωνικοί που θυμίζετε συχνά πολιτικό σε προεκλογική εκστρατεία! Οι χειραψίες δίνουν και παίρνουν, τα φιλιά στα μωρά είναι η αδυναμία σας, ενώ οι υποσχέσεις ρέουν από το στόμα σας!

Μακροπρόθεσμα, η ικανότητά σας να γοητεύετε τους ανθρώπους γύρω σας, αλλά πιέζοντας κατά κάποιο τρόπο τον εαυτό σας είναι κάτι καλό. Αυτό που χρειάζεστε, όμως, για να εναρμονιστείτε με τη θετική πλευρά των πραγμάτων είναι ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείτε να δραπετεύσετε κάθε ημέρα, μακριά από την τρέλα του πλήθους. Ένα μέρος όπου θα μπορείτε να αποφύγετε τον θόρυβο, να αναπνεύσετε βαθιά και να απολαύσετε τη μοναξιά!

Ταύρος: Διάθεση για συμβιβασμό!

Είστε ένας πεισματάρης Ταύρος! Κανείς και πουθενά δεν μπορεί να σας υποδείξει τι να κάνετε ή πώς να σκεφτείτε. Είστε πολύ υπερήφανοι, «έχετε πρότυπα» και «δεν κάνετε ποτέ πίσω»!

Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό στο να είστε ηθικοί σύμφωνα με τις απόψεις σας και να διεκδικείτε το δίκιο σας, αλλά μερικές φορές αυτή η σκληροπυρηνική συμπεριφορά φαντάζει ως υποχρέωση προς τον εαυτό σας και όχι ως ένα θετικό στοιχείο που σας χαρακτηρίζει.

Θα είστε πιο ευτυχισμένοι και ήρεμοι εάν αλλάξετε κάπως τη στάση σας απέναντι στα πράγματα, μετατρέποντας ας πούμε τη φράση «ο δρόμος μου» σε «αυτοκινητόδρομο». Μην ξεχνάτε πως μερικές φορές όταν αρνείστε να εγκαταλείψετε δυο-τρία εκατοστά είναι πιθανόν να χάσετε χίλια μέτρα!

Δίδυμοι: Οργάνωση και πειθαρχία!

Η ζωή σας είναι τόσο γεμάτη! Σε μια αέναη κίνηση βρίσκεστε σε έναν ανεμοστρόβιλο από εργασίες, υποχρεώσεις και λογαριασμούς – μια κατάσταση που μπορεί να σας εξουθενώσει.

Έχετε τόσα πολλά στο μυαλό σας, ώστε κάποιες φορές αισθάνεστε πως θα εκραγείτε! Με τόσες αμέτρητες υποχρεώσεις δεν είναι τυχαίο που κάποιες φορές δεν τα βγάζετε πέρα.

Αυτή η κατάσταση πρέπει να αλλάξει! Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, θα πρέπει να ξεκινήσετε να φτιάχνετε λίστες τόσο με τους μακροπρόθεσμους στόχους σας όσο και με τα πράγματα που πρέπει να κάνετε σε καθημερινή βάση. Είναι αναγκαίο να βάλετε μια τάξη στη ζωή σας, πριν πνιγείτε στο χάος!

Καρκίνος: Ώρα για ενδοσκόπηση!

Σπαταλάτε τον χρόνο σας αναλύοντας το τι συμβαίνει στους γύρω σας και σκέφτεστε τι μπορεί να απασχολεί τους άλλους ανθρώπους, γενικότερα. Μια λανθασμένη κίνηση, καθώς όπως είπε και ο περίφημος Λέων Τολστόι «Όλοι σκέφτονται να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανείς δεν σκέφτεται να αλλάξει τον εαυτό του!».

Στην πραγματικότητα, όμως, είναι πολύ πιο εύκολο να αλλάξεις τον εαυτό σου παρά να αλλάξεις κάποιον άλλο! Ακόμα και εάν θέλετε να αλλάξετε τον κόσμο, το καλύτερο είναι να ξεκινήσετε με εσάς τους ίδιους.

Κατανοώντας αρχικά τα δικά σας λάθη και βάζοντάς τα σε προτεραιότητα, ώστε να φροντίσετε βήμα-βήμα να διορθώσετε τα κακώς κείμενα θα έχετε όλο τον χρόνο να βελτιώσετε τη δική σας ζωή και όχι, να προσπαθείτε αδίκως να διορθώσετε κάποιον άλλον!

Λέων: Στιγμές ταπεινοφροσύνης!

Αντικρύζοντας μία αγέλη λιονταριών μία λέξη έρχεται στο μυαλό μας: «υπερηφάνεια»! Το ίδιο υπερήφανος, όμως, είναι και ο Λέων μόνος του! Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις γίνεστε και εσείς οι ίδιοι θύμα τής υπερηφάνειας σας, με αποτέλεσμα να κάνετε λάθη.

Ακόμα και εάν δεν το παραδέχεστε, σκεφθείτε πως τα λάθη είναι ανθρώπινα και μια σθεναρή άρνηση θα μπορούσε να προκαλέσει προβλήματα. Για να μπορέσετε να έρθετε σε αρμονία με το είναι σας θεωρείται σκόπιμο να κατεβάσετε το «Εγώ» σας μία βαθμίδα.

Εάν δεν καταφέρετε να ταπεινώσετε τον εαυτό σας, κάποιος άλλος ίσως προσφερθεί να κάνει αυτό το δύσκολο έργο, εύκολο για εσάς. Είναι κρίμα, αντί να μετριάσετε τον εγωισμό σας τελικά, να ταπεινωθείτε από κάποιον άλλον!

Παρθένος: Κοιτάξτε τον εαυτό σας!

Είστε οι υπέροχοι άνθρωποι του ζωδιακού! Το πρόβλημα είναι ότι είστε τόσο πρόθυμοι να βοηθήσετε τους άλλους που συχνά καταλήγετε να παραμελείτε τον εαυτό σας.

Αφήστε όσους προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τη γενναιοδωρία σας να φροντίσουν μόνοι τους τον εαυτό τους. Εσείς έχετε τα δικά σας προβλήματα και αξίζει να δώσετε λίγο χρόνο στον εαυτό σας!

Ζυγός: Αλλαγή, τώρα!

Είστε τόσο δομημένοι και πειθαρχημένοι, ενώ ταυτόχρονα ασχολείστε και με την παραμικρή λεπτομέρεια, με αποτέλεσμα η ζωή σας να φέρνει στον νου στρατιωτική πειθαρχία, μέσα από ένα κλίμα μονοτονίας που ήδη θα έχει αρχίσει να σας φθείρει.

Το σημαντικό είναι να κάνετε κάτι για να ξεφύγετε από την καθημερινή σας ρουτίνα και τις διάφορες τελετουργίες που θέλετε να ακολουθείτε με ευλάβεια. Εάν μπορείτε να πάρετε μια μέρα ρεπό, ακολουθήστε επιτέλους το ένστικτό σας και βγείτε από τα όρια!

Πώς θα σας φαινόταν ένα αυτοσχέδιο οδικό ταξίδι, χωρίς πρόγραμμα; Μπορείτε επίσης, να μείνετε μακριά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για μία ημέρα και να αυτοσχεδιάσετε. Απλά, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας και επενδύστε στην αλλαγή!

Σκορπιός: Κλείσιμο υποθέσεων!

Έχετε τη συνήθεια να μένετε κολλημένοι στο παρελθόν. Να αναλογίζεστε γεγονότα που σας δημιουργούν άγχος. Εντάξει! Μπορεί να υπάρχει κάτι στο παρελθόν σας που νιώθετε ότι σας στοιχειώνει. Έχετε ήδη χάσει πολύτιμο χρόνο αγωνιώντας για αυτήν την κατάσταση.

Χρειάζεται να χάνετε ακόμα και τώρα, τον ύπνο σας τα βράδια αναθεωρώντας τα γεγονότα και να βασανίζετε τον εαυτό σας για το τι θα μπορούσατε να είχατε κάνει, ώστε να καταφέρνατε να αλλάξετε τα σημερινά δεδομένα; Δεν υπάρχει λόγος! Είναι πολύ αργά!

Το παρελθόν είναι παρελθόν και σίγουρα, δεν μπορούμε να γυρίσουμε τον χρόνο πίσω! Ακόμα και εάν σας φανεί αρκετά σκληρό να ξεχάσετε και να προχωρήσετε στο σήμερα και στο μέλλον, πρέπει να το κάνετε γιατί το αξίζετε!

Τοξότης: Πατήστε στη γη!

Διακατέχεστε από μια ακατανίκητη περιέργεια και ο κρυφός σας πόθος να εξερευνήσετε μακρινούς γαλαξίες, μερικές φορές σας απομακρύνει από την πραγματικότητα με αποτέλεσμα να χάνεστε μέσα στο όνειρο!

Δείτε Επίσης

Αυτά είναι τα χρώματα που προτιμούν οι γυναίκες στους άνδρες, σύμφωνα με την επιστήμη!

Αυτό που είναι πολύ σημαντικό για εσάς είναι να διαφοροποιήσετε τις καταστάσεις ξεχωρίζοντας το τι είναι άξιο της προσοχής σας με βάση τη διάθεσή σας για εξερεύνηση και το τι είναι πραγματικά άπιαστο.

Αντί να πετάτε στα σύννεφα φροντίστε να προσγειωθείτε στη γη! Ακόμα και εάν κάτι τέτοιο σας φαίνεται εξαιρετικά πληκτικό, όπου τίποτα συναρπαστικό δεν πρόκειται να συμβεί, μην ανησυχείτε! Θα είναι ο δικό σας, νέος παράδεισος που θα απολαύσετε με όλες σας τις αισθήσεις!

Αιγόκερως: Αφορμή για διασκέδαση!

Οι πιο υπεύθυνοι του ζωδιακού, αναμφισβήτητα αξιόπιστοι και με πίστη στους στόχους τους! Διακρίνονται για την απαράμιλλη εργατικότητά τους με αποτέλεσμα οι εκάστοτε εργοδότες να κονταροχτυπιούνται για να τους εντάξουν στο δυναμικό τους.

Στην πραγματικότητα, είστε πολύ καλοί και αυτό είναι και το ατού σας, αλλά κυριαρχείστε από τη λογική. Ήρθε η ώρα να κάνετε ένα διάλειμμα. Να ξεφύγετε από τις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Αφεθείτε και χαλαρώστε…

Περιπλανηθείτε στη φύση, μυρίστε τα λουλούδια, αγγίξτε το γρασίδι! Επισκεφθείτε ένα λούνα παρκ και γίνετε και πάλι παιδί! Ζήστε το σήμερα – η ζωή είναι πιο σύντομη από όσο νομίζετε!

Υδροχόος: Νέος φίλος – νέες προοπτικές!

Είστε ένας σπουδαίος και δημιουργικός στοχαστής! Κάποιος που μπορεί να αντιμετωπίσει οποιοδήποτε πρόβλημα και να το διαχειριστεί από μία εκπληκτικά μοναδική οπτική γωνία.

Θα πρέπει να υπολογίσετε, όμως, πως κανείς δεν είναι τόσο δημιουργικός και διορατικός ώστε να μπορεί να καταλάβει τα πάντα. Υπάρχουν και όρια! Αυτό που χρειάζεστε πραγματικά είναι ένας νέος φίλος.

Ένα άτομο που θα μπορεί να βλέπει τα πράγματα με τρόπους που ίσως να μην έχουν περάσει ποτέ από το μυαλό σας, δηλαδή ένα νέο ζευγάρι μάτια για τις αναζητήσεις και τα προβλήματά σας!

Ιχθύες: Επιστροφή στην πραγματικότητα!

Ως ζώδιο του Νερού, με κυβερνήτη τον ονειροπόλο πλανήτη Ποσειδώνα, είστε εξαιρετικά συναισθηματικοί, οι μεγάλοι μυστικιστές του ζωδιακού κύκλου, με μια σοφία που ρέει αβίαστα!

Μερικές φορές, όμως, μοιάζει πολύ εύκολο για εσάς να χαθείτε στο.. Διάστημα και αυτό είναι κάτι που τελικά, σας πηγαίνει πίσω. Τώρα είναι η καλύτερη στιγμή για να κατεβείτε από τα σύννεφα και να πατήσετε με σταθερά βήματα στο έδαφος!

Ακόμα και τις στιγμές που χαλαρώνετε, σταματήστε τις ονειροπολήσεις αλλά και τις αγχώδεις σκέψεις. Η ζωή είναι ωραία όταν ζείτε την κάθε σας ημέρα!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.