Το πιο ματαιόδοξο ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Το πιο ματαιόδοξο ζώδιο, σύμφωνα με τους αστρολόγους

Έχετε κάποιο μέλος της οικογένειας που δεν μπορεί να αντισταθεί να κοιτάξει τον εαυτό του σε κάθε καθρέφτη από όπου περνάει; Γνωρίζετε έναν συνάδελφο που κάθε συζήτηση περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του; Έχετε φίλους που πιστεύουν ότι όλοι σε ένα δωμάτιο ασχολούνται μόνο με αυτούς; Διαβάστε παρακάτω για να ανακαλύψετε αν εμπίπτουν σε αυτή τη λίστα με τα έξι πιο ματαιόδοξα ζώδια, από ελαφρώς εγωκεντρικά έως εξαιρετικά εγωιστικά.

Μερικοί άνθρωποι είναι τόσο ματαιόδοξοι που πιθανώς νομίζουν ότι αυτή η ιστορία αφορά αυτούς! Και σε αυτή την περίπτωση θα είχαν δίκιο. Μετά από διαβούλευση με αστρολόγους, φαίνεται ότι ο λόγος που μερικοί άνθρωποι είναι τόσο ματαιόδοξοι, θα μπορούσε να έχει να κάνει με την ημερομηνία γέννησής τους!

Ζυγός
6. Ζυγός

Οι Ζυγοί θέλουν να δείχνουν όσο το δυνατόν καλύτερα ανά πάσα στιγμή!  Λατρεύουν να περιποιούνται τον εαυτό τους, τους αρέσει το λαμπερό μανικιούρ και τα φανταχτερά κουρέματα. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη, τον πλανήτη της ομορφιάς και της πολυτέλειας, οι Ζυγοί είναι «ευάλωτοι» σε οτιδήποτε είναι ευχάριστο στο μάτι.

Αυτή η εστίαση στην εμφάνιση συχνά σημαίνει ότι θα προσελκύσουν… ομοϊδεάτες. Στους κοινωνικούς τους κύκλους, είναι αληθινοί μαγνήτες και συχνά είναι το πιο ελκυστικό άτομο σε έναν χώρο. Σημαίνει επίσης ότι είναι πιθανό να βασίσουν τους φίλους και τους συντρόφους τους στην εμφάνιση.

Είναι πολύ επιλεκτικοί με το ποιον συναναστρέφονται και αν αισθάνονται ότι κάποιος θα τους κάνει να φαίνονται άσχημοι, πιθανότατα θα κρατήσουν αποστάσεις.

Ιχθύες
5. Ιχθύες

Οι Ιχθύες μπορεί να φαίνονται σαν έκπληξη, καθώς είναι περισσότερο γνωστοί ως ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, αλλά κρυφά είναι λίγο εμμονικοί με τον εαυτό τους.

Μπορεί να έχουν έντονη συνείδηση του εαυτού τους, επομένως παίρνουν την προσωπική εικόνα και τη φήμη τους απίστευτα σοβαρά. Λόγω της διαισθητικής του φύσης, αυτό το ζώδιο γνωρίζει πολύ καλά τι σκέφτονται οι άλλοι.

Δεν χρειάζονται πολλά για να καταρρακωθεί το εγώ ενός Ιχθύ. Αυτή η συνεχής έγνοια τους, ότι θα κριθούν τους κάνει να συμπεριφέρονται με κάποιες φορές με ματαιόδοξο τρόπο, μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσουν τους ανθρώπους.

Αν ξέρουν ότι αγαπάς τη μόδα, μπορεί να καυχιούνται για την ακριβή τους τσάντα. Ή αν αισθάνονται ότι πιστεύετε ότι είστε πιο έξυπνοι από αυτούς, μπορεί να αρχίσουν να ξεστομίζουν μεγάλα λόγια άσκοπα.

Ταύρος
4. Ταύρος

Οι Ταύροι μπορεί να φαίνονται προσγειωμένοι, αλλά επειδή κυβερνώνται επίσης από την Αφροδίτη, θέλουν πάντα να περιβάλλονται από όμορφα πράγματα. Το ζώδιο περιγράφεται ως υλιστικό και αυτό τους κάνει να έχουν «λοξές προτεραιότητες και μερικές φορές να είναι… ρηχοί.

Όμως, παρά το γεγονός ότι μερικές φορές απορροφώνται από τον εαυτό τους, οι Ταύροι είναι καλόκαρδοι άνθρωποι στον πυρήνα τους. Η ματαιοδοξία τους μπαίνει στο παιχνίδι όταν χάνουν από τα μάτια τους τι είναι πραγματικά σημαντικό ή όταν παγιδεύονται στην επιδίωξη της δικής τους τελειότητας.

Δίδυμοι
3. Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι δεν κοιτάζονται πάντα στον καθρέφτη, αλλά θέλουν συνεχώς να μιλούν για τις δικές τους περιπέτειες. Η σωματική ματαιοδοξία είναι λιγότερο πρόβλημα με τους Διδύμους, αλλά η εμπλοκή με τον εαυτό τους μπορεί πραγματικά να γίνει το μοιραίο τους ελάττωμα.

Κυβερνούνται από τον Ερμή, τον πλανήτη της επικοινωνίας, επομένως «δεν αγαπούν τίποτα περισσότερο από την αλληλεπίδραση με τους άλλους. Ωστόσο, το ότι μιλάνε πολύ, δεν είναι το πραγματικό ζήτημα. Είναι το γεγονός ότι αυτό το ζώδιο είναι επιρρεπές στο να είναι μονόπλευρο στις συζητήσεις και να ξεχνά να ασχοληθεί με το άλλο άτομο.

Δείτε Επίσης

Τα καλύτερα χειμερινά ραντεβού ανάλογα με το ζώδιο σας

Αν χρειαστεί να πείτε κάτι σε έναν Δίδυμο, μπορείτε σίγουρα να τον διακόψετε, αλλά πιθανότατα θα αναφέρει τι περνάει και θα ελαχιστοποιήσει το δικό σας πρόβλημα ή θέμα.

Σκορπιός
2. Σκορπιός

Οι Σκορπιοί έχουν μεγάλο εγωισμό για έναν καλό λόγο – οι άνθρωποι τους αγαπούν. Ως σταθερό ζώδιο του Νερού, το μυστήριο και η ψευδαίσθηση στηρίζουν την ψυχή του Σκορπιού και το ζώδιο γνωρίζει πολύ καλά πόσο δελεαστική είναι η σκοτεινή του προσωπικότητα.

Έχουν συνηθίσει σε αυτή την προσοχή και επομένως πιστεύουν ότι ό,τι κάνουν είναι τέλειο. Μην μπείτε καν στον κόπο να προσπαθήσετε να τους διορθώσετε ή να τους επικρίνετε.

Η ματαιοδοξία του Σκορπιού επεκτείνεται και στη σωματική εμφάνιση. Είναι απίστευτα αισθησιακά άτομα, που συχνά έλκονται από τα πιο ελκυστικά άτομα και προσπαθούν παρομοίως να κάνουν τον εαυτό τους να φαίνεται  γοητευτικός.

Λέων
1. Λέων

Οι Λέοντες πιστεύουν ειλικρινά ότι ο κόσμος περιστρέφεται γύρω τους και, κατά κάποιο τρόπο, πράγματι συμβαίνει. Με κυβερνήτη τον Ήλιο, το κυριολεκτικό κέντρο του ηλιακού μας συστήματος, δεν είναι περίεργο να βρίσκονται στο επίκεντρο και οι ίδιοι.

Όπως και ο Σκορπιός, έχουν συνηθίσει να είναι το τραβούν την προσοχή παντού, από τα πάρτι μέχρι τον εργασιακό χώρο. Ως τολμηρό και ζωηρό ζώδιο της φωτιάς, λαχταρούν τα φώτα της δημοσιότητας ή να αποτελούν τα καυτά κουτσομπολιά της πόλης! Και θα κάνουν τα πάντα για να βεβαιωθούν ότι θα έχουν αυτή την τόνωση του εγώ.

Ωστόσο, παρόλο που οι Λέοντες περιμένουν να είναι το επίκεντρο οποιουδήποτε σκηνικού, αν δεν είναι το κύριο «αξιοθέατο», πιθανόν να έχετε και… την επίπληξή τους. Αυτό είναι το πραγματικό δείγμα της ματαιοδοξίας: το να πιστεύεις ότι είστε ο καλύτερος ή ο πιο σημαντικός, ακόμη και αν οι αντιδράσεις των άλλων δεν συνηγορούν με αυτό!

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.