8 σημάδια ότι ο σύντροφός σας, σας χρησιμοποιεί

8 σημάδια ότι ο σύντροφός σας, σας χρησιμοποιεί

Το δύσκολο με τις σχέσεις είναι ότι όταν εμπλέκεται η καρδιά μας, με άλλα λόγια ότι τα συναισθήματά μας, μας τυφλώνουν. Ωστόσο, το να σας χρησιμοποιούν, δεν είναι καλό συναίσθημα. Ανεξάρτητα από το αν σας χρησιμοποιούν για χρήματα, σεξ, αποκούμπι ή οποιονδήποτε άλλο σκοπό, σε κανέναν δεν αρέσει να χρησιμοποιείται. Χρησιμοποιήστε τις παρακάτω πληροφορίες σε συνδυασμό με τη διαίσθησή σας. Ακούστε τον εαυτό σας, ρωτήστε τους φίλους και την οικογένειά σας και πάρτε μια απόφαση που εξυπηρετεί καλύτερα εσάς και την κατάστασή σας. Εδώ είναι 8 σημάδια ότι σας χρησιμοποιούν.

Οι τοξικοί σύντροφοι είναι συχνά χειριστικοί και πολύ καλοί στο να συγκαλύπτουν αυτό που κάνουν. Μπορεί πραγματικά να σε αγαπάει, αλλά σου κάνει κακό επειδή ο ίδιος είναι σε ένα χάλι. Αλλά το χειρότερο είναι όταν απλώς προσποιείται ότι σε αγαπάει. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσεις, αλλά κάποιος που θα χρησιμοποιήσει την καρδιά και την ψυχή σου εναντίον σου για να πάρει αυτό που θέλει είναι κάποιος που είναι καλύτερα να μείνει μόνος του. Εάν υποψιάζεστε ότι σας χρησιμοποιούν, δείτε τα σημάδια:

1. Είναι καλοί μόνο όταν θέλουν κάτι

Όποτε θέλουν κάτι, ξαφνικά έχουν την καλύτερη συμπεριφορά. Ωστόσο, αυτό κρατάει μόνο κατά τη διάρκεια του χρόνου που προσπαθούν να σας κάνουν να κάνετε αυτό που θέλουν και μόλις αποκτήσουν αυτό που χρειάζονται, επιστρέφουν ξανά στις κακές συμπεριφορές τους.

2. Είναι ασυνεπείς

Τη μια μέρα σε αγαπούν, την άλλη δεν σε αντέχουν. Τη μια στιγμή είναι όλο μέσα και την άλλη είναι όλο έξω. Ποτέ δεν ξέρετε πραγματικά πού βρίσκεστε με αυτό το άτομο και τα συναισθήματα και οι επιθυμίες του είναι… παντού.

3. Αγνοούν τα όριά σας ξανά και ξανά

Κάθε φορά που διεκδικείτε ένα όριο, το καταπατούν με όλους τους τρόπους.  Δεν σέβονται τα όριά σας ή τα τελεσίγραφά σας. Αν συμβαίνει συνέχεια αυτό, τότε δεν σας σέβονται καθόλου.

4. Τα πάντα είναι πάντα για αυτούς

Τα πάντα αφορούν αυτούς. Όταν μιλάς μαζί τους, κυριαρχούν στη συζήτηση. Όταν πρόκειται να πάρουν μια απόφαση, είναι ο δικός τους δρόμος ή… πάρε δρόμο! Εάν βρίσκεστε σε μια κατάσταση στην οποία τα πάντα αφορούν τον άλλον και το τι θέλει, αυτή δεν είναι καλή συμπεριφορά που ευνοεί μια σχέση.

5. Οι ανάγκες σας δεν λαμβάνονται ποτέ υπόψη

Ένας σύντροφος που απλώς σας χρησιμοποιεί δεν θα σας υπολογίζει καθόλου. Για αυτούς, είστε απλώς ένα πιόνι που μπορούν να χρησιμοποιήσουν για να πάρουν αυτό που θέλουν. Κάθε φορά που προσπαθείτε να εκφράσετε αυτό που νιώθετε, είναι πιθανόν ότι δεν θα σας μιλήσουν και θα σας αγνοήσουν.

6. Οι φίλοι και η οικογένειά σας σας είπαν να προσέχετε

Μια σημαντική στιγμή που «χτυπά το καμπανάκι κινδύνου» είναι όταν έχετε ήδη μια κακή διαίσθηση και μετά οι φίλοι και η οικογένειά σας επιβεβαιώνουν και οι δύο τις υποψίες σας.

Δείτε Επίσης
Τι κάνουμε αν δεν είμαστε ικανοποιημένες από τη σεξουαλική μας ζωή;

Ενώ ένας φίλος ή μέλος της οικογένειας που λέει κάτι μπορεί να μην είναι μεγάλη υπόθεση, αν έχετε πολλούς φίλους και μέλη της οικογένειας που εκφράζουν τις απόψεις τους για εσάς και όλοι πιστεύουν ότι σας χρησιμοποιούν, ίσως είναι καιρός να ακούσετε.

7. Δεν είναι στοργικοί

Εάν κάποιος σας δείχνει αγάπη μόνο όταν θέλει κάτι, και ποτέ οποιαδήποτε άλλη στιγμή, αυτό είναι ένα σημάδι ότι σας χρησιμοποιεί. Κάποιος που είναι μαζί σας επειδή το θέλει (όχι επειδή νιώθει ότι πρέπει ή επειδή θέλει να σας χρησιμοποιήσει) θα σας δείξει ανοιχτά αγάπη και στοργή.

8. Σε θέλουν μόνο με τους όρους τους

Εάν κάποιος σας αγαπά υπό όρους, αυτό είναι επίσης ένα σημάδι ότι σας χρησιμοποιούν. Για παράδειγμα, εάν ο σύντροφός σας πει, «Θα σε αγαπούσα πολύ περισσότερο αν _______» ή «αν έκανες αυτό το πράγμα για μένα, θα σε αγαπούσα τελικά», είναι ένα από τα σημαντικότερα σημάδια ότι αποτελείται αντικείμενο προς… χρήση.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.