Ζώδια: Το πιο όμορφο μήνυμα αγάπης για τον εαυτό μας για τον Φεβρουάριο του 2024

Ζώδια: Το πιο όμορφο μήνυμα αγάπης για τον εαυτό μας για τον Φεβρουάριο του 2024

Είμαστε στον συντομότερο μήνα του χρόνου και τα ζωδιακά μηνύματα αγάπης για τον Φεβρουάριο νιώθουν πολύ πιο αισιόδοξα, καθώς είναι ο επίσημος μήνας του έρωτα! Μοιάζει σαν ένα σιωπηλό αίσθημα ανάστασης. Ας προχωρήσουμε στο ζώδιό σας και ας κρατήσουμε σημειώσεις για το δικό μας μήνυμα!

Κριός: 21 Μαρτίου 19 Απριλίου

Οι άγγελοι και οι οδηγοί σας έρχονται μπροστά για να σας υπενθυμίσουν ότι είστε παιδί του σύμπαντος. Αν έχετε νιώσει μοναξιά ή αποξένωση, τώρα είναι η ώρα να αφήσετε τον εαυτό σας να νιώσει ευάλωτος και σαν παιδί και να απορροφηθεί πλήρως από την αθωότητά σας.

Κάντε μικρά βήματα για να φτάσετε εκεί θέλετε και θυμηθείτε να γιορτάζετε τον εαυτό σας ακόμα και όταν πέφτετε!

Ταύρος: 20 Απριλίου – 20 Μαίου

Αγκαλιάστε τον χειμώνα της ζωής σας και κάντε μια παύση. Αφήστε τη σιωπή του μυαλού σας να σας κάνει να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Μερικές σχέσεις μπορεί να μοιάζουν απομακρυσμένες – σωματικά ή συναισθηματικά – και είναι εδώ μόνο για να σας βοηθήσουν να δείτε τι μπορεί να έχετε χάσει. Αυτό τον μήνα είστε προστατευμένοι.

Η μόνη σας δουλειά είναι να μπείτε στην πύλη που οδηγεί στο άγνωστο. Η γλώσσα της αγάπης για τον εαυτό σας είναι να αφεθείτε με εμπιστοσύνη στην αγκαλιά του σύμπαντος.

Δίδυμοι: 21 Μαίου – 21 Ιουνίου

Επιταχύνετε με κορυφαία ταχύτητα και αποδεχτείτε με χάρη ότι δεν είστε για όλους. Αυτός ο χρόνος στη ζωή σας είναι τόσο δυνατός – μην τον σπαταλάτε κλαίγοντας πάνω από ερείπια που χάθηκαν εδώ και καιρό.

Κάντε τη ζωή σας μια προσευχή σε κίνηση και δείτε τα θαύματα να ξετυλίγονται. Η αφοσίωση στο πάθος, τον σκοπό και τη ζωή σας θα αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα.

Καρκίνος: 22 Ιουνίου – 22 Ιουλίου

Το να κοιτάξετε τη μεγάλη εικόνα της ζωής σας μπορεί όχι μόνο να σας κρατήσει σε κίνηση αλλά και να αναδειχθεί ως η σωτήρια κίνησή σας. Ενώ ασπάζεστε ολόψυχα την αλλαγή, πρέπει να θυμάστε ότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να αφήσετε πίσω σας.

Η έλλειψη αυτοπεποίθησής σας είναι το πρώτο πράγμα που βγαίνει από αυτήν τη λίστα. Το να είσαι πρόθυμος να δεις την πολύπλευρη φύση των πάντων φέρνει μια βαθιά αίσθηση αρμονίας και ισορροπίας. Συνεχίστε, είστε σε καλό δρόμο.

Λέων: 23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου

Αν νιώθετε ότι σας έχουν «σπάσει σε κομμάτια», κοιτάξτε πιο βαθιά γιατί εκεί θα βρείτε τους κρυμμένους θησαυρούς του κόσμου. Τι θα γινόταν αν απλώς αποδεχόμασταν ότι η ζωή συμβαίνει «για» εμάς και όχι «με» εμάς;

Θα ήταν τα πράγματα πιο ευγενικά και το σύμπαν πιο ανοιχτό; Νέοι ορίζοντες βρίσκονται μπροστά σας. Εμπιστευτείτε τον εαυτό σας για να το φτερά.

Παρθένος: 23 Αυγούστου – 23 Σεπτεμβρίου

Όταν κάτι σας εξοργίζει, μάλλον σας δείχνει τι σας ενδιαφέρει πραγματικά. Τροφοδοτήστε αυτή τη φάση με τρόπους για να χαράξετε μονοπάτια μπροστά αντί να καείτε… στις φλόγες της αγωνίας σας.

Η ζωή σας παρέχει υποστήριξη με μαγικούς τρόπους, όπου αυτό που επιθυμείτε βαθιά, φαίνεται να έρχεται από το πουθενά. Για να ξέρετε, στην πραγματικότητα όλο έρχεται από μέσα σας.

Ζυγός: 23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου

Μπορεί να νιώθατε ότι κανείς δεν σας καταλαβαίνει, αλλά η ψυχή σας έψαχνε έναν τρόπο να επιστρέψει κοντά σας. Απολαύστε τη σιωπή της καρδιάς σας και ανοίξτε τις πόρτες στη σύνδεση, την κοινότητα και το ανήκειν.

Η αγάπη δεν είναι αυτό που αναζητάς, αλλά αυτό που είσαι και αυτό που γίνεσαι. Εστιάστε στο εσωτερικό σας φως και επιτρέψτε στους αγγέλους σας να κάνουν όλες τις άλλες προσαρμογές για εσάς.

Σκορπιός: 23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου

Αυτό που μπορεί να φαίνεται σαν κενές δομές στον κόσμο είναι μαγεμένα μέρη γεμάτα με τα όνειρα, τους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Αυτό τον μήνα, δώστε στον εαυτό σας την άδεια να σας δουν, να ακούσουν και ίσως ακόμη και να παρεξηγηθούν.

Δείτε Επίσης

Υπάρχει ένα μυστικό που οι γυναίκες δεν θέλουν να το ξέρετε…

Δεν είστε εδώ για να ακολουθήσετε αλλά για να σφυρηλατήσετε. Εμπιστεύσου τον εαυτό σου αρκετά για να ξέρεις τι θέλεις και το σύμπαν αρκετά για να σου δώσει καλύτερα. Το θάρρος + η πίστη είναι το τζιν στο τονωτικό σου.

Τοξότης: 22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου

Μια κατάσταση που μπορεί να σας έχει αφήσει σαν άδειο… σακί ή με τεράστια σύγχυση, δεν σας εξυπηρετεί πια, οπότε αποτραβήξτε τον εαυτό σας από το χάος, αποδεχτείτε αυτή τη συγγνώμη και προχωρήστε.

Μπορεί να μην είσαι για όλους, αλλά αυτό σε κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό και αγαπημένο. Κατανοήστε κάθε κομμάτι της προσωπικότητάς σας και λάμψτε.

Αιγόκερως: 22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου

Είναι σαν να κόπηκε το σκοινί από μια άγκυρα και τώρα ξεκινάτε μόνοι σας ένα νέο ταξίδι. Κάντε την τρυφερότητα ένα εγγενές μέρος του εαυτού σας, έτσι ώστε αυτό το κενό να το αισθάνεστε παρηγορητικό και όχι ψυχρό.

Επιτρέψτε στον εαυτό σας να ρέει μέσα από τις απρόσκοπτες πιθανές προσφορές της ζωής και συμπεριφερθείτε στον εαυτό σας με απόλυτη τρυφερότητα—για να είστε η πύλη μέσω της οποίας γεννιέται η ίδια η ζωή.

Υδροχόος: 20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου

Το να καλωσορίσετε τον αυθορμητισμό στη ζωή σας μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που προσφέρετε στον εαυτό σας αυτόν τον μήνα. Θα σηκώσει το βάρος του κόσμου από τους ώμους σας και θα σας ανακουφίσει.

Ενώ θα σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε ότι καμία ποσότητα εξευγενισμού δεν θα είναι ποτέ αρκετή μέχρι να βουτήξετε και να της δώσετε όλα όσα έχετε. Είσαι ένα κοσμικό ον και υποστηρίζεσαι άπειρα σε ό,τι επιλέξεις.

Ιχθύες: 19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου

Το να θυμάσαι ότι υπάρχεις κάθε μέρα της ζωής σου είναι η μεγαλύτερη πράξη αγάπης που θα μπορούσες να δώσεις στον εαυτό σου. Όταν τα πράγματα κινούνται πολύ αργά για το γούστο σας, εμπιστευτείτε.

Όταν η μοίρα μοιάζει άδικη, έχετε πίστη. Όταν νιώθετε μοναξιά και δυστυχία, έχετε πίστη. Εμπιστοσύνη τον εαυτό σας και πίστη ότι όλα λειτουργούν προς όφελός σας. Εμπιστευτείτε το κύμα στο οποίο ήρθατε, γιατί είναι αυτό που σας κρατά στον… αφρό.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.