Τεστ προσωπικότητας: Το ζώο που θα δείτε πρώτο αποκαλύπτει τη γλώσσα αγάπης που μιλάτε

Τεστ προσωπικότητας: Το ζώο που θα δείτε πρώτο αποκαλύπτει τη γλώσσα αγάπης που μιλάτε

Τα περισσότερα τεστ προσωπικότητας δίνουν μεγάλες υποσχέσεις. Λένε ότι κοιτάζοντας μόνο μια φωτογραφία μπορούν να καταλάβουν όλα όσα πρέπει να ξέρετε για εσάς. Δεν ισχυριζόμαστε κάτι τέτοιο! Αυτό που λέει το τεστ είναι πολύ πιο λογικό: ότι το πρώτο ζώο που θα εντοπίσετε στην εικόνα θα αποκαλύψει ποια από τις 5 γλώσσες αγάπης είναι πιο πιθανό να μιλάτε…

Αν αναρωτιέστε τι είναι μια γλώσσα αγάπης, προφανώς δεν έχετε ασχοληθεί  πολύ προσπαθώντας να καταλάβετε πώς να γίνετε καλύτεροι στο θέμα των γνωριμιών και των σχέσεων.

Σύμφωνα με τον Δρ. Gary Chapman, συγγραφέα του βιβλίου «The Five Love Languages: How to Express Heartfelt Commitment to Your Mate», η γλώσσα της αγάπης σας είναι ο τρόπος με τον οποίο εγγενώς προτιμάτε να δίνετε και να λαμβάνετε τις εκφράσεις της αγάπης.

Και αντί να σας ζητήσουμε να αφιερώσετε πολύ χρόνο για να εμβαθύνετε στον τρόπο που προτιμάτε να αγαπάτε και να σας αγαπούν, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ρίξετε μια γρήγορη ματιά στην εικόνα και μετά να διαβάσετε για να μάθετε τι αποκαλύπτει το υποσυνείδητό σας και τι χρειάζεται για να έχετε μια επιτυχημένη ερωτική ζωή.

Δείτε την εικόνα και σημειώστε το ζώο που βλέπετε πρώτο. Στη συνέχεια, διαβάστε για να μάθετε τι αποκαλύπτει η εικόνα που είδατε πρώτα και ποια από τις 5 γλώσσες της αγάπης μιλάτε.

Τεστ προσωπικότητας: Το ζώο που θα δείτε πρώτο αποκαλύπτει τη γλώσσα αγάπης που μιλάτε

Αν είδατε:

1. Το πουλί

Αν είδατε πρώτα το πουλί όταν κοιτάξατε την εικόνα, είστε το είδος του ατόμου που είναι φυσικά εξωστρεφές και εκφραστικό.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε μόνιμα το επίκεντρο της προσοχής ή ότι δεν ντρέπεστε ποτέ. Σημαίνει ότι είστε στα καλύτερά σας όταν βρίσκεστε με ανθρώπους που αγαπάτε, μιλώντας για ό,τι έχει μεγαλύτερη σημασία για εσάς.

Η γλώσσα της αγάπης σας είναι λόγια επιβεβαίωσης.

Για εσάς, τα λόγια που ξεστομίζουν οι άνθρωποι έχουν ειδικό βάρος και νόημα, δεν είναι απλά λέξεις. Είστε από τους ανθρώπους που μιλάτε πολύ, κι αυτό γιατί είναι σημαντικό για εσάς τα λόγια σας να αντικατοπτρίζουν την αγάπη σας για τους ανθρώπους της ζωής σας.

Και ναι, έχετε ταυτόχρονα και το προσόν να ακούτε πολύ προσεκτικά. Γνωρίζετε ότι το να ακούς σημαίνει εξίσου πολλά για τους άλλους και  αυτό είναι εκπληκτικό.

2. Το καβούρι

Αν είδατε το καβούρι όταν κοιτάξατε την εικόνα, είστε το είδος του ατόμου που είναι γνωστό για την ιδιόμορφη προσωπικότητά του. Τείνετε να είστε πιο ευτυχισμένοι από τον μέσο άνθρωπο, αλλά μην ανησυχείτε, ποτέ δεν γίνεστε αντιπαθητικοί γι’ αυτό. Στην πραγματικότητα, συνήθως οι άλλοι χαίρονται όταν σας γνωρίζουν.

Η γλώσσα της αγάπης σας είναι το σωματικό άγγιγμα.

Για εσάς, ενώ τα λόγια είναι ωραία, η επιβεβαίωση που χρειάζεστε από τον σύντροφό σας και η επιβεβαίωση που προτιμάτε να δίνετε περισσότερο περιλαμβάνει απλές πράξεις οικειότητας, από το κράτημα χέρι-χέρι μέχρι το σεξ αλλά και χαριτωμένα αγγίγματα, όπως τα φιλιά των Εσκιμώων. Είναι κουραστικό; Σίγουρα, αλλά είναι επίσης αξιολάτρευτο. Και εσείς το ίδιο.

3. Το άλογο

Εάν είδατε το άλογο όταν κοιτάξατε την εικόνα, είστε ένα άτομο που οδηγείται από το άγριο επίμονο στιλ του και την ανάγκη του για ανεξαρτησία.

Είναι καλό να θέλετε να τα καταφέρετε σε αυτόν τον κόσμο μόνοι σας, αλλά αν ξεχάσετε πόσο πολύ χρειάζεται να είστε σε θέση να επικοινωνήσετε με τους φίλους και την οικογένειά σας όταν τους χρειάζεστε, η ζωή μπορεί να φαίνεται πολύ δύσκολη.

Η γλώσσα της αγάπης σας είναι πράξεις εξυπηρέτησης.

Οι αγκαλιές είναι καλές και τα λόγια είναι υπέροχα, αλλά αν κάποιος θέλει πραγματικά να σας αποδείξει ότι είναι αφοσιωμένος, θα πρέπει να το αποδείξει κάνοντας κάτι.

Φυσικά είναι βέβαιο ότι θα κάνετε το ίδιο και για τους συντρόφους σας. Ναι, ναι, τα τριαντάφυλλα είναι υπέροχα, αλλά τι γίνεται με την πόρτα… που τρίζει; Αυτό θέλει διόρθωση!

4. Το δελφίνι

Αν είδατε το δελφίνι όταν κοιτάξατε την εικόνα, είστε ένα άτομο που είναι εξαιρετικά δημιουργικό και καλλιτεχνικό. Αυτό δεν χρειάζεται να σημαίνει ότι είστε καλλιτέχνης στην καθημερινότητά σας. Μπορεί να είστε απλώς ένα δημιουργικό άτομο που βρίσκει τρόπους να χρησιμοποιεί τα ταλέντα του ακόμα και στις πιο απίθανες καταστάσεις.

Η γλώσσα της αγάπης σας είναι το σωματικό άγγιγμα.

Όταν περνάτε τη ζωή σας εστιάζοντας στον κόσμο της φαντασίας, είναι σημαντικό ο ερωτικός σας σύντροφος να μπορεί να σας γειώσει. Η φυσική σύνδεση και το σωματικό άγγιγμα τα κάνει όλα αυτά… και πολλά άλλα.

Δείτε Επίσης

5. Τα παπάκια

Αν είδατε τα παπάκια όταν κοιτάξατε αυτήν την εικόνα, είστε ένα άτομο που έχει λεπτομερή προσανατολισμό και επικεντρώνεται στα μικρότερα πράγματα στη ζωή. Τα παπάκια σε αυτή την εικόνα είναι δύσκολο να τα δεις, οπότε αν είστε ο τύπος του ατόμου που τα βλέπει, σημαίνει ότι ψάχνετε συνεχώς τα πράγματα που λείπουν από άλλους ανθρώπους.

Η γλώσσα της αγάπης σας είναι ποιοτικός χρόνος.

Ερωτικά είναι σημαντικό για εσάς και τον σύντροφό σας να υπάρχει αρκετός χρόνος για να εστιάσετε αποκλειστικά ο ένας στον άλλο. Επειδή ξοδεύετε τόσο μεγάλο μέρος του χρόνου σας στο να «σκανάρετε» τον κόσμο γύρω σας, η απενεργοποίηση αυτής της κατάστασης, μόνο και μόνο για να είστε με αυτόν που αγαπάτε είναι η επιτομή του τι σημαίνει για εσάς να αγαπάτε και να σας αγαπούν.

6. Η αρκούδα

Αν είδατε την αρκούδα όταν κοιτάξατε αυτήν την εικόνα, είστε ένα άτομο που είναι εκ γενετής ηγέτης με μια προσωπικότητα που αναλαμβάνει την ευθύνη.

Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε το αφεντικό ή ότι πρέπει να είστε υπεύθυνος ή κάτι παρόμοιο. Σημαίνει ότι ακόμη και σε περιπτώσεις όπου επιλέγετε να καθίσετε «στο πίσω κάθισμα», οι άνθρωποι συχνά σας αναζητούν για καθοδήγηση.

Η γλώσσα της αγάπης σας είναι τα δώρα που λαμβάνετε.

Όταν κάποιος έχει σημασία για εσάς, δεν κάνετε άλλο από να του δίνετε απλόχερα δείγματα της αγάπης σας και περιμένετε το ίδιο σε αντάλλαγμα. Έχετε συνηθίσει οι άνθρωποι να εκφράζουν τα συναισθήματά τους για εσάς μέσω απτών αντικειμένων. Τελικά, είστε άξιος θαυμασμού, έτσι δεν είναι; Και τι λέει αυτό καλύτερα από ένα γλυκό με σοκολάτα;

7. Το κουτάβι

Αν είδατε το κουτάβι όταν κοιτάξατε αυτήν την εικόνα, είστε ένα άτομο που είναι ευγενικό και περιποιητικό. Η καλοσύνη σας και η ικανότητά σας να νοιάζεστε για τους άλλους παρακινούν πολλές από τις αποφάσεις που παίρνετε σε καθημερινή βάση. Έχετε τη συνήθεια να βάζετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας.

Η γλώσσα της αγάπης σας είναι ποιοτικός χρόνος.

Δεν υπάρχει πιο ισχυρό μήνυμα που μπορείτε να στείλετε σε κάποιον που αγαπάτε από το να εστιάσετε την προσοχή σας αποκλειστικά σε αυτόν, παρόλο που υπάρχουν πάντα ένα εκατομμύριο άλλα πράγματα που χρειάζονται να προσέχετε.

Το να είστε το επίκεντρο της προσοχής κάποιου άλλου είναι κάτι που δεν θεωρείτε ποτέ δεδομένο και φροντίζετε να είστε η πρώτη προτεραιότητα του συντρόφου σας.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.