Πάρτι φαντασμάτων σε 8 στοιχειωμένα ξενοδοχεία!

Το Queen Mary θεωρείται ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη της Αμερικής!
Το Queen Mary θεωρείται ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη της Αμερικής!
Τα φαντάσματα αφήνουν τα ίχνη τους στο Chillingham Castle
Το Monte Cristo Homestead έχει ονομαστεί η πιο στοιχειωμένη κατοικία της Αυστραλίας
Το Hollywood Roosevelt τη νύχτα +6
Προβολή Φωτογραφιών
Το Queen Mary θεωρείται ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη της Αμερικής!

Εάν θέλουμε να νιώσουμε το πνεύμα της μαγείας ή εάν απλά μας ιντριγκάρει το γεγονός μιας περιπετειώδους διαμονής, τα «στοιχειωμένα» ξενοδοχεία ανά τον κόσμο αποτελούν μια υπέροχη πρόκληση. Ερευνώντας τα hot spots μπορούμε να τσεκάρουμε και την ψυχραιμία μας!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Queen Mary: Long Beach, Καλιφόρνια, ΗΠΑ

Το Queen Mary αποτελούσε κάποτε το μοναδικό μέσο για να ταξιδέψουμε στον Ατλαντικό. Σήμερα είναι ένα από τα πιο στοιχειωμένα μέρη της Αμερικής. Φημολογείται πως εδώ θα βρούμε περισσότερα από 150 γνωστά πνεύματα, τα οποία εμφανίζονται ενεργά σε διάφορα σημεία, ακόμα και στις πισίνες.

Hot spot: Οι επισκέπτες αναφέρουν ηχητικά ακούσματα, γέλια, πιτσιλίσματα και ίχνη υποδημάτων στα καταστρώματα.

Chillinghan Castle: Northumberland, Αγγλία

Το πρώην αγγλικό φρούριο θεωρείται κομβικό σημείο για παραφυσικά φαινόμενα. Τα φαντάσματα αφήνουν τα ίχνη τους, απόκοσμοι ήχοι επικρατούν στους χώρους, ενώ μερικά κακόφημα στοιχεία έχουν εντοπισθεί στο κάστρο.

Hot spot: Πολλοί έχουν ακούσει ένα από τα πιο διάσημα πνεύματα, το φάντασμα του Λευκού Κελαριού, μια εύθραυστη γυναίκα που εκλιπαρεί για νερό πριν εξαφανιστεί. Μια «αρνητική» είσοδος στο Chillingham Castle

Monte Cristo Homestead: Junee, Αυστραλία

Μέσα από μια τραγική ιστορία απώλειας, αυτή η αγροικία είναι αναμφίβολα η πιο στοιχειωμένη κατοικία στην Αυστραλία. Η οικογένεια Crawley, ως αρχικοί ιδιοκτήτες του Monte Cristo Homestead και ιδιαίτερα το πνεύμα της κυρίας Crawley, συντροφεύουν τις ημέρες και ειδικά τις νύχτες αυτού του καταλύματος.

Hot spot: Φωνές, εξωπραγματικά βήματα, μυστηριώδεις λάμψεις φωτός και αόρατες δυνάμεις παρελαύνουν στους χώρους, δημιουργώντας στους φιλοξενούμενους έντονο σασπένς.

Hollywood Roosevelt Hotel: Χόλιγουντ, Καλιφόρνια, ΗΠΑ

Η αίγλη στο Hollywood Roosevelt είναι διάχυτη και δεδομένη, λαμβάνοντας υπόψη πως υπάρχουν πελάτες, οι οποίοι αρνούνται να φύγουν. Η Μέριλιν Μονρόε και ο Moντγκόμερι Κλιφτ είναι δύο από τους διάσημους σταρ που περιπλανώνται στους χώρους του ξενοδοχείου.

Hot spot: Σύμφωνα με πληροφορίες η Μέριλιν χορεύει συχνά, στην αίθουσα χορού, ενώ η οπτασία της αντανακλάται στον ολόσωμο καθρέφτη στη σουίτα της πισίνας. Παράλληλα, ο Moντγκόμερι κυκλοφορεί στις αίθουσες του ενάτου ορόφου, συνθέτει και παίζει τρομπέτα στο δωμάτιο 928.

The Langham Hotel: Λονδίνο, Αγγλία

Χτισμένο το 1864, το Langham Hotel είναι γνωστό ως ένα από τα πρώτα πολυτελή ξενοδοχεία του Λονδίνου. Είναι, όμως, επίσης γνωστό και για τις υπερφυσικές δυνάμεις που παρουσιάζονται στο δωμάτιο 333. Πιστεύεται πως εκεί κατοικεί το πνεύμα ενός βικτοριανού γιατρού, ο οποίος δολοφόνησε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.
Hot spot: Στο περίφημο δωμάτιο 333 το κρεβάτι μετακινείται, διαμορφώνεται σε πλωτή σφαίρα και μετατρέπεται σε ανθρώπινη φιγούρα που προσπαθεί να φθάσει τους καλεσμένους με απλωμένα χέρια.

Stanley Hotel: Estes Park, Κολοράντο, ΗΠΑ

Στους συγκεκριμένους χώρους, ο Stephen King εμπνεύστηκε τη «Λάμψη». Παράλληλα, το Stanley Hotel συνοδεύεται από μια μακρόχρονη ιστορία στη σφαίρα του ανεξήγητου. Παιδιά τριγυρίζουν στους διαδρόμους, παίζοντας και χοροπηδώντας, ενώ το φάντασμα ενός μικρού παιδιού συναντάται συχνά στο δωμάτιο 217, κλαίγοντας για την νταντά του.

Δείτε Επίσης
Τάσεις ομορφιάς από το παρελθόν!

Hot spot: Τα βράδια οι κουβέρτες αφαιρούνται από τα δωμάτια, άλλες φορές πάλι διπλώνονται προσεκτικά σε μια άκρη του, ενώ δεν είναι καθόλου απίθανο να αναβοσβήνουν τα φώτα κατά τη διάρκεια της νύχτας.

The Russell Hotel: Σίδνεϊ, Αυστραλία

Ένα από τα παλαιότερα κτίρια του Σίδνεϊ, το Russell Hotel λειτουργούσε ως ασφαλές καταφύγιο από την εποχή της αποικιοκρατίας και ως νοσοκομείο για την καταπολέμηση της ευλογιάς και της πανώλης. Σήμερα, έχει αποκτήσει γραφικότητα εξαιτίας μιας σειράς φαντασμάτων, τα οποία και προτιμούν ιδιαίτερα το δωμάτιο 8.

Hot spot: Με στολή από τον καιρό της αποικιοκρατίας, ένας ναυτικός επισκέπτεται τους καλεσμένους τρομάζοντάς τους, όταν είναι ξύπνιοι ή παρατηρώντας τους ερευνητικά κατά τη διάρκεια του ύπνου τους. Δεν είναι διόλου απίθανο επίσης, ένα φάντασμα να σας προσφέρει και πρωινό στο κρεβάτι.

Karosta Prison Hotel: Liepaja, Λετονία

Το ξενοδοχείο λειτουργούσε ως στρατιωτικές φυλακές την περίοδο των Ναζί και των Σοβιετικών. Σήμερα, οι επισκέπτες αντιμετωπίζονται ως τρόφιμοι και κινούνται στους χώρους ακολουθώντας αυστηρά κανόνες από την εποχή του κομμουνισμού. Ως «φυλακισμένοι» μπορείτε να διανυκτερεύσετε στα κελιά αναμένοντας τη δύναμη των παραφυσικών φαινομένων.

Hot spot: Έχουν αναφερθεί εμφανίσεις σκελετών, οι πύλες ανοίγουν με πρωτοβουλία των φαντασμάτων, ενώ πολύ συχνά οι αλυσίδες κροταλίζουν στους γύρω χώρους.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.