Συναρπαστική ζωγραφική στη Χαβάη!

Ο Sean Yoro άλλαξε εντυπωσιακά τα σχεδόν ερειπωμένα κτίρια της Χαβάης με τις πανέμορφες γυναίκες που ζωγραφίζει
Ο Sean Yoro άλλαξε εντυπωσιακά τα σχεδόν ερειπωμένα κτίρια της Χαβάης με τις πανέμορφες γυναίκες που ζωγραφίζει
Ο καλλιτέχνης έπρεπε να ισορροπεί σε ένα βαρκάκι για ώρες μέχρι να ζωγραφίσει τα τεράστιας κλίμακας έργα του
Ο Hula κάποιες φορές ζωγραφίζει απλά ένα γυναικείο κεφάλι που επιπλέει στο νερό, άλλες δείχνει μία γυναίκα να κολυμπά
Μία ακόμη από τις όμορφες γυναίκες που μοιάζει να αναδύεται από το νερό
Προβολή Φωτογραφιών
Ο Sean Yoro άλλαξε εντυπωσιακά τα σχεδόν ερειπωμένα κτίρια της Χαβάης με τις πανέμορφες γυναίκες που ζωγραφίζει

Ο καλλιτέχνης Hula κατάφερε να μεταμορφώσει σε αληθινά έργα τέχνης τα σχεδόν ερειπωμένα κτίρια μίας περιοχής στο μακρινό νησί του Ειρηνικού, ζωγραφίζοντας μοναδικής ομορφιάς γυναίκες που αναδύονται από τα νερά.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Για τους περισσότερους ανθρώπους δεν θα ήταν τίποτε άλλο παρά εγκαταλελλειμένα κτίρια που αρχίζουν να καταρρέουν στο νερό. Όμως, ένας άνθρωπος με το μάτι του καλλιτέχνη «είδε» σε αυτούς τους τοίχους την ευκαιρία να δημιουργήσει εντυπωσιακά έργα τέχνης, αναπαριστώντας όμορφες γυναίκες σαν αναδύονται από τα νερά!

Ο γεννημένος στη Χαβάη Sean Yoro – γνωστός με το καλλιτεχνικό του όνομα Hula – ζωγράφισε τα τεράστια έργα του ισορροπώντας πάνω σε ένα βαρκάκι, πολλές φορές για ώρες ατελείωτες. Η ζωγραφική του μπορεί να «φωτίσει» ακόμη και τα χειρότερα κτίρια και καταφέρνει να αφήσει τους επισκέπτες, ή απλά τους διερχόμενους, με τις πιο ευχάριστες εικόνες. Κάποιες φορές ζωγραφίζει απλά ένα γυναικείο κεφάλι που επιπλέει στο νερό, άλλες δείχνει μία γυναίκα να κολυμπά αλλά κάθε φορά το αποτέλεσμα είναι μοναδικό.

Δείτε Επίσης
Πέντε αιώνες γυναικείας ομορφιάς σε δυόμιση λεπτά

Ο καλλιτέχνης μάλιστα, στις αναρτήσεις που έκανε στο Instagram, έγραψε: «Μερικά από τα έργα μου έχουν πηγή έμπνευσης τη γαλήνη κάτω από την επιφάνεια του νερού, εκεί που το μόνο που ακούς είναι χτύπος της καρδιάς σου. Είναι ένα από τα μέρη που εγώ ονομάζω σπίτι μου».

Εκτός από τις υπέροχες γυναίκες στο νερό που ζωγραφίζει ο Hula, δημιουργεί επίσης μικρότερης κλίμακας έργα σε καμβά ακόμη και σε σανίδες του surf.

© 2013-2020 womanidol.com. All Rights Reserved.