Πέντε νέες και συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού από το Uncle Ben’s!

Πέντε νέες και συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού από το Uncle Ben’s!
Πέντε νέες και συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού από το Uncle Ben’s!
Στην ξεχωριστή εκδήλωση με live cooking από τον Chef Νικόλα Σακελλαρίου και παρουσιαστές το μοναδικό δίδυμο των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου ετοιμάστηκαν συνταγές με τα νέα προϊόντα
Προβολή Φωτογραφιών
Πέντε νέες και συναρπαστικές γεύσεις ρυζιού από το Uncle Ben’s!

Η νέα ιδέα υπόσχεται να μπορούμε να ετοιμάσουμε ένα υπέροχο γεύμα, εύκολα, υγιεινά και νόστιμα σε μερικά μόλις λεπτά. Τα πέντε διαφορετικά προϊόντα ρυζιού Uncle Ben’s κάνουν αυτό ακριβώς!

από τη Μαρία Καλοπούλου

Τα νέα προϊόντα Uncle Ben’s είναι έτοιμα σε 2-3 λεπτά, περιέχουν μόνο φυσικά συστατικά και μεγάλη ποικιλία γεύσεων και κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη δημιουργία απίθανων συνταγών και συνδυασμών.

Το νέο προϊόν ρυζιού που είναι έτοιμο σε 2 λεπτά θα το βρείτε σε 5 νέους κωδικούς: Καστανό Ρύζι με Μεσογειακά Λαχανικά, Ρύζι με Κινόα, Ρύζι με 5 Δημητριακά, αϊλανδέζικο Ρύζι και Σπιτικό Πιλάφι.

Οι νέες αυτές προτάσεις ήρθαν για να μας προτρέψουν να αγαπήσουμε (ξανά) το ρύζι και να κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη. Τόσο απλά, τόσο γρήγορα, τόσο απολαυστικά!

Η παρουσίαση για τα νέα προϊόντα έγινε σε ένα σκηνικό στημένο ακριβώς όπως μια πρόσκληση σε σπιτικό γεύμα, στο οποίο ο Chef Νικόλας Σακελλαρίου και οι παρουσιαστές το μοναδικό δίδυμο των Μάκη Παπαδημητρίου και Γιώργο Χρυσοστόμου παρουσίασαν 5 πρωτότυπες συνταγές, που ανέδειξαν την ταχύτητα, την ευκολία και την εγγυημένη απόλαυση που χαρακτηρίζουν τις νέες συνταγές ρυζιού Uncle Ben’s.

Δείτε Επίσης
Τι τρώμε στη νηστεία

Η Ανέλ Μόσχου, Marketing Director της Mars East Med, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης τόνισε: «Η Mars είναι μια εταιρεία με παρουσία σε πάνω από 80 χώρες. Τα προϊόντα Uncle Ben’s, που φέτος συμπληρώνουν 60 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά είναι εδώ για να δείχνουν στο ελληνικό κοινό διαρκώς νέους τρόπους για να μαγειρεύει και να απολαμβάνει το ρύζι, το μοναδικό αυτό προϊόν που βρίσκεται στη βάση της διατροφικής μας πυραμίδας».

Από την πλευρά της, η Δέσποινα Ρέτσα, Brand Manager Uncle Ben’s υπογράμμισε: «Το ρύζι έχει υψηλή θρεπτική αξία και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές περιστάσεις και γεύματα καθημερινά, είτε ως κυρίως, είτε ως συνοδευτικό. Όραμά μας στη Mars είναι να μπορέσουμε να φέρουμε περισσότερο κόσμο στο τραπέζι του γεύματος ή του δείπνου ώστε όλοι να μπορούν να απολαμβάνουν και να μοιράζονται με τους αγαπημένους τους, εύκολα, υγιεινά, προσιτά και πιο νόστιμα γεύματα.

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.