Πόσο καλά πιστεύεις ότι γνωρίζεις την πόλη σου;

Πόσο καλά πιστεύεις ότι γνωρίζεις την πόλη σου;
Πόσο καλά πιστεύεις ότι γνωρίζεις την πόλη σου;
Προβολή Φωτογραφιών
Πόσο καλά πιστεύεις ότι γνωρίζεις την πόλη σου;

Αντλώντας έμπνευση από τη νέα της καμπάνια «Cities of the World», η Heineken «κερνάει» διαδρομές με ταξί μέσα στην πόλη και σε προκαλεί να αφήσεις στην άκρη τη ρουτίνα της καθημερινότητας για να ανακαλύψεις τα κρυμμένα μυστικά της.

Σε συνέχεια της αλλαγής του ονόματός της σε Πράσινη, αλλά και της καμπάνιας «Γίνεται», που στόχο είχε να μεταδώσει κύματα αισιοδοξίας σε όλη την Ελλάδα, η Heineken χαρίζει τώρα πάνω από 10.000 διαδρομές με ταξί. Γιατί όταν σκέφτεσαι «Γϊνεται», όλα είναι δυνατά, ακόμα και η πόλη σου να σου αποκαλύψει τις κρυφές της πτυχές και τις άγνωστες ομορφιές της, που ενώ βρίσκονται δίπλα σου, μέχρι τώρα λίγοι γνωρίζουν.

Στο πλαίσιο της νέας καμπάνιας, η Heineken δημιούργησε και κυκλοφορεί συλλεκτικές φιάλες με τα ονόματα μεγάλων πόλεων στον κόσμο, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και οι δικές μας: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Ηράκλειο!

Η νέα καμπάνια ξεκινάει δυναμικά, με τον μεγάλο πανελλαδικό διαγωνισμό, που πραγματοποιείται από την Heineken σε συνεργασία με το Taxibeat . Από τις 15 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου, 10 νικητές, κάθε ώρα, κάθε μέρα, από όλη την Ελλάδα, κερδίζουν διαδρομές σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο και Πάτρα! Πώς; Βρείτε λοιπόν, τον κωδικό που κρύβει το καπάκι της αγαπημένης μας μπίρας και μπείτε στο site της Heineken (www.heineken.gr) ή στείλτε SMS στο 54260 και δείτε αν είστε ένας από τους 10.000 τυχερούς που κερδίζουν τις διαδρομές τους μέσα στις τέσσερις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.

Δείτε Επίσης
Πώς θα φτιάξετε την πιο απολαυστική πιατέλα με ποικιλίες τυριών!

Μείνετε συντονισμένοι, καθώς ακόμα περισσότερες εκπλήξεις σας περιμένουν να τις ανακαλύψετε μέσα στην πόλη σας! #skepsouginetai

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.