Συλλεκτική βότκα ειδικά για τη Μύκονο!

Συλλεκτική βότκα ειδικά για τη Μύκονο!

Μία ειδικά σχεδιασμένη φιάλη της βότκα Belvedere διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία της Μυκόνου και θα δώσει λάμψη σε κάθε περίσταση! Η limited edition Belvedere Silver Saber Vodka είναι μία πραγματικά ξεχωριστή ιδέα…

Η “Belvedere Bespoke” έρχεται να φωτίσει με μοναδικό τρόπο τις βραδιές τής Μυκόνου, με τη limited edition φιάλη Belvedere Silver Saber Vodka να διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία του κοσμοπολίτικου νησιού. Αυτή η ειδικά σχεδιασμένη φιάλη έχει αποκτήσει το προσωπικό στιλ επιλεγμένων σημείων όπως: Interni Restaurant, Jackie O’ & Jackie O’ Beach, Cosi, MONI Club, Paradise Club, Alemagou Bar-Restaurant, Scorpios, Madon, Rock N’ Roll & Tropicana.

Η ξεχωριστή ιδέα Belvedere Bespoke, είναι μια ανεπανάληπτη ευκαιρία για τα τους φίλους της super premium vodka από την Πολωνία, καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το αγαπημένο τους ποτό συνδυασμένο με το στιλ και τον χαρακτήρα αγαπημένων σημείων στη Μύκονο. Η συλλεκτική φιάλη Belvedere Silver Saber ξεχωρίζει σε κάθε εμφάνιση με το μοναδικό ασημένιο μεταλλιζέ ντιζάιν και την πρωτοπόρο τεχνολογία led που την κάνει να εκπέμπει φως.

Για γενιές, το πολωνικό αποστακτήριο της Belvedere Vodka έχει ενώσει με τον καλύτερο τρόπο την παράδοση και την καινοτομία, και δεν υπάρχει καλύτερο παράδειγμα από την πρωτοβουλία αυτή, η οποία δημιουργεί για πρώτη φορά tailor-made φιάλες ειδικά για μαγαζιά της Μυκόνου.

Δείτε Επίσης
Ο οίκος Burberry κάνει… διακοπές στη Μύκονο

«Η Belvedere bespoke είναι μια πραγματικά μοναδική φιάλη και η πρώτη του είδους της για τη Belvedere Vodka. Η απαράμιλλης ομορφιάς ασημένια φιάλη, ειδικά σχεδιασμένη με το όνομα του αγαπημένου σας σημείου από το νησί της Μυκόνου, είναι η τέλεια προσθήκη για κάθε γιορτή και αξέχαστες στιγμές με φίλους!», δήλωσε ο Charles Gibb, Πρόεδρος της Belvedere Vodka.

Ακολουθήστε τη Belvedere Vodka στο Instagram: http://instagram.com/belvederevodka

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.