Δύο απολαυστικές βραδιές με τη βότκα Belvedere

Δύο απολαυστικές βραδιές με τη βότκα Belvedere
Δύο απολαυστικές βραδιές με τη βότκα Belvedere
Προβολή Φωτογραφιών
Δύο απολαυστικές βραδιές με τη βότκα Belvedere

Στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου, η πόλη απολαμβάνει τη μαγεία και ομορφιά του «φυσικού» στον pop-up κήπο της Belvedere.

Αν αγαπάτε τη βότκα, σίγουρα θα εκτιμήσετε την εξαιρετική Βelvedere Vodka, και θα ανακαλύψετε υπέροχα κοκτέιλ μέσα σε ένα μοναδικό περιβάλλον που έχει στηθεί ειδικά για δύο και μόνο βραδιές στο εστιατόριο του Μεγάρου Μουσικής!

Η αυθεντική πολωνική βότκα που δημιουργείται αποκλειστικά από σίκαλη και αρτεσιανό νερό, ξανασυστήνεται και μας μυεί στη φιλοσοφία του Relearn Natural στον μεταμορφωμένο κήπο του Holy Garden του Μεγάρου Μουσικής, καλώντας μας να ανακαλύψουμε ξανά την έννοια της φυσικότητας και να απολαύσουμε την απλότητα των πιο φυσικών συστατικών, που μόνο η Belvedere ξέρει να μεταμορφώνει σε εμπνευσμένα cocktails!

O ατμοσφαιρικός κήπος της Belvedere σας περιμένει όλους για στις 20 και 21 Σεπτεμβρίου για να γευθείτε Belvedere Spritz cocktails με εσπεριδοειδή, φρέσκα βότανα και φρούτα, καθώς και μια σειρά από ξεχωριστά serves που ενσωματώνουν τη δέσμευση του βελούδινου αποστάγματος στα φυσικά πρότυπα.

Δείτε Επίσης
Το κοκτέιλ των γιορτών!

Απολαύστε τη φιλοσοφία του Relearn Natural σε μια γιορτή με επίκεντρο τη φύση και τα εκλεκτά υλικά της, υπό τους ήχους της Angelika Dusk και της μπάντας της σε 2 μοναδικές live εμφανίσεις.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.