Ονειρεμένη γεύση!

Ονειρεμένη γεύση!
Ονειρεμένη γεύση!
Προβολή Φωτογραφιών
Ονειρεμένη γεύση!

Ο Κωνσταντίνος και η Μπάρμπαρα Μαμμάση μελέτησαν, ονειρεύτηκαν και δημιούργησαν μια εταιρεία με το όνομα: Of Dreams and Knowledge. Το όραμά της; Ακριβώς αυτό που λέει το όνομά της, δηλαδή να δημιουργεί προϊόντα από όνειρα και γνώση!

Από την Άντζελα Μολφέτα

Αντιμετωπίζοντας με υπευθυνότητα το ερώτημα: «Σε τι κόσμο θα μεγαλώσουν τα παιδιά μας;», αντιλαμβανόμαστε πως το μέλλον χτίζεται από εμάς τους ίδιους, σήμερα. Έχοντας ακριβώς αυτό στο μυαλό τους, το ζεύγος Μαμμάση δημιουργεί προϊόντα ορόσημα για την υγεία και τη διατροφή. Προϊόντα που παράγονται με 100% φυσικές μεθόδους, σεβασμό και πίστη στη φύση. Η εταιρεία τους, Of Dreams and Knowledge, πέτυχε να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στην παράδοση, στην αγροτική επιχειρηματικότητα και στη σύγχρονη επιστημονική τεκμηρίωση.

Ο αφρός του αγουρέλαιου!

Το Milestone, το πρόσφατο δημιούργημά τους δεν είναι ένα ακόμα ελαιόλαδο, αλλά η ανώτερη μορφή βιολογικού αγουρέλαιου, το οποίο παλιότερα ήταν στην αποκλειστική χρήση των ελαιοπαραγωγών. Συλλέγεται σταγόνα-σταγόνα με τα χέρια και είναι ένα ακατέργαστο απόσταγμα χωρίς καμιά πρόσμιξη. Η καινοτόμος παραγωγική διαδικασία του Milestone, διατηρεί αναλλοίωτα τα βασικά στοιχεία του ελαιόλαδου. Επανεφευρίσκει έναν από τους αρχαιότερους τρόπους επεξεργασίας με εκσυγχρονιστικές μεθόδους που περιορίζουν την οξείδωση του καρπού της ελιάς και προστατεύουν τη θρεπτική του αξία.

Όπλο υγείας και ομορφιάς

Η υψηλή περιεκτικότητά του σε πολυφαινόλες (περισσότερα από 300mg/kilogram), τα μονοακόρεστα λίπη και η βιταμίνη Ε που περιέχει, κάνουν το Milestone το απόλυτο όπλο για την υγεία και την ομορφιά. Χάρη στα συστατικά του βοηθά τον οργανισμό να εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες και κατά συνέπεια να δρα ενάντια στην εμφάνιση διαφόρων μορφών καρκίνου, καρδιαγγειακών νοσημάτων αλλά και της πρόωρης γήρανσης του δέρματος.

Δείτε Επίσης
Σοφία Λόρεν: Το μυστικό της μεσογειακής ομορφιάς της

Gourmet απολαύσεις

Η γεύση του Milestone, με την πρωτόγνωρη σπιρτάδα της άγουρης ελιάς, πικάντικο, φρουτώδες, κρεμώδες και γεμάτο φρεσκάδα, μετατρέπει με μερικές σταγόνες του μια φέτα ψωμιού σε γαστριμαργική πανδαισία. Αναδεικνύει τέλεια όλα τα φρέσκα και βραστά λαχανικά, τα χόρτα αλλά αποτελεί και το πιο gourmet τελικό άγγιγμα όταν προστίθεται μετά το μαγείρεμα του φαγητού, κατευθείαν στο πιάτο σας!

Κωνσταντίνος και Μπάρμπαρα Μαμμάση, Μεζόνος 59, Πάτρα, τηλ.: 6970055141, www.ofdreamsandknowledge.gr

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.