Βρείτε τη θέση σας στην αγορά εργασίας

Βρείτε τη θέση σας στην αγορά εργασίας

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι κάνετε με ευχαρίστηση; Για ποιο πράγμα σας δίνουν συγχαρητήρια; Εσείς θα προσλαμβάνατε τον εαυτό σας; Δηλώστε συμμετοχή στην επικείμενη εσπερίδα και μάλιστα με ελεύθερη είσοδο!

Αν είστε φοιτητής, απόφοιτος, σε αναζήτηση εργασίας ή ενδιαφέρεστε να ενημερωθείτε για τις τάσεις και τις προοπτικές στην αγορά εργασίας, τότε μην χάσετε την εσπερίδα που διοργανώνουν το Γραφείο Προσωπικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας του Hellenic American College (HAEC) σε συνεργασία με το Hellenic American University (Manchester, NH, USA) και το Look4Studies.com, το 1ο site για σπουδές στην Ελλάδα, στις 30 Ιουνίου 2015. Το θέμα της εσπερίδας είναι: Βρείτε τη θέση σας στην αγορά εργασίας: Πώς να συνδυάσετε τα δυνατά σας σημεία και τους επαγγελματικούς σας στόχους με τις νέες ευκαιρίες απασχόλησης

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα έχετε τη δυνατότητα να συνομιλήσετε με πάνελ καταξιωμένων επαγγελματιών στον χώρο του Ανθρώπινου Δυναμικού, όπως τη Δρ. Βενετία Κουσία, Πρόεδρο & Διευθύνουσα Σύμβουλο, Manpower Greece, την κ. Μάρθα Μυλωνά, Πρόεδρο του Συνδέσμου Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού, καθώς και τον κ. Σεραφείμ Καραΐσκο, Director, Executive Search & Selection, ICAP.

Θα ακολουθήσει διαδραστικό εργαστήριο από τη Δρ. Σοφία Πρωτόπαπα, Διευθύντρια του Γραφείου Προσωπικής Ανάπτυξης και Σταδιοδρομίας του Hellenic American College, για τα ταλέντα και τα δυνατά σημεία του καθένα με στόχο να συζητηθούν οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να τα αξιοποιήσετε για την επαγγελματική σας ανάπτυξη και επιτυχία.

Η εσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στα ελληνικά.
Ημέρα και ώρες: Τρίτη 30 Ιουνίου 2015, 18:00- 21:00

Δείτε Επίσης
Τι κάνει μία επιχείρηση επιτυχημένη;

Για να δηλώσετε συμμετοχή: email events@haec.gr μέχρι τη Δευτέρα, 29 Ιουνίου. (Λόγω περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας).

Hellenic American College: Μασσαλίας 22, Αθήνα (8ος όροφος)
Για πληροφορίες:  τηλ.: 2103680950

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.