6 μυστικά επιτυχημένων γυναικών!

6 μυστικά επιτυχημένων γυναικών!

Διαβάστε τα 6 μυστικά που εκμαιεύτηκαν από τα λόγια δυναμικών γυναικών, πάνω στο μεγάλο και σημαντικό θέμα της επιτυχίας.

Επιμέλεια: Μαρία Αγγελακοπούλου

Η άποψη «να τα έχεις όλα» δεν βοηθά: Το μόνο που καταφέρνει αυτό το θέμα είναι να στρέφει τη μια γυναίκα ενάντια στην άλλη. Το «όλα» υπονοεί ότι η γυναίκα που μένει στο σπίτι με τα παιδιά της ζει μια κατά κάποιο τρόπο «μισογεμάτη» ζωή. Το πραγματικό ζήτημα είναι, όχι το να έχετε, αλλά το να μπορείτε να κάνετε στη ζωή σας όλα όσα θέλετε για σας και τους ανθρώπους σας.

Η αποτυχία είναι μια διαδικασία: Μην απογοητεύεστε στα εμπόδια που προκύπτουν. Σκεφτείτε την αποτυχία ως διαδικασία που αποτελεί μέρος της πορείας σας προς την επιτυχία. Πολλές φορές μας αποκαλύπτεται εκ των υστέρων το γιατί δεν καταφέραμε κάτι που επιδιώκαμε, πράγμα που μας οδήγησε σε επίτευξη μεγαλύτερου στόχου αργότερα.

Το να ονειρεύεσαι είναι σπουδαίο αλλά το να πράττεις είναι σπουδαιότερο: «Ονειρευτήκατε ποτέ ότι θα ήσαστε στο σημείο που είστε σήμερα;». Η απάντηση θα πρέπει να είναι «όχι γιατί ήμουν πολύ απασχολημένη με το να κάνω ένα ένα τα βήματα για να φτάσω μέχρι εδώ».

Βρείτε έναν μέντορα και/ή γίνετε εσείς ένας:  Υπάρχει πάντα μία γυναίκα που θα μπορούσε να σας δώσει τις σωστές συμβουλές και σίγουρα υπάρχουν πολλές άλλες για τις οποίες θα ήσαστε εσείς η πηγή των ώριμων και βοηθητικών συμβουλών.

Δείτε Επίσης
Χαλιά: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε!

Μην εμμένετε σε αυτά που δεν έχετε: Η εμμονή με το οτιδήποτε ποτέ δεν βγάζει σε καλό. Προγραμματίστε τις κινήσεις σας για την επίτευξη καινούριων στόχων, ωστόσο φροντίστε ταυτόχρονα τα κεκτημένα σας, διότι σε καμία περίπτωση δεν είναι δεδομένα.

Είστε ξεχωριστή – απλά μην το παίρνετε πολύ πάνω σας: Νομίζω ότι είναι εντάξει να μας λένε οι γονείς μας ότι είμαστε ξεχωριστοί μιας και υπάρχουν αρκετοί που θα υποστηρίξουν το αντίθετο, αλλά μέχρι εκεί. Η ταπεινότητα και η μετριοφροσύνη είναι από τα μεγαλύτερα μυστικά της επιτυχίας.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.