Μυστικά μακιγιάζ για πυκνές και μακριές βλεφαρίδες

Μυστικά μακιγιάζ για πυκνές και μακριές βλεφαρίδες

Ποιοι είναι οι τεχνητοί τρόποι για να ενισχύσετε το βλέμμα σας, κάνοντας τις βλεφαρίδες σας πιο πλούσιες από ποτέ; Εννιά συμβουλές μακιγιάζ και φροντίδας για να κάνετε τις βλεφαρίδες σας πιο πυκνές και μακριές. Αυτό άλλωστε δεν θέλουμε όλες;

από τη Μαρία Καλοπούλου

  1. Εφαρμόστε κονσίλερ κάτω από τα μάτια για να φωτίσετε το βλέμμα, τραβώντας την προσοχή στα μάτια. Στη συνέχεια, κάντε μία γραμμή με σκούρο μολύβι στις ρίζες των βλεφαρίδων χωρίς να αφήσετε κενό. Έτσι, οι βλεφαρίδες θα φαίνονται πιο πυκνές και πλούσιες.
  2. Αν θελήσετε να χρησιμοποιήσετε ψαλίδι για τις βλεφαρίδες, κάντε το πριν εφαρμόσετε την μάσκαρα. Σφίξτε το καλά στις ρίζες των βλεφαρίδων, αφήστε το και επαναλάβετε άλλες δυο φορές.
  3. Δώστε όγκο στις λεπτές βλεφαρίδες εφαρμόζοντας λίγη διάφανη πούδρα πριν τη μάσκαρα. Εναλλακτικά χρησιμοποιήστε ένα lash primer για να τις κάνετε πιο πυκνές και πλούσιες.
  4. Αν φοράτε γυαλιά, επενδύστε σε μια μάσκαρα για μακριές βλεφαρίδες. Η χρήση μάσκαρας για όγκο σε συνδυασμό με τα γυαλιά που μεγεθύνουν το αποτέλεσμα δημιουργεί ένα εφέ σβολιάσματος.
  5. Χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι με ελαφριές γυριστές κινήσεις προς τα έξω ξεχωρίζετε τις βλεφαρίδες. Επιπλέον, το βουρτσάκι της μάσκαρα πρέπει να κινείται από τη βάση των βλεφαρίδων προς τα πάνω, ενώ παράλληλα γίνεται μία κίνηση από τη μία άκρη προς την άλλη.
  6. Αν έχετε κοντές βλεφαρίδες, περάστε με ένα μικρό βουρτσάκι μάσκαρα τις κάτω βλεφαρίδες, αλλά και την εσωτερική γωνία των ματιών για να τις χρωματίσετε ευκολότερα και καλύτερα.
  7. Περνώντας περισσότερα από ένα στρώματα μάσκαρα, το αποτέλεσμα είναι πιο εντυπωσιακό. Απλά φροντίστε να στεγνώνει πρώτα το ένα στρώμα και μετά να εφαρμόζετε το επόμενο.
  8. Αν θέλετε να αποκτήσετε πολύ μακριές βλεφαρίδες, εφαρμόστε πρώτα τη μάσκαρα στις εξωτερικές με τη μύτη του πινέλου και μετά περάστε τις όλες κανονικά. Κάνοντας τις εξωτερικές βλεφαρίδες πιο μακριές, τα μάτια θα φαίνονται πιο ανοιχτά.
  9. Αποφύγετε να βάζετε και να βγάζετε το βουρτσάκι πολλές φορές από το δοχείο της συσκευασίας, διότι μπαίνει αέρας και ξεραίνει το προϊόν. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τη δημιουργία σβόλων. Αντίθετα, κάνοντας κυκλικές κινήσεις με το βουρτσάκι μπορείτε να πάρετε περισσότερο χρώμα.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.