Οι μπούκλες της Blake Lively στο Super Bowl είναι έμπνευση και το πιο hot trend!

Οι μπούκλες της Blake Lively στο Super Bowl είναι έμπνευση και το πιο hot trend!

Σε κάθε μεγάλη εκδήλωση οι διάσημες σταρ βάζουν τα δυνατά τους για να μας καταπλήξουν. Στο Super Bowl του 2024, το ποδόσφαιρο είχε την τιμητική του, αλλά την παράσταση φαίνεται πως έκλεψε το τολμηρό χτένισμα της Blake Lively. Σε συνδυασμό με το κατακόκκινο τζάκετ και τα χρυσά κοσμήματα, για να τιμήσει τους Kansas City Chiefs, τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της και έγινε έμπνευση! Πώς θα αντιγράψουμε τις υπέροχες μπούκλες της;

Από την Άντζελα Μολφέτα

Τι θα χρειαστούμε

Αν τα μαλλιά μας είναι σπαστά ή σγουρά, δεν θα χρειαστεί να κάνουμε και πολλά για να πετύχουμε το συγκεκριμένο χτένισμα. Αν δεν ανήκουμε, όμως, σε αυτές τις κατηγορίες τότε θα χρειαστούμε λίγη παραπάνω προσπάθεια…

  • Οι μπούκλες μπορούν να γίνουν τόσο σε καθαρά όσο και σε όχι φρεσκολουσμένα μαλλιά. Στην πραγματικότητα, εάν έχουν περάσει 1-2 ημέρες μετά το λούσιμο, τα ίσια μαλλιά θα διατηρήσουν καλύτερα όγκο και κράτημα.
  • Ένα σίδερο για μπούκλες με διάμετρο γύρω στα 3-3,5εκ. είναι απαραίτητο.
  • Ξηρό σαμπουάν σε σπρέι ή σκόνη, που δεν αφήνει κολλώδη υπολείμματα μετά τη χρήση.

  • Styling mousse για μπούκλες, ώστε να ενισχύσουμε το αποτέλεσμα.
  • Βούρτσα και χτένα με αραιά δόντια, για να χτενίσουμε αρχικά τα μαλλιά μας και στη συνέχεια, για να τα φορμάρουμε.
  • Χτένα με λεπτά αλλά και με αραιά δόντια, για να χωρίσουμε τα μαλλιά μας σε τμήματα και για να τα φορμάρουμε στο τέλος.
  • Λακ για ισχυρό κράτημα, ώστε να εξασφαλίσουμε μεγαλύτερη διάρκεια.

Πώς γίνεται;

1. Βουρτσίζουμε τα μαλλιά μας για να μην έχουν κόμπους και σημεία που θα μας δυσκολέψουν.

2. Χωρίζουμε τα μαλλιά μας σε τμήματα, που θα συγκρατήσουμε με κάποιο κλάμερ. Απλώνουμε την μους σε κάθε τμήμα φροντίζοντας να την περάσουμε από τις ρίζες ως τις άκρες, τρίβοντάς τα απαλά. Αφού στεγνώσει τελείως, χρησιμοποιούμε λίγο από το ξηρό σαμπουάν στις ρίζες, για να απορροφηθεί η λιπαρότητα, να δημιουργηθεί όγκος αλλά και για να δείχνουν τα μαλλιά μας πεντακάθαρα.

3. Τώρα, θα στρίψουμε κάθε τούφα που έχουμε χωρίσει δημιουργώντας ένα μικρό, κομψό κότσο μπαλαρίνας, στη βάση του τριχωτού της κεφαλής. Με ένα τσιμπίδι ή λαστιχάκι θα στερεώσουμε κάθε τμήμα, ώστε να κρατηθεί στο ύψος του.

Προσοχή! Δεν στριφογυρίζουμε πολύ σφιχτά τα μαλλιά μας, γιατί μπορεί να τα τραυματίσουμε.

Δείτε Επίσης
Απαλός και αποτελεσματικός καθαρισμός, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας μας!

4. Αφού έχουν απορροφηθεί τα προϊόντα styling στα μαλλιά μας, ελευθερώνουμε ένα- ένα τμήμα, για να δώσουμε όγκο στις ρίζες. Κρατώντας τα μαλλιά τεντωμένα, βουρτσίζουμε με τη χτένα με τα λεπτά δόντια προς τη ρίζα, σαν ένα ελαφρύ κρεπάρισμα, μέχρι να αποκτήσουν τον επιθυμητό όγκο. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία σε κάθε τούφα.

5. Εντωμεταξύ, έχουμε βάλει το σίδερο ήδη στην πρίζα για να ζεσταθεί. Παίρνουμε κάθε τούφα και την τυλίγουμε σφιχτά γύρω από το σίδερο για λίγα δευτερόλεπτα, ώστε να σχηματιστούν σφιχτές, στρογγυλεμένες μπούκλες.

6. Αφού τελειώσουμε, ρίχνουμε τα μαλλιά μας προς τα κάτω και τα ανακατεύουμε ανάλαφρα με τις άκρες των δαχτύλων μας. Τα επαναφέρουμε στη θέση τους, με μια απότομη κίνηση και χρησιμοποιώντας τη χτένα με τα αραιά δόντια, βελτιώνουμε το σχήμα τους και εξασφαλίζουμε περισσότερο όγκο, ειδικά στις ρίζες.

7. Τέλος, ψεκάζουμε με την λακ με ένα αέρινο πέπλο και είμαστε έτοιμες να κερδίσουμε τις εντυπώσεις!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.