Σαγηνευτικά βλέμματα

Σαγηνευτικά βλέμματα

Tι επιθυμούμε από τη μάσκαρά μας; Πρακτικά τα πάντα!

Να αντέχει στον δυναμικό τρόπο ζωής μας, να μας συνοδεύει από το πρωί ως το βράδυ, να μην χάνει τη λάμψη της, να μην κολλάει, να μην προκαλεί κόμπους. Και από την άλλη, να μας χαρίζει βλεφαρίδες πιο μακριές, με πιο πλούσιο όγκο. Και μαζί με όλα αυτά να απλώνετε εύκολα με μια κίνηση. Ευτυχώς για μας από την εποχή της Κλεοπάτρας… μέχρι σήμερα η τεχνολογία μάς τα έχει προσφέρει.

Πώς θα φορέσω σωστά τη μάσκαρα:
  • Χρησιμοποιείτε πρώτα το ειδικό ψαλίδι για να γυρίσετε τις βλεφαρίδες προς τα πάνω. Με τον τρόπο αυτό το βλέμμα σας θα «ανοίξει» και τα μάτια σας θα δείχνουν πιο μεγάλα.
  • Αν θέλετε να περάσετε μάσκαρα και τις κάτω βλεφαρίδες θα ξεκινήσετε από εκεί. Είναι σημαντικό να περάσετε πολύ μικρή ποσότητα μάσκαρας. Για να το πετύχετε αυτό, σκουπίστε προηγουμένως το βουρτσάκι της μάσκαρα με ένα χαρτομάντιλο. Απλώστε την κρατώντας το βουρτσάκι κάθετα στις βλεφαρίδες.
  • Στη συνέχεια, κατεβάστε το βλέμμα, διατηρώντας όμως ανοιχτά τα μάτια. Τοποθετήστε το βουρτσάκι οριζόντια στις βλεφαρίδες και περάστε από τις ρίζες ως τις άκρες.
  • Αν οι βλεφαρίδες κάνουν κόμπους ή κολλήσουν μεταξύ τους λόγω μεγάλης ποσότητας μάσκαρα, χρησιμοποιήστε το ειδικό χτενάκι ή το βουρτσάκι μιας παλιάς μάσκαρα για να τις ξεχωρίσετε.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.