Τονισμένα μάγουλα

Τονισμένα μάγουλα

Το θέμα του ρουζ είναι πολύ σημαντικό στην τελική εμφάνιση της επιδερμίδας σας. Ένα απαλό άγγιγμα του ρουζ φωτίζει ολόκληρο το πρόσωπο.

Από τη Μαρία Καλοπούλου

Όπως λένε οι επαγγελματίες μακιγιέρ είναι μάλλον το πιο δύσκολο προϊόν μακιγιάζ, αυτό που απλώνεται πιο δύσκολα από όλα γιατί πρέπει να είναι απόλυτα ομοιόμορφο ειδικά στις άκρες του. Εκτός… και αν θέλετε να κυκλοφορείτε θυμίζοντας κλόουν…

Δείτε Επίσης
Πώς θα απλώσω το ρουζ μου;

Θα σας βοηθήσει πολύ αν έχετε προμηθευτεί ένα καλής ποιότητας πινέλο, γι’ αυτό μην κάνετε οικονομία στην επιλογή του. Επίσης, θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή στην απόχρωση που θα επιλέξετε, καθώς η σωστή θα χαρίσει ένα ανάλαφρο, ροδαλό δέρμα γεμάτο υγεία. Στην αντίθετη περίπτωση, θα το κάνει να φαίνεται θαμπό και κουρασμένο.

Πώς θα απλώσω το ρουζ μου:

  • Θυμηθείτε ότι το “ουκ εν τω πολλώ το ευ” ισχύει και εδώ! Η μεγάλη ποσότητα του ρουζ κάνει το πρόσωπο να φαίνεται σκληρό και βαριά μακιγιαρισμένο.
  • Απλώνετε το ρουζ στα μάγουλα με κινήσεις ανοδικές προς τα αφτιά και σε σχήμα «σταγόνας», με την άκρη προς τα πάνω και το πλατύ σημείο προς τη μύτη.
  • «Σβήνετε» κοντά στις ρίζες των μαλλιών, αναμιγνύοντας με το μέικαπ σας.
  • Αν παρόλα αυτά σας φαίνεται ότι το αποτέλεσμα είναι έντονο, περάστε από πάνω μια διάφανη πούδρα.

Ποιο ρουζ να διαλέξω:

  • Για ένα πιο ανάλαφρο λουκ είτε επιλέξετε ένα ρουζ σε πούδρα είτε σε κρεμώδη υφή, βάλτε το στα μήλα και «σβήστε» το πολύ καλά.
  • Τα ρουζ σε κρεμώδη υφή δημιουργούν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και επίσης συνδυάζονται πιο καλά και πιο εύκολα με τα μέικαπ σε υγρή μορφή, γιατί γλιστρούν ευκολότερα.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.