Σκιές σε πρώτο πλάνο

Σκιές σε πρώτο πλάνο

Οι σκιές ματιών δίνουν στο βλέμμα ένταση, βάθος και τονίζουν γοητευτικά το βλέμμα εάν χρησιμοποιηθούν σωστά. Πέντε απλά βήματα θα σας δείξουν τον τρόπο!

Aπό την Άντζελα Μολφέτα

Τα χρώματα που φοράτε πρέπει απλά να αναδεικνύουν το βλέμμα σας. Όταν θέλετε να τονίσετε περισσότερο τα μάτια σας, τότε οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις είναι ιδανικές, αρκεί να απλώνονται κοντά στις βλεφαρίδες ή στην εξωτερική γωνία των ματιών.

Δείτε Επίσης
Νεραϊδένιες...

Να θυμάστε πως οι έντονες χρωματικές αντιθέσεις και τα πολύ φωτεινά χρώματα δίνουν στο βλέμμα εξωπραγματική εικόνα. Τα έντονα γεωμετρικά σχήματα μεταξύ των χρωμάτων επίσης, κάνουν το αποτέλεσμα να μοιάζει ψεύτικο και κάθε άλλο παρά κολακεύει το βλέμμα. Η πρόταση μας, σε γήινους τόνους, τονίζει διακριτικά τα μάτια προσδίδοντας ταυτόχρονα ένα πιο σέξι και μυστηριώδες ύφος. Για να το πετύχετε προτείνουμε:

  • Μετά την κρέμα ματιών περάστε σε όλο το βλέφαρο λίγη πούδρα, για να απλώνονται οι σκιές με μεγαλύτερη ευκολία και να μην δημιουργούνται χρωματικές πτυχώσεις.
  • Διαλέξτε μια ελαφρά ιριδίζουσα σκιά σε μπεζ απόχρωση και απλώστε την σε όλο το βλέφαρο με το πινελάκι. Από το μέσον του βλεφάρου και με ανοδικές κινήσεις προς την εξωτερική γωνία, περάστε έναν-δυο τόνους σκουρότερο τόνο στο καφέ της άμμου.
  • Για να κάνετε τα μάτια σας να δείχνουν μεγαλύτερα στην εξωτερική γωνία και ειδικά για τις βραδινές εξόδους μπορείτε να περάσετε σε σχήμα > λίγο χρώμα στο γκρι του γρανίτη με ανοδική φορά. Το γκρι τονίζει γλυκά χωρίς να γίνεται «άγριο», όπως το μαύρο.
  • Μπορείτε να μην χρησιμοποιήσετε καθόλου eyeliner τις πρωινές ώρες, αλλά για το βράδυ υπογραμμίστε το περίγραμμα των ματιών ζωγραφίζοντάς το με μια σκουρότερη σκιά που θα απλώσετε με νωπό πινελάκι.
  • Ένα άγγιγμα με highlight σε αποχρώσεις του χρυσού ή του μπρούντζου στην εσωτερική γωνία των ματιών, εξασφαλίζει ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα για το βράδυ, ενώ λίγο λευκό/μπεζ ακριβώς κάτω από το τόξο των φρυδιών χαρίζει ένα πιο θεατρικό και τρισδιάστατο αποτέλεσμα.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.