Νέα βαφή μαλλιών από τη L’Oréal Paris

Νέα βαφή μαλλιών από τη L'Oréal Paris

Αν είστε από τις γυναίκες που βάφετε τα μαλλιά σας στο σπίτι υπάρχει κάτι νέο και πολύ μοντέρνο! Η Excellence Cool Crème της L’Oréal Paris με 5 νέες ψυχρές αποχρώσεις εγγυάται το τέλειο αποτέλεσμα, χωρίς τους ανεπιθύμητους κίτρινους ή πορτοκαλί τόνους.

Η Excellence Cool Crème είναι η πρώτη κρέμα – βαφή τριπλής προστασίας με τεχνολογία purple για εκθαμβωτικό ψυχρό αποτέλεσμα χρώματος, χωρίς τους ανεπιθύμητους κίτρινους και πορτοκαλί τόνους.

Με μια μόνο εφαρμογή, μπορείτε να απολαύσετε ψυχρό και εντυπωσιακό αποτέλεσμα που διαρκεί, ενώ το προϊόν εγγυάται έως και 100% κάλυψη των λευκών.

Νέα ρουτίνα εφαρμογής σε τρία βήματα:

Βήμα 1: Αναμείξτε την κρέμα-βαφή, με την οξειδωτική κρέμα και εφαρμόστε με το ειδικό απλικατέρ σε στεγνά/ μη λουσμένα μαλλιά, αφού πρώτα τα έχετε χωρίσει σε 4 μεγάλες τούφες. Ξεκινάτε από τις ρίζες και συνεχίζετε στα μήκη και τις άκρες. Περιμένετε για 30 λεπτά.

Βήμα 2: Ξεπλένετε τη βαφή και λούζετε τα μαλλιά σας με το νέο post Purple Σαμπουάν με Απαλό pH, για να αφαιρέσετε τα υπολείμματα της βαφής.

Δείτε Επίσης
Τάση: Η «σκανδιναβική γραμμή» στα μαλλιά είναι παντού αυτό το καλοκαίρι

Βήμα 3: Απλώνετε την Purple Μάσκα Κατά των Κίτρινων Τόνων σε ποσότητα όσο ένα φουντούκι. Την αφήνετε να δράσει για 5 λεπτά και μετά ξεπλένετε

Extra συμβουλές για αποτέλεσμα που διαρκεί

  • Φυλάξτε την Purple Μάσκα Κατά των Κίτρινων Τόνων για να την χρησιμοποιήσετε ξανά μία φορά την εβδομάδα, ώστε να διατηρήσετε το ψυχρό αποτέλεσμα ακόμα περισσότερο.
  • Μην τη χρησιμοποιείτε σε γκρίζα μαλλιά.

Η νέα Excellence Cool Crème κυκλοφορεί τώρα σε 5 νέες ψυχρές αποχρώσεις. Ανακαλύψτε αυτήν που σας ταιριάζει!

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.