Η ωραία κοιμωμένη!

Η ωραία κοιμωμένη!

Σηκωθείτε από το κρεβάτι με δέρμα μωρού και την εμφάνιση… πριγκίπισσας. Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

Για τα μαλλιά σας

Αν θέλετε να σηκωθείτε με μαλλιά μπούκλες, τυλίξτε τα σε χαρτοπετσέτες όλη νύχτα. Φροντίστε οι χαρτοπετσέτες να είναι ελαφρώς υγρές και τυλίξτε μικρές τούφες από τα μαλλιά σας στο κέντρο κάθε μίας. Δέστε τις άκρες. Το επόμενο πρωί θα σηκωθείτε με όμορφες μπούκλες που θα κρατήσουν για ώρες.

Αν τα μαλλιά σας υποφέρουν από ξηρότητα και θαμπάδα, μία φορά το μήνα απλώστε έλαια θεραπείας και τυλίξτε τα με ένα σκουφάκι μπάνιου. Θερμάνετέ τα με το πιστολάκι για να ζεσταθούν τα έλαια και να αρχίσει η δράση τους και πηγαίνετε για ύπνο. Το πρωί λούστε τα μαλλιά σας δύο φορές. Θα εκπλαγείτε από τη διαφορά!

Για το δέρμα

Κατ’ αρχήν, δεν πάμε ποτέ μα ποτέ για ύπνο χωρίς να έχουμε καθαρίσει σωστά το πρόσωπό μας. Αν δεν το ξέρετε ήδη, δεν υπάρχει καλύτερη χρονική περίοδος από τη νύχτα και τις ώρες που κοιμόμαστε για να ανακάμψει η επιδερμίδα μας. Και αυτό γιατί δεν υπάρχουν όλοι αυτοί οι εξωτερικοί επιθετικοί παράγοντες, όπως το φως, ο ήλιος, οι ρύποι, η μόλυνση. Φοράτε πάντοτε την κρέμα νύχτας πριν κοιμηθείτε, γιατί τα συστατικά της θα ενυδατώσουν και θα επανορθώσουν την επιδερμίδα σας.

Δείτε Επίσης
Έξυπνες τεχνικές για νεανικό και πιο σμιλεμένο πρόσωπο

Σε περίπτωση που έχετε σπυράκια είναι επίσης η κατάλληλη φάση για να βάλετε το προϊόν κατά της ακμής. Θα δράσει όλη νύχτα!

Για τα χέρια

Περιποιηθείτε και τα χέρια σας πριν πάτε για ύπνο. Ιδιαίτερα τον χειμώνα που υποφέρουν από το κρύο αλλά και σε περιπτώσεις που τα έχετε ταλαιπωρήσει πολύ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Κάνετε μασάζ με μια κρέμα χεριών σε όλη την παλάμη και στα δάχτυλα με μικρές, κυκλικές κινήσεις. Θα σηκωθείτε με χέρια απαλά σαν βελούδο.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.