Γατίσια ζωή

Γατίσια ζωή

Το λατρεμένο κατοικίδιο του Karl Lagerfeld αποκτά το δικό του… βιβλίο!

Ακούει στο όνομα Choupette, είναι ολόλευκη, παραχαϊδεμένη, διαθέτει δικό της λογαριασμό στο Twitter και δύο προσωπικές καμαριέρες! Βλέπετε, όταν το επώνυμό σου είναι Lagerfeld και «μπαμπάς» σου ο περίφημος Karl που σχεδιάζει για τον οίκο Chanel, είναι λογικό να είσαι ίσως η πιο σνομπ γάτα στον κόσμο.

Τώρα, η πανέμορφη Choupette, δώρο στον σχεδιαστή από το μοντέλο Baptiste Giabiconi, ετοιμάζεται να εκδώσει το πρώτο της βιβλίο. Με τίτλο «Choupette: The Private Life of a High-Flying Fashion Cat» (Choupette: Η Προσωπική Ζωή μιας Επιτυχημένης Γάτας της Μόδας), το συγγραφικό πόνημα της λατρεμένης γάτας του κυρίου Lagerfeld αναμένεται να βρεθεί στα ράφια των βιβλιοπωλείων μέσα στον προσεχή Σεπτέμβριο, ενώ στις 128 σελίδες του θα περιλαμβάνει κομμάτια σχετικά με τη διατροφή, την ομορφιά, την υγεία, τις συμπάθειες και τις αντιπάθειες της Choupette, καθώς και περιγραφές από την jet set ζωή της: μετακινείται με προσωπικό lear jet, πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικές καμπάνιες, τρώει παρέα με τον Karl σε πιάτα ειδικής παραγγελίας από την Goyard και τον Louis Vuitton, διαθέτει δικό της iPad και κρατάει καθημερινό ημερολόγιο με τη βοήθεια της προσωπικής της βοηθού.

Δείτε Επίσης
«Με την πρώτη»: Ένα βιβλίο σκέψης που αξίζει να διαβάσετε

Η έκδοση θα περιλαμβάνει ακόμη φωτογραφίες της celebrity γατούλας από τον φακό του Karl Lagerfeld και αναμένεται να κάνει θραύση.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.