Τα καλύτερα ντοκιμαντέρ που μπορείς να βρεις στο Netflix

Τα καλύτερα ντοκιμαντέρ που μπορείς να βρεις στο Netflix

Όσο κι εάν το καθυστερούσαμε, τελικά ήρθε ξανά η περίοδος που ο κορονοϊός μας έκλεισε όλους ξανά στα σπίτια μας και έτσι θέλοντας ή μη έχουμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μας για να κάνουμε ή να δούμε όσα τόσο καιρό αναβάλλαμε. Για όσους μέχρι και σήμερα έχουν εξαντλήσει τις επιλογές τους σε ταινίες και σειρές στη συνδρομητική πλατφόρμα, εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα ντοκιμαντέρ που μπορεί να βρει κανείς αυτή τη στιγμή στο Netflix.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Πλέον είμαστε όλοι αρκετά ενήμεροι για τα εγκλήματα του Jeffrey Epstein, αλλά αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ μας τα αποκαλύπτει όπως τα ίδια τα θύματα τα έζησαν. Ο Jeffrey Epstein συναναστρεφόταν με προέδρους και πρίγκιπες και έδειχνε τη δύναμή του με κτηνώδεις τρόπους. Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, τα θύματα διηγούνται πώς ο Epstein χρησιμοποιούσε τα πλούτη και τη δύναμή του για να κακοποιεί.

Δείτε Επίσης
Οι 13 ηθοποιοί που έπαιξαν τη βασίλισσα Ελισάβετ στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη

Don’t F**k With Cats: Hunting An Internet Killer

Ακόμη μια σειρά ντοκιμαντέρ που απευθύνεται μόνο σε όσους έχουν γερό στομάχι. Όταν ανεβαίνει στο Internet ένα βίντεο με έναν μυστηριώδη άντρα που σκοτώνει δύο γατάκια, χρήστες του Internet από όλο τον κόσμο αναλαμβάνουν να βρουν τον δράστη. Απολαμβάνοντας την προσοχή που έχει τραβήξει, ο φονιάς συνεχίζει να ανεβάζει ακόμα πιο φρικιαστικά βίντεο, καταλήγοντας και στον φόνο.

© 2013-2021 womanidol.com. All Rights Reserved.