10 σημάδια ότι ο σύντροφός σας δεν σας αγαπά πλέον

10 σημάδια ότι ο σύντροφός σας δεν σας αγαπά πλέον

Κανείς δεν θέλει να ξυπνήσει μια μέρα και να καταλάβει ότι έχουν αλλάξει τα συναισθήματα του συντρόφου του απέναντί του. Δυστυχώς όμως συμβαίνει και αυτό στις σχέσεις. Και το χειρότερο είναι ότι ο έρωτας μπορεί να μας τυφλώσει τόσο ώστε να μη δούμε τα σημάδια και να αγνοούμε την αλήθεια. Το ένστικτό όμως ποτέ δεν λέει ψέματα. Όταν έχετε έναν κόμπο στο στομάχι ξέρετε ότι κάτι δεν πάει καλά. Και σε συνδυασμό με τα 10 παρακάτω σημάδια, μάλλον ήρθε η ώρα να αλλάξετε σελίδα…

Από τη Σοφία Κροκιδά

1. Τίποτα δεν είναι αρκετό

Ό,τι και να κάνετε δεν είναι αρκετό για τον σύντροφό σας. Πάντα υπάρχει κάτι που θα μπορούσατε να κάνετε καλύτερα ή διαφορετικά και είναι σαν να θέλει να είστε κάποια άλλη.

2. Δεν υπάρχει επικοινωνία

Τα πράγματα δεν είναι όπως παλιά. Είτε δεν επικοινωνείτε καθόλου, είτε όταν επικοινωνείτε υπάρχει θυμός και ειρωνεία.

3. Δεν υπάρχουν διαφωνίες

Κάποιοι θεωρούν πως είναι κακό το να διαφωνείς. Στην πραγματικότητα είναι σημάδι υγιούς σχέσης το να διαφωνείτε κάποιες φορές. Το κακό είναι όταν όταν ένας από τους δύο δεν έχει καν όρεξη να διαφωνήσει για το καλό της σχέσης.

4. Δεν υπάρχει πάθος

Όταν αγκαλιάζετε τον σύντροφό σας είναι σα να μην ανταποκρίνεται με την καρδιά του. Όταν τον κοιτάτε στα μάτια κοιτάζει αλλού. Και όταν κάνετε έρωτα είναι σαν μια απλή πράξη.

5. Βρίσκει αφορμές για τσακωμούς και προσπαθεί να σας χωρίσει

Η παραμικρή διαφωνία μπορεί να εξελιχθεί σε τεράστιο καυγά και σε προσπάθεια του συντρόφου σας να χωρίσετε. Και για κάποιο λόγο πιστεύετε ότι ο λόγος που τσακώνεται μαζί σας είναι για να βρει μια πρόφαση να σας πει αντίο.

6. Αποφεύγει την τρυφερότητα

Όταν τον αγκαλιάζετε αποτραβιέται. Μπορεί να αρχίσετε να νιώθετε παραμελημένη, γιατί δεν υπάρχει τρυφερότητα μεταξύ σας πια.

Δείτε Επίσης
5 τρόποι να στηριχτείς στον σύντροφό σου όταν νιώθεις ότι ο κόσμος φλέγεται

7. Δεν σας «κακομαθαίνει» πλέον

Τα μικρά πράγματα μετράνε. Αν δείτε ότι ο σύντροφός σας ξεχνάει πράγματα που είναι σημαντικά για εσάς ή ότι σας απογοητεύει συνεχώς, τότε κάτι δεν πάει καλά.

8. Δεν σας μιλάει γλυκά

Προσέξτε πώς σας μιλάει ο σύντροφός σας. Μήπως όταν του λέτε ότι τον αγαπάτε σιωπά αντί να ανταποδώσει; Μήπως έχει πάψει να χρησιμοποιεί κάποιο υποκοριστικό με το οποίο σας φώναζε ή έχει πάψει να συζητάει για το κοινό σας μέλλον;

9. Δεν νοιάζεται για τα συναισθήματά σας

Ο σύντροφός σας έχει σταματήσει να νοιάζεται για το πώς νιώθετε. Όταν του λέτε πώς αισθάνεστε για κάτι αδιαφορεί ή αλλάζει κουβέντα. Κάνει σχέδια χωρίς να σας ρωτήσει ή κάνει πράγματα που παραβιάζουν τα όριά σας.

10. Σας συγκρίνει

Όταν ο σύντροφός σας αρχίζει τις συγκρίσεις όπως «Τι ωραίο ντύσιμο, εσύ γιατί δεν ντύνεσαι έτσι», τότε μάλλον έχει αρχίζει να απομακρύνεται από τη σχέση σας και ψάχνει κάτι άλλο.

© 2013-2023 womanidol.com. All Rights Reserved.