6 ζωδιακά ζευγάρια που δεν ταιριάζουν, αλλά είναι μαζί!

6 ζωδιακά ζευγάρια που δεν ταιριάζουν, αλλά είναι μαζί!

Σίγουρα δεν μπορούμε να ελέγξουμε το ποιον θα γοητεύσουμε και με ποιον θα έχουμε χημεία. Οι παράγοντες της ερωτικής έλξης είναι πάρα πολλοί και οι επιλογές μας μπορεί να βασίζονται είτε σε ανθρώπους που έχουμε τα ίδια ενδιαφέροντα είτε σε αυτούς που έχουν το κομμάτι που μας λείπει και οι οποίοι μπορούν να μας συμπληρώσουν. Ας δούμε έξι ζωδιακά ζευγάρια που επιφανειακά δεν ταιριάζουν, αλλά τελικά λειτουργούν μαζί. Γιατί;

Κριός + Ζυγός

Με την πρώτη ματιά, ο «πολεμιστής» του ζωδιακού κύκλου και ο «ειρηνοποιός» φαίνονται σαν ένα περίεργο ζευγάρι. Ο Κριός είναι σχεδόν πάντα σίγουρος για τον εαυτό του, ενώ ο Ζυγός είναι σίγουρος μόνο για την απέχθειά του για σύγκρουση. Αλλά, αυτά τα δύο ισορροπούν καλά μεταξύ τους.

Αν και είναι αντίθετα, τα στοιχεία τους εξακολουθούν να αλληλοσυμπληρώνονται. Αν και ο Κριός μπορεί να είναι έτοιμος για καυγά ανά πάσα στιγμή, ο Ζυγός είναι πάντα εκεί για να τον ηρεμήσει. Και παρόλο που η αναποφασιστικότητα είναι ένα ατελείωτο εμπόδιο για το ζώδιο του Αέρα, ο Κριός είναι κάτι παραπάνω από πρόθυμος να σπρώξει τον Ζυγό προς τη σωστή κατεύθυνση.

Παρθένος + Υδροχόος

Οι Παρθένοι αγαπούν τη ρουτίνα και έχουν πάντα ένα σχέδιο, ενώ οι Υδροχόοι προτιμούν να δουν πού τους οδηγεί ο άνεμος. Αυτά τα δύο είναι τόσο διαφορετικά, αλλά κάνουν μερικά από τα πιο δημοφιλή ζευγάρια στη φιλία και την αγάπη. Η λογική είναι αυτή που τους ενώνει.

Αν και ο Υδροχόος μπορεί να αρνηθεί τη δομική στάση, οι Παρθένοι έχουν έναν τρόπο να τους δείξουν την ομορφιά της αποτελεσματικότητάς τους. Και παρόλο που οι Παρθένοι μπορεί να είναι τελειομανείς, ο Υδροχόος τους δείχνει τη σοφία που κρύβεται στην ατέλεια.

Κριός + Ιχθύες

Τα ζώδια της Φωτιάς και του Νερού είναι τα δύο πιο συναισθηματικά στοιχεία του ζωδιακού κύκλου. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι αυτά τα δύο καταλήγουν μαζί. Από όλα τα ζώδια, ο Κριός είναι αυτό που πλησιάζει στο να ταιριάζει με την ένταση του Σκορπιού.

Αν και δεν είναι τόσο συναισθηματικά συντονισμένος όσο το ζώδιο του Νερού, ο Κριός έχει έναν τρόπο να κατανοεί τους Ιχθύες όπως κανένας άλλος δεν μπορεί. Όσον αφορά την καριέρα, τις σχέσεις και την καθημερινότητα, το ζώδιο του Νερού μπορεί εύκολα να εκμυστηρευτεί τα πάντα στον Κριό.

Λέων + Καρκίνος

Στην αρχή, θα νόμιζες ότι ο Καρκίνος δεν θα τα κατάφερνε με ένα ζώδιο που κυριαρχεί όπως ο Λέων. Αλλά αυτό το ζώδιο της Φωτιάς έχει τη μεγαλύτερη καρδιά (και πολλές στιγμές απαλότητας). Είναι και οι δύο ρομαντικοί που αναζητούν την αγάπη.

Δείτε Επίσης

Τι να περιμένετε στην ερωτική σας ζωή αυτό το καλοκαίρι, με βάση το ζώδιό σας

Η συντροφικότητα είναι εύκολη στους Καρκίνους, καθώς η φροντίδα είναι κάτι έμφυτο, και αυτό είναι ένα στοιχείο που εξημερώνει τον Λέοντα με περισσότερους από έναν τρόπους. Το ζώδιο της Φωτιάς δεν πειράζει να κρατήσει τη σπίθα ζωντανή. Σχεδιάζουν τα πιο γλυκά ραντεβού, τα οποία σίγουρα θα θαυμάσει ο Καρκίνος, κάνοντας τον Λέοντα να νιώσει ότι τον εκτιμούν και τον αγαπούν.

Αιγόκερως + Δίδυμοι

Οι Αιγόκεροι είναι ορμητικοί και φιλόδοξοι, ενώ οι Δίδυμοι είναι περίεργοι και προσαρμοστικοί. Η διάνοια είναι αυτή που ενώνει αυτούς τους δύο. Ο Δίδυμος γοητεύεται από τον Αιγόκερω.

Πράγματι, θαυμάζει την εργασιακή ηθική του Αιγόκερου (όπως, άλλωστε, και όλοι οι άλλοι!), αλλά η βαθιά γνώση του Αιγόκερω για τον κόσμο τους κάνει πιο ελκυστικούς για το ζώδιο του Αέρα. Ο Αιγόκερως βλέπει τους Διδύμους ως έντονο φως. Εντυπωσιάζονται από το πόσα γνωρίζουν και εμπνέονται από την ατελείωτη αίσθηση του θαυμασμού τους.

Ιχθύς + Παρθένος

Σε σύγκριση με τους λογικούς Παρθένους, οι Ιχθύες είναι πιο ευαίσθητοι, πνευματικοί και συναισθηματικά συντονισμένοι. Λοιπόν, πώς καταλήγουν αυτά τα δύο μαζί;

Λοιπόν, όχι μόνο τα στοιχεία τους αλληλοσυμπληρώνονται, αλλά και οι δύο αγαπούν πολύ τις οικογένειές τους. Οι Παρθένοι αγαπούν να νοιάζονται για τους άλλους και νιώθουν ικανοποιημένοι όταν το κάνουν. Για τους Ιχθύες, η αγάπη για τους φίλους και την οικογένειά τους έρχεται φυσικά.

© 2013-2024 womanidol.com. All Rights Reserved.